من بازی های اول شخصو بیشتر دوست دارم بخاطره هیجانی که معمولا دارن
اما اگه بخوام بازی بسازم ترجیح میدم سوم شخص باشه ، چون محیط های اینطور بازی ها معمولا به فیلم بیشتر نزدیکه خیلی با ساختشون حال میکنم
من بازی های اول شخصو بیشتر دوست دارم بخاطره هیجانی که معمولا دارن
اما اگه بخوام بازی بسازم ترجیح میدم سوم شخص باشه ، چون محیط های اینطور بازی ها معمولا به فیلم بیشتر نزدیکه خیلی با ساختشون حال میکنم
من به سبک کاری ندارم بازی حال بده تا تهش میرم(وقت کنم شاید چند دفعه برم)![]()
مشخصا بازیهای RPG
چون نیازمند گیم پلی عالی و داستان شاهکارن!+ نشون میدن بازی فراتر از گرافیکه!نگاه کنید گرافیک اکثرشون به پای بقیه سبکا نمیرسه ولی پرطرفدار و معتادکنندن!
تصمیم گیریم با شماست!
---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:45 PM ----------
11/11/11 اسکایریم میاد عظمت RPG رو نشون میده!
منم بیشتر علاقه به بازیهای سوم شخص دارم( به خصوص همون فضای باز مثه GTA )حالا دلیلشم بیشتر به خاطر اینه که ازشون لذت میبرم و کلا بیشتر همین بازیها رو نصب کردم و بازی کردم البته از اول شخصم بدم نمیاد و اگه دوست داشتم بازیش میکنم در کل برام قشنگ بودن بازی مهم هس تا اول یا سوم شخص بودنش
مشخصا نقش آفرینی RPG
خودم تقریبا همه ی بازی های این سبکی رو بازی کردم طی یکی دو سال... مگر این که JRPG هایی باشه که از دستم در رفته باشه...
انتخابات گسترده ، داستان های فوق العاده ، گیم پلی اعتیاد آور همه مشخصه های این سبک هستن... معمولا اثر های شاهکار توی این سبک میان ، چون هم نیازمند کار بیشتری دارن و هم سخت تره ساختشون... این سری بازی ها هم که دیگه معمولا اکشن در سطح بقیه سبک هارو دارن و مثل CRPG ها دیگه نیستن... پس حالا که action rpg میشه تعریفشون کرد دیگه نقصی توی این سری بازی ها نیست...
بازیهای سبک سوم شخص مخصوصا مخفی کاری مثل اسپلینتر سل و بازیهای اول شخص هم علاقه ی خاصی دارم...
بازی های سوم شخص ActionAdventure و سوم شخص شوتر و مخفی کاری.دیلیلشم اینه که وقتی بازی سوم شخص باشه حس بیشتری از کاراکتر بهت القا میشه و بازی های توی این سبک داستان عالی دارن وکلا حال بازی بیشتره،گرافیکش هم که بستگی به سازنده ها داره ولی دوتا بازی از این سبک که من دوست دارم Batman Arkham City وAssassin's Creed هست که هردوشون سوم شخص ActionAdventure هستن
![]()
بازی های سوم شخص شمشیری و مخفی کاری و .... چون واقعا هیجان داره
استراتژیک یه حص جالبی میده مخصوصا بازی های استراتژیک شمشیری و زمان قدیمی
من دیوونه ی بازیای استراتژیک زمان قدیمم (شمشیر و تیر کمون و اینا!)!!! نمیدونم چرا؟؟؟!!!
من سوم شخص تو سبک devil may cry4 رو خیلی دوست دارم چون
1-تخلیه
2-جذابه و ساعتا پای کامپیوتر میخکوبت میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)