تجربه من با گارانتی امرتات و مادیران
امرتات
دستگاه Asus N61JQ رو خرداد سال پیش خریدم(گارانتی امرتات)به دلیل حساسیت های بیجای خودم در مورد صدای هارد،دستگاه رو بردم گارانتی،موند و 48 ساعت بعد باهام تماس گرفتن،گفتن هارد رو Wipe کردن،و بک آپ رو مجددا لود کردن،دستگاه هم مشکلی نداشته و کامل چک شده،(درست هم میگفتن)هم از برخورد کارمندای شرکت و هم نحوه سرویس دهی و زمانش کاملا راضی بودم
حدود اردیبهشت ماه امسال (11 ماه بعد از خرید) کاملا باطریم داغون شد،جوری که رو 50 درصد خاموش میکرد،بردم گارانتی،باهاشون صحبت کردم،گفتم وضعیتش اینجوریه که رو حدود 50درصد خاموش میشه،گفت بمونه چک میکنیم،اگه مشکلی داشت عوضش میکنیم،فرداش تماس گرفتن که باطریتون مشکل داره،و تعویض میکنیم براتون،چون ما نماینده رسمی اسوس هستیم،باید سریال دستگاهتون رو واسش بفرستیم و 40 روز بعد میفرستن،باطریشم اون موقع تو بازار حدود 100 تومن قیمتش بود،دیدم چاره این یست،گفتم باشه !
حدود 12-13 روز بعد زنگیدن،گفتن دستگاهتون آمادس،رفتم گرفتم،دیدم باطری عوض شده و خیالم راحت شد،تاریخ خرید دستگاهم هم 16/3/89 بودش،اما کارت گارانتی 2 سالم تا 12/1/91
برای اینم بهشون گفتم،اول زیر بار نرفتن،گفتن کارت گارانتی PVC هستش و نمیشه عوض شه،اما رفتم با بخش فروش صحبت کردم و قانعشون کردم که اگرم مشکلی بوده از نمایدنگی فروشتون بوده،و من کاربر نباید تو این قضیه متضرر بشم،بلاخره قبول کردن و کارت گارانتی رو عوض کردن و تا 8/3/91 گکارت جدید رو برام صادر کردن
ضمنا فن دستگاه هم به دلیل گرد و خاک گرفتن صدا میداد،بهشون گفتم فنش رو برام سرویس کنن،و بایوس دستگاهمم ورژن 210 بود که گفتم آپدیت کنن ،
نیم ساعت بعد دستگاه رو آوردن صدای فن قطع شده بود و ورژن بایوس هم 212
کلی حال کردم و اومدم خونه
یکی 2روز بعد رفتم تو بخش Rating ویندوز 7 دیدم،رم رو زده 2 گیگ
این ور،اون ور،2زاریم افتاد که رم رو دستگاه موجوده،به خاطر آپدیت بوده که اینجوری شده،زنگ زدم بهشون گفتم این گند رو زدین ! کلی عذر خواهی کردن پشت تلفت،بلردم اونجا سریع درستش کردن و بهم تحویل دادن،اون جا هم باز عذر خواهی کردن
در کل بخوام بگم : کاملا از امرتات راضیم (با توجه به وضیع سایر شرکت های گارانتی) تنها نکته ی منفی که میبینم اینه که برای مارک اسوس اگه شما قطعه نیاز داشته باشین زمان سرویسشون طولانیه،اما خدمات نرم افزاریشون یا سرویس های دوره ایشون واقعا سریع و خوبه
مادیران :
مادیران هم همونطور که میدونین نماینده رسمی اسوس هستش،کیفیت خدمات مادیران هم خیلی خیلی خوه،میتونم بگم از امرتات هم بهتره،ضمنا تو تعویض قطعه هم خیلی دست و دلباز تر ازامرتاته،چون همونطور که میدونین از نظر مالی شرکت بسیار غنی هستش و پشتوانه قوی داره،به خاطر هیمن سخت نمیگیرن و تا جایی که بتونن سعی میکنن کاربر رو راضی نگه دارن
میتونم بگم الان تو ایران بهترین خدمات گارانتی لپ تاپ رو مادیران میده و بعدش امرتات
من گوشیمم با گارانتی مادیرانه،واقعا خوب سرویس میدن،مثلا بقیه شرکت ها رو خط و خش و ضربه خیلی حساسن،اما اینجا اصلا کار ندارن،من این سری آخر فقط 2 روز به گارانتی گوشیم مونده بود،آب هم خورده بود ! خاموش روشن میشد،بردمش گارانتی،گفت میدونیم آب خورده اما تا جایی که بتونیم سعی میکنیم قطعه رو عوض کنیم،پریروز رفتم گرفتم،دیدم هر دو تا برد گوشی رو کامل عوض کردن....برد دوربین،خود دوربین،برد اصلی....هرچی تو دستگاه بود رو عوض کرده بودن
در کل من خیلی با شرکت های گارانتی قطعات کامپیوتری و لپ تاپ و موبایل سر و کار داشتم(مادیران،سازگار،امرت ت،دیجیتال،گارانتی مادربردهای Albatron که اسمش رو یادم نیست و تا 2سال پیش تو خیابون استانبول بودش،گارانتی و بیمه ایده آل)،به نظرم همشون قلق دارن و باید بدونین چجوری باهاشون برخورد کنین که کارتون رو راه بندازن،من به شخصه به جز با گارانتی پارس کامتل (موبایل)با بقیه شرکت ها مشکل نداشتم(البته اونا هم در نهایت مجبور شدن گوشیمو برام عوض کنن به رایگان)
در نهایت اون چیزی رو که خواستم رو برام انجام دادن و راضیم از شرکت های گارانتی نام برده![]()