یه مورد هم که تو مصرف انرژی تاثیر میزاره سرعت cpu استفاده شده در گوشیهاست .هرچه سرعت سی پی یو بیشتر باشه بخاطر اینکه تعداد بیشتری کلاک در ثانیه میزنه مصرف باطری بالا میره
یه مورد هم که تو مصرف انرژی تاثیر میزاره سرعت cpu استفاده شده در گوشیهاست .هرچه سرعت سی پی یو بیشتر باشه بخاطر اینکه تعداد بیشتری کلاک در ثانیه میزنه مصرف باطری بالا میره
موافقم. اما هيچ چيز بيشتر از تماس باطري مصرف نميكنه.
با سلام
تنها موقعی سریع شارژش زود تموم میشه که اهنگ پخش بشه با کیفیت صدای بالا و گرنه من کلی صحبت کردم یا اس ام اس زدم باتریش کم نشد
البته فیلم بردای هم باتری رو زیاد مصرف میکنه
کارائی مثل فیلم برداری یا پخش آهنگ چون درصد فعالیت سی پی یو رو بالا میبره باعث مصرفزیاد باطری میشه صحبت کردن هم چون باعث فرستادن امواج و دیکود کردن packet های ارسالی از طرف بی تی اس میشه مصرف رو به مقدار زیادی بالا میبره
يكي از مهمترين ها قدرت سيگنال در منطقه شما هست كه شديدا تاثير روي Standbye time ميگذاره!
آقاجون شما بفرمائيد كدوم گوشي نوكيا ميتونه 400 ساعت standby بمونه يا 9 ساعت مكالمه دائم ويا 30 ساعت موزيك پخش كنه ؟
شما يادتون نره خودباطري و ماركش هم مهمه . رودبليو 800 هم باطري چيني ميبيني هم كره اي ( باگارانتي سيتادل ) اولي رووقتي ازشارژ درمياري تا بياي ازخونه بري بيرون نصف شده ولي دومي روخودمن تايك هفته هم شارژ نكردم وزماني كه ميخواستم دشارژ بشه ( معمولاً بعدازمدتي بهتره كامل خالي بشه - براي عمربيشتر باطري ) جيگرم دراومد .
درضمن شما وقتي آهنگ گوش ميكني يا شو ميبيني ميزان شارژ باطري براساس نوع استفاده اعلام ميشه . وقتي براي مدتي توحالت standby بموني ميبيني مقدارشارژ بيشتراز قبل نشون ميده . ميپرسيد چرا ؟ چون سوني اريكسونه داداش
تو و550 شايد اهنگ گوش كردن انچنان شارژ نبره ولي دوربين و بازي سرويسش ميكنه
البته نحوه صحیح شارژ هم بی تاثیر نمیتونه باشه
سلام...
گوشی من سونی اریکسون K750i
هست
من این گوشی رو برای بار اول 3 ساعت شارژ کردم و بعد از رون 8 ساعت گذاشتم تو شارژ باشه...
الان شارژش داره به سرعت تموم میشه.
کمک کنید!
با تشکر مهران...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)