ممنون اشالاه شما هم سریع تر میخرید و حالشو میبرید ....
دوستان از چند جا شنیدم قیمت این لب تاپ الان خیلی بالاست یعنی اگه بنده واجبم نبود و اجله نداشتم الان نمیخریدم . شنیدم که این لب تاپ ارزون میشه و ممکنه تا 1300000 برسه .... البته بنا بر حرف چند فروشنده خیلی خبره و حرفه ایی .
بنده با گارانتی سازگار اما شرکت مهر گستر خریدم
هم کیف داشت هم موس هم ساب . سابش خیلی جالبه تا حالا ندیده بودم ... ایسوس این سری موسای خیلی با کیفیت روی این محصول گذاشته بود و عالی بود ... ولی کیفش 2 زار هم نمیارزه خیلی بیخوده . همون کاری رو بکنید که من کردم . همون جا کیفو به صاحب مغازه بفرشین و بجاش یه کیف با قیمتای 50 بالا بخرید ....
ویندوزشم 7 ولی قرار شده برم برام xp هم نصب کنه
---------- Post added at 06:40 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------
آره قبلا ایسوس موساش آشغال بود ....... کیف به هیچ عنوان اما موسش خوب بود
مرسی
---------- Post added at 06:43 PM ---------- Previous post was at 06:40 PM ----------
خیلی ممنون عزیزم
سازگار
حتما برای معرفیش این کارو میکنم جواب دوستانو تو این تاپیک بدم حتما بقیه سوالای دوستانو توی تاپیک asus میدم
---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:43 PM ----------
مطمئن باشید این لب تاپ ( n55sf )سری های جدیدش عالیه بعدا معلوم نیست مثل خیلی از مدلای asus چه اشغالایی به آدم بندازن .....
---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------
شک نکن میاد پایین من از تحلیل گران نوت بوک پرسیدم ولی بعدا چه جنسایی به مردم بندازن معلوم نیست
طرف hp نرو خیلی جدیدا توش دزدی میشه .... کلی خرابی داره از ما گفتن ... میتونی تحقیق کنی تا به حرفم برسی
---------- Post added at 06:49 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------
نه بابا
چشم حتما نصب میکنم آخه خودمم عشقشم ... خبرت میکنم ...
---------- Post added at 06:50 PM ---------- Previous post was at 06:49 PM ----------
اره .درسته . میتونه یکی از دلایل گرون شدن این لب تاپ هم باشه