همه کارا رو کردم ولی بازم نشد!!!
همه کارا رو کردم ولی بازم نشد!!!
ویندوزت XPه؟ اگه آره واسهی این که رمز قبلیتو پیدا کنی این کار رو بکن:
۱. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کن...
۲. بعد از Extract کردنش فایل password.bat رو اجرا کن...
۳. وقتی فایل بالا رو اجرا کردی، یه فایل متنی به نام hashes.txt ایجاد میشه...
۴. فایل متنی hashes.txt رو باز کن...
۵. جلوی اسم یوزرت یه همیچین HASHی نوشته شده (مثلا مال من Masoudه...)...:
Masoud:1003:C2265B23734E0DACAAD3B435B51404EE:69943C5E63B4D2C10 4DBBCC15138B72B
۶. بخشی که قرمز کردهام (بعد از دو نقطهی دوم) رو کپی کن و برو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
۷. بخش XP Special Demo (پایین صفحه) جلوی hash بخش قرمزی رو که کپی کردهای Paste کن و بعد Submit hash رو بزن...
۸. جلوی Password رمزت رو ببین... (رمز من 1 بود...)...
ببخشید من کلا مشکل شما رو چپه فهمیدم!!!
شما برو روی My Computer راست کلیک کن بعد Manage رو بزن... بعد Local Users and Groups رو بسط بده و Users رو باز کن...
بعد روی Administrator یا یوزر خودت راستکلیک کن و Properties رو بزن... ببین تیک User Cannot Change Password خورده یا نه... اگه تیک خورده باید برش داری...
روشهای پایین برین
روش اول
ازطریق safe mode بالا بیاین بعدشم طبق لینک اول که بصورت شکل توضیخ داده اکانت خودتون انتخاب کنید بعدشم اقدام به عوض کردن پسورد از طریق safe mode کنید
روش دوم
دراین روش باید دو تا user داشته باشین به اینصورت باید عمل کنید که ابتدا وارد اون یوزر خودتون که قصدعوض کردن پسوردش ندارین بشین بعدش منوی run اجرا کنید داخلش دستور cmd رو وارد کنید اینتر کنید بعدشم تو صفحه ای که باز میشه طبق شکل پایین شماره 1 دستور control userpasswords2 رو وارد کنید بعدش یک کادر بازمیشه که داخل این کادرطبق شماره 2 ابتدا اون یوزر دیگه خودتون که قصد عوض کردن پسوردش دارین انتخاب کنید بعدش طبق شماره 3 روی گزینه مورد نظر کلیک کنید طبق شماره 4 هم تو کادری که باز میشه تو قسمت اول و دومش پسورد جدید خودتون وارد تایید کنیدمشکلی بود بگین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول اینکه ویندوزم 7
بعد از روش دوم رفتم قسمت reset password فعال نمیشه
سئوال خودتون تو قسمت انجمن مخصوص به خودش که همون 7 میشه مطرح میکردین نه اینجا خدمت شما هم که گفتم شما برای این روش باید دارای دو تا حساب کاربری باشین بعدشم وارد اون حساب کاربری دیگه بشین که قرارنیست پسوردش عوض کنید بعدش سرچ استارت منوی ویندوز 7 باز کنید داخلش دستور cmd رو وارد روی گزینه مورد نظر کلیک راست دستور run as administrator انتخاب کنید بعدش تو صفحه ای که باز میشه طبق شکل ابتدا دستور control userpasswords2 رو وارد کنید بعدشم طبق شکل به ترتیب شماره توضیح دادم پیش برین بازم تذکر میدم که باید این کار تو اون یکی اکانت خودتون انجام بدین نه اینی که میخواین پسوردش عوض کنید این روش منم خودم تست کردم برام جواب داده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)