سلام
اگه اشتباه نكنم سيستم تعليق و فنربندي اين دو خودرو باهم فرق ميكنه و كلا sdها نسبت به هاچ بك ها داراي اكسل عقب بهتري هستن كه باعث ميشه ماشين نرم تري هم باشن
سلام
اگه اشتباه نكنم سيستم تعليق و فنربندي اين دو خودرو باهم فرق ميكنه و كلا sdها نسبت به هاچ بك ها داراي اكسل عقب بهتري هستن كه باعث ميشه ماشين نرم تري هم باشن
پارس از 206خیلی بهتره
از نظر جا دار بودن ِقدرت موتور وشتاب خیلی بهتره![]()
دوست عزیز من که نمیخوام ماشین بخرم که پستم رو نقل قول می کنی.
شما پست اول رو بخون و بعد نظرت رو بده.
تو پست اول هیچ حرفی از پارس نیست واگرنه همه حواسشون هست.
موفق باشید
به تاريخ تاپيك دقت كنيد لطفاً
من وي ٨ گرفتم ولي كلاً همونطور كه حدس ميزدم زياد باش حال نميكنم با اينكه پاورويندوز و كروز كنترل و فنر ٣٤ وكم كردن ارتفاع و كفي و البته لاستيك ميشلن آلماني و...انداختم روش!!
حالا هم اگه كسي بخواد فروشنده ام با كاركردكمتر از ٣٠٠٠ وهمچنين كارت طلايي هم براش گرفتم
مبارک باشه
مگه میشه ادم وی 8 بگیره خوشش نیاد!!!
حتما شما قبل از گرفتن وی 8 یه بنز و بی ام دبلیو داشتی!!!!
من كه نه ولي تو خونه هستش كه مال باباست ولي من اصلاً قياس نميكنم و اين ماشين و با پولي كه دادم ميسنجم
صداي موتور،هندلينگ نامناسب،تكونهاي زياد روي موج و دست انداز جاده،تاخير در پدال،صندليهاي نامناسب،گيربكس افتضاح خصوصاً درهنگام تعويض دنده و...
خداييش بيش از حد گرونتر از ارزششه ولي خب فكر كنم تمام خودروهاي ايرانفرغون اينجورن ولي اين ارزش پولي كه ميدي و تبليغي كه ازش ميكنن رو نداره و تندر خيلي به نسبت پولي كه ميدي بهتره
اينم بگم من الان ٢٠٦ دارم و نه تندر پس از روي تعصب نميگم
نمی دونم چی بگم !!
منم خودم وی 8 نه ولی تیپ 5 روندم خیلی ماشین خوبیه من تعجب می کنم اینقدر شما ایراد میگیرید!
اين ايراديه كه ماشين داره و به قيمت گزاف به ما ميفروشن
من الان 2 ماهی میشه سورن elx گرفتم خیلی عالیه توصیه میکنم . میتونی تو سایت ایران خودرو ببینیش کلی تغییرات نسبت به سورن های قبلی کرده مخصوصا طراحی جلو داشبوردش .
Last edited by me_am76; 01-01-2012 at 01:27.
دوست عزیز هیچوقت بخاطر چیزی که خودت خوشت نمیاد دیگران رو گنراه نکن!!!
صدای موتور؟؟ هرکسی که واقعا این 2تا ماشین داشته میدونه که صدایه موتور ال90 بیشتر داخل میاد!
تکونهای زیاد روی دست انداز؟؟ حالا نسبت با 405 و پارس شاید بیشتر باشه ولی نسبت به ال90 که من داشتم خیر!(البته نمونه صندوقدار منظورمه)
هندلینگ نامناسب؟؟ حتما ال90 هندلینگ عالیتری داره با اون ارتفاع و فرم ساده اتاقش؟
گیرباکس افتضاح؟؟
شما 206 داری؟ مبارکه ولی بفروش بره ال90 بگیر این همه هم به خودت سختی نده! چون 206 صدای موتورش زیاده اذیت میشی!هندلینگش نسبت به ال90 پایینه یوقت زبونم لال اتفاقی برات میوفته!نکون هم که زیاد میده صندلیشم که خوب نیست و برای مهره های پشتت بده این روزا هم که هزینه دکترو ... سر به فلک میکشه!
قیمتشم که بالاست بفروش یه ال90 بگیر بقیشم بزن به زخم زندگی که این روزا همه درگیرن!
یه 2تا از پست های قدیمیتونم ضمیمه میکنم امیدوارم یوقت بدتون نیاد!
اینم که از ارادت خاصی که به 206 دارین از قدیم:آقا ماشين من e2lpهستش مدل8/87 الان تو جلو(تو داشبرد)صدا افتاده ،چه ميشه كرد؟
ضمن اينكه شيشه جلو هم با برخورد سنگ ترك برداشته،ميشه با گارانتي ماشين عوضش كرد،و اينكه آزادش چنده؟واصلاً مشكلي پيش نمياد اگر عوض كنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اما برای دوست عزیزی که تاپیک زدن!من نميدونم از چيه 206 خوشت مياد، مگه اينكه 14سال به پايين باشي!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز هردو خودرو از بهترین خودروهای زیر 20 میلیون بازار هستن! درسته افت کیفیتی داشتن نسبت به سال ها قبل بخصوص در قسمت قطعات تزئیینات داخلی اما چه میشه کرد با همین حالت هم بازم از بقیه ماشین های زیر 20 میلیون سرترن! تندر ماشین عالی هست و فقط تنها چیزیش که ممکنه آدم رو مردد کنه تو خرید ظاهرش باشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)