تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 29

نام تاپيک: داغ کردن کارت گرافیک 4870و6200 و قطع شدن تصویر(مشکل قلع مردگی )

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

یا خدا!!!!!!!!!!!!
    کارت گرافیک!
    تنور!!!
    عجب کاری!!!!
    میگم این روش رو شما ثبت جهانی کن نتیجه میگیری
    من هم میشم شریک تجاری شما چون این کار رو میکنم چون قید کارتم رو زده بودم
    فقط فکر کنم اگه درست شد بوی پیتزا و این چیزا بگیره
    پـ نـ :
    قدیمها این کارتها را توی فر میداشتن تا لحیمشان آب بشه و دوباره سفت بشه مشکل از تکنولوژی تصب سطحی که توی این کارتها بکار میرفت که اون اولها روش بکار رفته برای حرارت زیاد که این کارتهای گرافیک داشتن زیاد مناسب نبود اینم یک مقاله در مورد پختن کارت البته این کاررا در صورتی انجام بدید که کارت گارانتی نداره.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کیسم تهویش خوبه
    دمای اتاق هم خوبه چه تابستون چه زمستون
    فقط میمونه گردو خاک چون محل کارم خوزستان هست و گردوخاکهاش شهره خاص و عام هست که خیلی خاک میگیره
    خمیر سیلیکون و فن سی پی یو را حتما در برنامم هست که عوض کنم
    --------------------------------------
    دمای سی پی یو در بیکاری بین 46 تا 50 هست و فول لود70
    گرافیک هم فقط تو محیط ویندوز حدود 60 درچه بود ولی تو فول لود تست نکردم که احتمالا در حال انفجار بوده دیگه
    بله گرد و خاکش بعضی مواقع به ما هم میرسهـ
    برای خمیر از TUNIC TX-4 استفاده کن که فک کنم 9000 تومان قیمتشهـ.
    اینقد هم زیاده که من برای سی پی یو خودم استفاده کردم و به 2 تا گرافیکم هم زدم باز اضاف اومد.
    --------------------------------------
    وای دمای پردازندت خیلی بحرانیه حتمآ یه کولر براش بخر بیچاره اینجوری که هلاک میشه من خودم پردازندم(AMD X3 720BE) توی حالت عادی دماش32-35 هست توی فول لود هم 48-50 اونم تو بدترین شرایط با اور که تا 3600 اورش کردم.
    کارت من اونموقع دماش همین 60-70 بود که این بلا سرش اومد و مجبور شدم تو فر بهش شک بدم الان با تغیراتی که توی سیستمش دادم و تغییراتی توی سرعت فن دماش رو تا حدود 52-55 استیبل کردم.

2. این کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه lilibi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من هم به دلیل اینکه سیستمم دچار مشکل شد و اونجا هم امکانات کافی نبود فعلا از خوزستان اومدم بیرون
    کارت گرافیک من هم گارانتی نداره و تموم شده و میخوام اگه بشه یه پخت و پزی بکنم باهاش
    الان دوباره با گرافیک 6200 سیستم بالا اومد با نرم افزار occt دمای پردازنده در حالت معمولی بین 41 تا 46 متغیر بود فول لود هم نگرفتم چون میترسم
    پردازنده شما کلی صفا میکنه با این اوصاف
    میشه بگید خمیر سیلیکون رو چطور تو کارت گرافیکتون استفاده کردید یعنی بین gpu و کولرش زدید خمیر رو؟

---------- Post added at 03:53 AM ---------- Previous post was at 03:48 AM ----------

راستی وقتی گرافیک 6200 رو میزارم رو سیستم این ارور میاد، دفعه اوله این ارور رو میبینم یعنی چی؟

4. این کاربر از lilibi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

پاور رو تست کردیم مشکلی نداشت فقط موند مادر برد که تازه از Debuger روی مین فهمیدم ارور FF بایوس میگیره
    سیستم با مکافات زیاد بالا اومد و به هر صورتی بود بایوس رو به چند ورژن قبل تر برگردوندم و سیستم درست شد و مشکلی نداره
    فقط میمونه کارت گرافیک 4870 خودم که خراب شد و فکر کنم به خاطر همین ورژن اخری بایوس بود که آپدیت کردم و احتمالا باعث خرابیش شده

6. این کاربر از lilibi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من هم به دلیل اینکه سیستمم دچار مشکل شد و اونجا هم امکانات کافی نبود فعلا از خوزستان اومدم بیرون
    کارت گرافیک من هم گارانتی نداره و تموم شده و میخوام اگه بشه یه پخت و پزی بکنم باهاش
    آره الان دقیقآ وقتشه که کباب شهـ
    الان دوباره با گرافیک 6200 سیستم بالا اومد با نرم افزار occt دمای پردازنده در حالت معمولی بین 41 تا 46 متغیر بود فول لود هم نگرفتم چون میترسم
    پردازنده شما کلی صفا میکنه با این اوصاف
    میشه بگید خمیر سیلیکون رو چطور تو کارت گرافیکتون استفاده کردید یعنی بین gpu و کولرش زدید خمیر رو؟
    دماش بالاست دوست عزیز به نظر من حتمآ واسش یه کولر خوب در حد 40-50 تومن تهیه کن که از مزیتاش اینه که کم صداس بله خوب من از خنک کننده Cooler master hyper tx3 استفاده می کنم + خمیر سیلیکون Tunic tx-4 که واقعآ با این اور خیلی خنکه و خیلی کم پیش میاد از 45 دماش بره بالاتر.
    شما باید اول با دستمال کاغذی کل سطع پردازنده رو خوب پاک کنی که اثری از باقیمانده خمیر قبلی نباشه و بعد خمیر رو طوری میزنی روی سطح فلزی پردازنده که همه سطحش یک دست به یک اندازه خمیر باشه و صاف باشه و هیت سینک رو قرار میدی روش و پیچا رو میبندی به همین سادگیـ.

راستی وقتی گرافیک 6200 رو میزارم رو سیستم این ارور میاد، دفعه اوله این ارور رو میبینم یعنی چی؟
    شما کدوم نسخه درایور انویدیا رو برای کارت 6200 نصب می کنید ؟
    پاور رو تست کردیم مشکلی نداشت فقط موند مادر برد که تازه از Debuger روی مین فهمیدم ارور FF بایوس میگیره
    سیستم با مکافات زیاد بالا اومد و به هر صورتی بود بایوس رو به چند ورژن قبل تر برگردوندم و سیستم درست شد و مشکلی نداره
    فقط میمونه کارت گرافیک 4870 خودم که خراب شد و فکر کنم به خاطر همین ورژن اخری بایوس بود که آپدیت کردم و احتمالا باعث خرابیش شده
    خدا رو شکر که درست شد آره گاهی پیش میاد که اینجور ناسگاری نشون بدن ولی اینکه 4870 رو این ورژن بایاس خراب کرده باشه غلطه چون بهت گفتم این دمای 60-70 توی بیکاری و مطمئنآ 90 توی فول لود و حتی بالاتر بعد از یه مدت کارت رو دچار مشکل و همون قلع مردگی می کنه و متاسفانه سری 4000 کلآ سری داغی بودن مث اون 4890 که بخاری بود.

8. این کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

آره الان دقیقآ وقتشه که کباب شهـ
    دماش بالاست دوست عزیز به نظر من حتمآ واسش یه کولر خوب در حد 40-50 تومن تهیه کن که از مزیتاش اینه که کم صداس بله خوب من از خنک کننده Cooler master hyper tx3 استفاده می کنم + خمیر سیلیکون Tunic tx-4 که واقعآ با این اور خیلی خنکه و خیلی کم پیش میاد از 45 دماش بره بالاتر.
    شما باید اول با دستمال کاغذی کل سطع پردازنده رو خوب پاک کنی که اثری از باقیمانده خمیر قبلی نباشه و بعد خمیر رو طوری میزنی روی سطح فلزی پردازنده که همه سطحش یک دست به یک اندازه خمیر باشه و صاف باشه و هیت سینک رو قرار میدی روش و پیچا رو میبندی به همین سادگیـ.

شما کدوم نسخه درایور انویدیا رو برای کارت 6200 نصب می کنید ؟
    خدا رو شکر که درست شد آره گاهی پیش میاد که اینجور ناسگاری نشون بدن ولی اینکه 4870 رو این ورژن بایاس خراب کرده باشه غلطه چون بهت گفتم این دمای 60-70 توی بیکاری و مطمئنآ 90 توی فول لود و حتی بالاتر بعد از یه مدت کارت رو دچار مشکل و همون قلع مردگی می کنه و متاسفانه سری 4000 کلآ سری داغی بودن مث اون 4890 که بخاری بود.
    الان که دارم این مطلب رو مینویسم و تو اینترنتم دمای سی پی یو 52-53 درجه است
    و احتمالا تا چند روز آینده یه خنک کننده میگیرم واسش و انتخاب خودم z600 یا cooler master v8 هستش البته این انتخاب موقتیه تا ببینم چی میشه و اینکه کیفیت خود خمیری که روی خنک کننده هاست چطوره میشه رو اونها حساب کرد
    -------------------
    درایور 182.06 انویدیا
    -------------------
    الان انقدر از این بایوس شاکی هستم که همه مشکلاتم رو میندازم گردن اون
    ولی شما درست میگی سری 4000 حرارت و مصرف زیادی داشتن
    خوبه کیس من فن زیاد داره وگر نه فکر کنم تا حالا منفجر شده بود

آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

پاور رو با چه دستگاهي تست كرديد خرابي گرين زياد شده

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

پاور رو با چه دستگاهي تست كرديد خرابي گرين زياد شده
    با psu tester گرین
    فقط همین رو دسترسی داشتم

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

خیلی جالب بود دیشب نیم ساعت- چهل دقیقه رفتم برای شام سیستم رفت رو اسکرین سیور دمای کارت گرافیک 6200 که رو سیستم بود رفت روی 105 درجه
    امروز هم امتحان کردم مانیتور رو خاموش کردم ولی سیستم روشن بود نیم ساعت روی 103 درجه رفت
    فکر کنم به خاطر سرمای هوا سیستم من افتاده تو کار گرمایش

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

یه سوال ؟ اسکرین سیور شما چی هست که تا میره روی اسکرین سیور دما میره بالا !!

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

یه سوال ؟ اسکرین سیور شما چی هست که تا میره روی اسکرین سیور دما میره بالا !!
    یه اسکرین سیوری به نام Fire Element Screensaver 1.2 تصاویر گرافیکی متحرک هست که با شعله آتش ساخته شده
    احتمالا به همون دلیل که شعله آتش هست گرافیک داغ میکنه
    من هم مشکوک شدم به اسکرین سیور که زیادی کار میکشه از گرافیک مثل 3D Mark هست احتمالا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •