adsl از مخابرات دارید؟ اگه اره که من هم با خط مخابرات این مشکل رو دارم گاها. با دی ان اس هم درست نشد.
adsl از مخابرات دارید؟ اگه اره که من هم با خط مخابرات این مشکل رو دارم گاها. با دی ان اس هم درست نشد.
با تغییر DNS هم مشکل حل نشد کسی از دوستان راه حلی نداره!!!؟![]()
شما اگر از اینترنت اکسپلور استفاده میکنی به internet option برو و در تب advance ریست رو بزن و همه setting ها رو به حالت پیش فرض در بیار ببین درست میشه یا نه ضمنا تو همون اینترنت آپشن تمام history ها و cooki ها رو هم پاک کن
این کار رو هم انجام دادم ولی نتیجه نگرفتم سالار!
سلام
دارن یکسری تغییرات میدن
ما هم این مشکل رو داریم
درست میشه
منظورنوت از این حرف چیه یعنی جاهای دیگه هم این مشکل رو دارند؟توی شهر های دیگه هم این مشکل وجود داره غیر رشت؟
مشکل سراسریه
دزدی یعنی همین پول زیاد میگیرند خدمات ضعیف ارائه میدن چیزی رو هم بخوان درست کنند (درست که چه عرض کنم) اختلال سراسری ایجاد میکنند
دزدی، شارلاتانیسم، بیسوادی و بیشرفی هیچکدوم از این کلمات فحش نیست حقیقتی است برای وصف کردن این جانوران
وقتی یه بیسواد و مدرک قلابی میاد میشه وریر ارتباطات از این بیشتر نباید هم توقع داشته باشید.....
در یکی از مصاحبه های از ایشون سوال شد که دلیل اینکه پهنای باند بالا به کاربر ها نمیدهید چیه؟ ایشون هم در کمال بی سوادی و تنگ نظری جواب دادند: میرن دانلود میکنند
جدیدا اگه دقت کرده باشید وقتی فایلی رو با نرم افزار idm میزارید روی دانلود با 9 ارتباط شروع میکنه به دانلود کردن!!!! و اینطوریه که اگه شما مثلا 10مگ هم سرغت اینترنت داشته باشید عملا نمیتونید یه فایل رو با همون سرعت 10مگ دانلود کنید و سرعت فایل دانلودی بین 2تا4مگ نوسان داره...و در نتیجه مجبورید برای پر کردن کل پهنای باندتون بیشتر از 8تا دانلود همزمان بزارید![]()
پس راه حل خاصی وجود نداره و باید همچنان از چیز پی ان برای دیدن سایت هایی که فیلتر نیست استفاده کنیم!یعنی اجبار به استفاده از چیز پی ان خیلی جالبه!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)