ببینید بچه ها اگه دستگاها خوب باشه با Adhoc می تونید ! به همدیگه وصل بشید و یا خودتون رو شبکه کنید کمک بیشتر خواستی می تونی بهت پیغام خصوصی بدی و یا بگو همینجا یه آموزش بهت بدم (تاپیکای زیادی سر می زنم یادم میره ) بهم پیغام خصوصی بده
یا علی
ببینید بچه ها اگه دستگاها خوب باشه با Adhoc می تونید ! به همدیگه وصل بشید و یا خودتون رو شبکه کنید کمک بیشتر خواستی می تونی بهت پیغام خصوصی بدی و یا بگو همینجا یه آموزش بهت بدم (تاپیکای زیادی سر می زنم یادم میره ) بهم پیغام خصوصی بده
یا علی
خودش از يك جاي ديگه سرويس ميگيره
اگر امكان داره درباره همه اصطلاحاتي كه در اين تاپيك گفته شده بيشتر توضيح دهيد چون هيچ آشنايي ندارم
با ي هزينه كم سرويس وايرلس رو مولتي كنيد اينجوري بهتره .
Adhoc به شبکه ای گفته میشه که به صورت وایر لس (بدون سیم) ایجاد میشه و مرکزیت خاصی نداره یعنی به سرور خاص و acces point نیاز نداره. مثل work group . ولی 200 متر جواب نمیده.
به نظر من بهترین راه حل برای شما ( البته با در نظر گرفتن هزینه) استفاده از کارتهای شبکه ای هست که با کابل برق کار میکنند. یعنی از شبکه کابل کشی برق محلی برای برقراری ارتباط استفاده میکنند. که فکر کنم بازم باید بعد 100 متر یه hub به عنوان repeater (که با توجه به مسوله شما فکر کنم باید توی خونه یکی از همسایه ها قرار بدین) قرار بدین.
باز اگر سوالی هست در خدمتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)