سلام دوستان، من هم در به در دنبال لپ تاپ میگردم البته نه واسه الان اما میخوام دیگه کم کم مدل مورد نظرم رو انتخاب کنم فعلا که بازار ساکته و مدل پر سر و صدا نیومده
شاید باز هم باید منتظر اسوس باشیم نمیدونم والا
اما این دوستمون که میخواست N55 بگیره
اگر N53 رو دیده باشی اینو که ببینی یکم تو ذوقت میخوره البته نظر من اینه ها چرا که خب زرق و برق الومینیوم براش خورده رو نمیشه با پلاستیک عوض کرد. خب اینم مد نظر باشه که روی لید (در لپتاپ) براق هست و با وجود پلاستیکی بودنش اگر خش خشی بشه یکم شاید در آینده ظاهرش افت کنه اما آلومینیوم اگر خش هم بخوره خب بازم جا افتاده میشه
یک مورد دیگه اینه که کلید هاش در کل به نسبت n53 بهتر شده اما نمیدونم چرا عشق کردن این دفعه هم کلید های پهن بزنن خب یکم از لنووو یاد بگیرن کیبرد چوری میزنن
مسئله ی دیگه که خیلی برام جالب بود زمانی که داشتم یک فیلم بررسی آلمانی در مورد N55 رو نگاه میزدم طرف میگفت کلید شیفت سمت چپ کوچیک شده و این یکمی ازار دهنده است اما بعدا که چند تا فیلم بررسی این لپ تاپ رو دیدم ، متوجه شدم اینجوری نبود، نمیدونم شاید اون لپتاپش 13 بود یا یک نسخه ی دیگه N55 بود خلاصه یکی از ایراد هایی که ازش میگیرند میگن واقعا یک لپتاپ ساب میخواد چیکار؟؟!!!!
البته دوستان یو اس بی شارژ رو هم خوب اومدن
اما باطریش همون 6 سلولیه
صفحه نمایشش کدر هست و مثل N53 براق نیست
و در کل نمیدونم اسوس چرا روی این بدنه پلاستیکی همچین کانفیگی رو سوار کرده
شاید دلیل های بخصوص خودش رو داشته
اما لعنت به این لپ تاپ که هر چی بیشتر واردش میشی به این نتیجه میرسی که نباید بخری!!!!
اگر جایی برداشت هام اشتباه بوده دوستان تصحیحش کنن
ممنون![]()