اگه امكانش هست عكس بزار
چشم دوست عزیز منتظر یه عکس نسبتا خوبم تا براتون بذارم اگه شد تا شنبه حتما میذارم![]()
دوستان من امروز این دوربین رو تهیه کردم (ixy31) از زیر پل حافظ ... قیمت 310 ... البته قیمت ها خیلی متفاوت بود از 300 تا 410 اما اونایی که پایین می گفتن مجبورت میکردن که رم رو هم از خودشون بخری ...یه رم 8 هم از پاساژ علاعدین خریدم به قیمت 19 تومن
سلام
مبارک باشه دوست عزیز خوشحال شدم که شمام جزو IXY 31 دارها شدی امیدوارم بازم به اینجا سر بزنی و به اونایی که میخان این دوربینو تهیه کنن مشاوره بدید
در ضمن اگه عکسی هم گرفتی از منظره ای چیزی اینجا بذار تا با کیفیت این دوربین آشنا بشن
مرسی دوست عزیز این عکس رو هم همین الان گرفتم ... با این که از عکاسی اصلا سر رشته ندارم اما سعی کردم خوب عکس بگیرم ...و به نظرم باید اتاقم رو یه گرد گیری بکنم![]()
Last edited by baran_xrain; 04-11-2011 at 00:06. دليل: تغییر سایز عکس
دمت گرم اینم اولین عکسیه که از این دوربین تو اینجا گذاشته میشه
ممنون فقط یه کمی اندازش رو معقول تر بگیر چون اینجور عکسا خیلی سنگینن و حجمشون زیاده
بازم اینجا بیا![]()
دمت گرم چه زود سایزش رو تغییر دادی خیلی ممنونم
راستی چرا رم 16 برنداشتی؟رم 8 چنتا عکس و چند دقیقه فیلم میگیره؟
خیلی خوب
راستی باتری زاپاسم گرفتی؟
در ضمن با گردگیری اتاقتم موافقم وقتی به عکس دقت کردم دیدم راست میگی البته شایدم کیفیت بالای دوربین این گرد و غبارهارو به شدت به تصویر کشیده![]()
سلام
میشه بگید چه لوازمی داخل پک گوشی میدن؟ فروشگاه خاصی واسه خرید میشناسید؟ با گارانتی بگیرم یا بدون اون؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)