خیلی عجیبه یعنی شما با درگاه PS2 کارت راه نمیفته؟
پس مشکل باید از کیبوردت باشه، ها؟ تست کردین کیبورد رو ؟
در صورت لزوم یکبار CMOS رو ریست کنین
با در اوردن باطری مادربورد و جا زدن مجدد( برق کیس هم قطع باشه)
موفق وموئید باشین
خیلی عجیبه یعنی شما با درگاه PS2 کارت راه نمیفته؟
پس مشکل باید از کیبوردت باشه، ها؟ تست کردین کیبورد رو ؟
در صورت لزوم یکبار CMOS رو ریست کنین
با در اوردن باطری مادربورد و جا زدن مجدد( برق کیس هم قطع باشه)
موفق وموئید باشین
کیبورد مشکلی نداره.اصلا یه سوال دیگه..مگه وقتی ویندوز داره بالا میاد پایین صفحه هرکدوم از کلیدهایی که واسه وارد شدن به هر قسمتی هستن رو نمینویسه؟چرا روی این سیستمی که مال خودم نیست میخوام ویندوز نصب کنم سریع رد میشه و کلید وارد شدن به بوت رو نمینویسه.آیا جایی هست که من ببینم وارد شدن به بوت منو با کدوم کلیده؟
در همه ی مادربود ها معمولا نمینویسه اون پایین
اگه نوشته باشه و سریع رد میشه ، میتونی دکمه ی Pause رو بزنی تا ببینی چه دکمه هایی رو باید بزنی
ولی بهتره به دفترچه مادربورده رجوع کنی اونجا دقیقا نوشته که با چه کلیدی باید وارد BIOS بشین
خواستی یکبار Clear CMOS انجام بده ضرر نداره
موفق وموئید باشین
متاسفانه دفترچه راهنما نداشت
ممنون.خیلی کمکم کردین.ببخشید زیادی سوال کردم
وقتي جهان از ريشه ي جهنم و آدم از ريشه ي عدمو سعي از ريشه ي ياس مي آيد،وقتي يك تفاوت ساده در حرف، كفتار را به كفتر تبديل مي كند،بايد به بي تفاوتي واژه ها و به واژه هاي بي طرف مثل نان دل بست.نان را از هر طرف بخواني نان است.
قيصر امين پور
Last edited by arshamis; 29-10-2011 at 11:45.
منوی run اجرا کنید بعدشم فرمان dxdiag داخلش تایپ کنید بعدم اینتر بزنید تو هون سربرگ اول اون قسمتی که با فلش تو عکس مشخص شده اسمش کامل اینجا قراربدین یا که عکسش بزارین.
![]()
سلام.
system model:945PLM-S2
دوست من ما یه قسمتی داریم تو فاروم به این مضمون : حالات و احوالات کنونی خود را با شعر/نثر بیان کنید
هر وقت خواستی می تونی اون جا فعالیت مستمری داشته باشیاینم لینکش :
اما مادربرد شما که گیگابایت باشه با دکمه ی DELETE وارد بایوس می شه و با F12 هم منوی بوت ظاهر می شه ، شما با یه کیبورد دیگه تست کن که F هاش MULTIMEDIA و FUNCTIONAL با هم نباشه و یا این ها رو سوئیچ کن رو کیبوردت.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی![]()
سلام .ممنون که کمک کردین.میشه لطفا واسه مادربردelitegroupهم بگین
![]()
خواهش می کنم دوست من ، هدف این فاروم اطلاع رسانی هست
در کل همه ی مادربردها از همین کلیدها در حالت کلی استفاده می کنن : DELETE و F2 برای بایوس.
F12 و F8 برای بوت.
شما مدل دقیق بفرمایین من دقیقاً خدمتتون عرض می کنم.
موفق باشی![]()
چون سیستم واسه خودم نیست نمیدونم.از راهنماییتون ممنون.
Last edited by arshamis; 03-11-2011 at 22:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)