به نظرم اگه به زیبایی و دوربین بهتر اهمیت میدی آرک بگیر - اگه به کیفیت صفحه بهتر - ساپورت بهتر و سخت افزار قوی تر اهمیت میدی گالکسی s بگیر
به نظرم اگه به زیبایی و دوربین بهتر اهمیت میدی آرک بگیر - اگه به کیفیت صفحه بهتر - ساپورت بهتر و سخت افزار قوی تر اهمیت میدی گالکسی s بگیر
سلام...
عرفان ببین زیاد روی SAmoled حساب باز نکن ها ، از لحاظ کیفیت رنگ ها که خیلی ضعیفه ، ساب پیکسل هم که :| ولی باز هم نمایش رنگ سیاه + برایتنسش فوق العادست...
ساپورت هم بهش فکر نکن ، سونی روی 2011 هاش به شدت داره ساپورت میکنه... اصلا با ایکس10 قابل مقایسه نیست...
زیبایی هم بهش فکر کن ، همون جریانی که تو یاهو بهت گفتم
دوربین هم که آرک بهترین کمرافون سال شد...
ضمنا پرستیژ آرک خیلی بالاتر از گلکسی اس ــه ، الان گلکسی اس دست همه هست
سخت افزاری هم زیاد تفاوتی ندارن ، فقط GPU گلکسی اس قوی تره...
آرک OTG هم داره ، یعنی میتونی بهش فلش هم وصل کنی (فرض کن مثلا یه فیلم گرفتی میخوای بشینی ببینی ، نیاز نیست رم رو خالی نگه داری ، بعد بریزی توش ، میتونی بریزی توی فلش [یا هارد آداپتور دار] ، بعد بزنی به گوشی و بشینی ببینی) و ...
صفحه نمایش آرک هم به اندازه کافی خوب هست ، هر چند سیاهش و برایتنس و زاویه دیدش اصلا به GS نمیرسه...
کلا نظر من رو آرکه ، تصمیم با خودت![]()
از همهی دوستان تشکر فراوان دارم، مخصوصا .:PAR3A:. و h!tman و Arthas_02 عزیز!
یک فروند Galaxy S 8GB + یک مموری 16GB کلاس 4 Toshiba خریداری شد...
قیمت هم گوشی 460 و مموری 28 تومان، البته بازار اینا نرفتم یه آشنایی بود ازش گرفتیم گرچه همیشه از آشنا خریدن ضرر کردم...!
از گوشی هم خـــیلی راضی هستم... صفحه نمایشش خیره کنندست، از نظر نرم افزار و ... هم که خالی هست فعلا...
من تا الان این طوریم:عرفان ببین زیاد روی SAmoled حساب باز نکن ها ، از لحاظ کیفیت رنگ ها که خیلی ضعیفهبه خاطر کیفیت رنگ و کنتراست وحشتناک این، حالا تو میگی ضعیفه؟
قبول دارم اینو... :-Sساب پیکسل هم که :|
اتفاقا با Arc کار کردم، اون هم فوق العاده بود( بر خلاف Optimus Black...) و خیلی هم ازش خوشم اومد و کم و کسری نداشت...ساپورت هم بهش فکر نکن ، سونی روی 2011 هاش به شدت داره ساپورت میکنه... اصلا با ایکس10 قابل مقایسه نیست...
زیبایی هم بهش فکر کن ، همون جریانی که تو یاهو بهت گفتم
دوربین هم که آرک بهترین کمرافون سال شد...
ضمنا پرستیژ آرک خیلی بالاتر از گلکسی اس ــه ، الان گلکسی اس دست همه هست
سخت افزاری هم زیاد تفاوتی ندارن ، فقط GPU گلکسی اس قوی تره...
آرک OTG هم داره ، یعنی میتونی بهش فلش هم وصل کنی (فرض کن مثلا یه فیلم گرفتی میخوای بشینی ببینی ، نیاز نیست رم رو خالی نگه داری ، بعد بریزی توش ، میتونی بریزی توی فلش [یا هارد آداپتور دار] ، بعد بزنی به گوشی و بشینی ببینی ) و ...
صفحه نمایش آرک هم به اندازه کافی خوب هست ، هر چند سیاهش و برایتنس و زاویه دیدش اصلا به GS نمیرسه...
کلا نظر من رو آرکه ، تصمیم با خودت
موافقم باهات...
ولی به خاطر AMOLED و اینا GS رو ترجیح دادم.
پیروز باشید.
Last edited by Erfan.; 28-10-2011 at 16:20.
خداییش کیفیت رنگاش عالیه !!!عرفان ببین زیاد روی SAmoled حساب باز نکن ها ، از لحاظ کیفیت رنگ ها که خیلی ضعیفه
دست همه !؟ یعنی ملت ما اینقدر پولدار شدن که الان همشون گوشی 500 تومنی دستشونه !؟ضمنا پرستیژ آرک خیلی بالاتر از گلکسی اس ــه ، الان گلکسی اس دست همه هست
والا من هنوز گوشیمو که گالکسی باشه هر وقت از جیبم در میارم تا باهاش کار کنم همه میگن بابا عجب گوشیه - یا چمیدونم کلاس نزار !
بعد شما اینجوری میگی ! عجیبه والا ( البته شاید دورو بر شما همشون مایه دارن ! )
---------------------------------------------------
البته بگم نظر خودم بین این دو تا روی آرک هست چون خوشگل تره و همین الانم حاضرم گالکسی خودمو با آرک عوض کنم ! اینو گفتم فکر نکنی دارم از روی تعصب حرف میزنم
--------------------------------------------------------------------------------
گوشی شما هم مبارک باشه .
![]()
بله عالیه ، ولی خوب توی SAmoled اصلی (بدون پلاسخداییش کیفیت رنگاش عالیه !!!) یه کم رنگا آبرنگی هستن ، همون منظورم بود... به هر حال از بهترین صفحه های بازاره...
به نسبت میگم البتهدست همه !؟ یعنی ملت ما اینقدر پولدار شدن که الان همشون گوشی 500 تومنی دستشونه !؟
والا من هنوز گوشیمو که گالکسی باشه هر وقت از جیبم در میارم تا باهاش کار کنم همه میگن بابا عجب گوشیه - یا چمیدونم کلاس نزار !
بعد شما اینجوری میگی ! عجیبه والا ( البته شاید دورو بر شما همشون مایه دارن ! )الان وایدفایر هم جلوی کسی از جیب در بیاری کف میکنن
البته گلکسی اس دارا همه فروختن گلکسی اس 2 گرفتن ، در عوض الان همه دارن آرک میگیرن ، واسه همین این پرستیژ بیشتر آرک زیاد موندگار نیست![]()
مبارکه عرفان جان
سی پی یوش برات به خوبی و خوشی پردازش کنه
مشکلی هم با صفحه نمایشش نیست
واقعا خیلی خوفه قبول دارم![]()
MOHAMMAD2010 عزیز ممنونم بابت تبریک...
.:PAR3A:. صفحه AMOLED + نسبت به AMOLED چی داره عزیزم؟ تعداد ساب پیکسل ها زیاد شده فقط... این تاثیرش روی رنگ ها چیه نمیدونم!!!
باشه گوشی رو میندازم دور بدرد نمیخوره چون پرستیژ نداره...!
نمیدونم چیه جا افتاده بین مردم که هر چیزی کلاس داشته باشه حتما بهتره...
h!tman ممنون عزیز... فعلا که دارم باهاش حال میکنم (بیشتر صفحش...) تنها دلیلی که اینو گرفتم صفحش بود وگرنه Arc بهتره.
پیروز باشید.
Last edited by Erfan.; 28-10-2011 at 19:02.
چی چیو آرک بهتره
این از نظر حافظه داخلی (مهمه هااا دست کمش نگیر) + کیفیت بدنه + سخت افزار بهتره
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)