با سلام
اروری که میده رو یه عکس ازش بذارید.
شاید ارور سطحی مربوط به هاردتون هست.
موفق باشید.
با سلام
اروری که میده رو یه عکس ازش بذارید.
شاید ارور سطحی مربوط به هاردتون هست.
موفق باشید.
سلام
دوستان این سیستم من کلا قاطی داره ...خواستم اوبونتو نصب کن یه ارور عجیب غریبی داد....تو cmd یه ارور های دیگه ای میده...حتی به حالت safe mod نمیره! یعنی وقتی درایورا لود شد و ویندوز میخواد بیاد بالا گیر میکنه....
ویندوزم رو چند بار عوض کردم....وین7 هم نصب نمیشه یه ارور مربوط به هارد میده
این ارور رو موقع نصب ابونتو میده:(همون اولا که میخواد سیستم رو اماده کنه قبل از اینکه بوت بشه)
windowsBackend"object has no attrbute 'cd_path
please see the log gile : f:/document............
این فایل log:
برای اینکه apktool رو با cmd اجرا کنم وقتی دستور رو مینویسم این ارور رو میده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موقعی که برای نصب وین7 درایو نصب رو انتخاب میکنم یه ارور عجیب میده تو این مایه ها:(منظور اینکه چیزه خاصی نمینویسه)apktool dosen't an internal or external command
دوستان تو رو خدا کمک کنین مخصوصا این ابونتو خیلی مهمهwindows can't install in this partition XXX33//.....
Last edited by ted1996; 10-11-2011 at 16:21.
تو تاپیک پایین مطرح کنید زودتربه جواب میرسین دوست عزیز .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخه مربوط به ویندوز میشه دیگه....
سلام
ویندوز هم یعنی دیگه نصب نمیشه ؟
تنظیمات هارد رو در BIOS چک کنین که روی ATA باشه
May you do well![]()
برو داخل BIOS ( از طریق فشار دادن کلید delete ) و یک قسمت که معمولا همون گزینه های اول هستش که جلوی هارد مینویسه یا ATA یا AHCI که اگه AHCI بود بزارش ATA
یا بالعکس
May you do well![]()
ای بابا
مادربوردتون چیه بگین تا من دقیقش رو بهتون بگم
May you do well![]()
اگه با روش هایی که دوستان گفتن مشکلت حل نشد این کار رو انجام بده :
دوست من شما هاردت رو یه بار فرمت سطح پایین کن و بعد مجدداً با نرم افزار پارتیشن بندی ، دو پارتیشن جدید ایجاد کن و رو هر دو پارتیشت ویندوز رو نصب کن.
موفق باشي![]()
Last edited by Erfan.B; 15-11-2011 at 16:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)