تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: درخواست نرم افزاربک آپ و ریکاوری ویندوز

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

همین نسخه plus pack کاملترین ورژن این برنامه هست که یکی از مهمترین قابلیتهاش اینه که شما از ویندوز اورجینال لپ تاپ میتونید ایمیج بگیرین بعدش ایمیج خودتون روی یک سیستم دیگه ریکاوری کنید با قابلیت universal restore این برنامه در ضمن لینکم درسته پاک نشده تست کردم.

2. 2 کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Erfan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام. نمیدونم اینجا جای مناسبی برای این سوال هست یا نه.
    من نرم افزار folder lock رو روی لپ تابم که ویندوز 7 64بیتی روش نصب بود ریختم. یک پوشه که تمام عکس هام توش بود رو باهاش قفل کردم. بعد از یه مدت سیستمم به هم ریخت و مجبور شدم ویندوز عوض کنم. حالا که ویندوز جدید رو ریختم پوشه محتوی عکس رو خالی نشون میده. ورژن اون فولدر لوکی رو هم که قبلا رو سیستمم نصب بوده رو نمی دونم. چند تا از ورژن هاش رو ریختم ولی فایده نداره
    سلام دوست من. نه اصلاً جای خوبی نیست واسه سؤالت و من واقعاً از ناظرین و مدیران گله مند هستم بابت این سیستم عضویت جدید! شما ببینید این عضو جدید پستش رو کی فرستاده؟ حالا الان اومده بین 2 تا پستی که من جوابش رو دادم! حالا این هیچ چی! من موندم این سیستم تأیید پست عضو های جدید به چه درد می خوره پس؟! نکنه فقط جلوی اسپم روبات رو می گیره؟! پستی که پس از تأیید بیاد به جایی که هیچ ربطی نداره که سیستم تأیید نمی خواد دیگه! واقعاً از مدیران و ناظرین گله مند شدم سر این موضوع ، امیدوارم یه توجیهی برای این موضوع داشته باشن...
    دوست من شما باید مشکلت رو این جا مطرح می کردی : ولی خوب!!!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در هر صورت اگه پستت رو جابه جا کردن که می شه نوش دارو بعد از مرگ سهراب اگه نه من همین جا جوابت رو می دم:
    شما وقتی با فلدر لاک یه فلدر رو لاک می کنی در حقیقت یه قایل ساختی با پسورد که تمام محتویات اون فلدر می ره داخل اون فایل و برنامه ی فلدر لاک قادر به شناختن اون فایل هست. و وقتی هم اون فایل پاک بشه یعنی اطلاعاتت پاک شده مگه این که با ریکاوری بتونی به اطلاعاتت دست پیدا کنی که اونم با اور رایت روی فایل ها به هیچ وجه امکان پدیر نیست.
    راستی ورودت رو به انجمن های پی سی ورلد خوش آمد می گم.
    موفق باشی دوست من
    Last edited by Erfan.B; 24-10-2011 at 19:36.

4. این کاربر از Erfan.B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

همین نسخه plus pack کاملترین ورژن این برنامه هست که یکی از مهمترین قابلیتهاش اینه که شما از ویندوز اورجینال لپ تاپ میتونید ایمیج بگیرین بعدش ایمیج خودتون روی یک سیستم دیگه ریکاوری کنید با قابلیت universal restore این برنامه در ضمن لینکم درسته پاک نشده تست کردم.
    ممنون از دوستان
    نه من فقط رو سیستم خودم میخوام ازش استفاده کنم.
    به نظرتون این روالی که پایین میگم درسته و انجامش بدم:
    اول بیام تمامی درایور های لپتام رو نصب و بروز کنم سپس نرم افزار های دلخواه رو نصب کنم +انتی ویروس(راستی انتی ویروس به نظرتون کدومش خوبه؟node 32 or comodo 2012 or bitdifenfer total 2012) بعد بیام یه بک اپ از ویندوزم بگیرم(نمیدونم نرم افزار هرچی تو پارتیشن ویندوز مثلا c باشه رو بک اپ میگیره یا خودش فایل های ویندوز رو تشخیص میده؟).
    دست اخر اینکه هر وقت من بخوام از اون ایمیج استفاده کنم ایا نیاز به همین نرم افزار باز میباشد یا خیر؟
    و اینکه اگه پارتیشین بندی کرده باشم وقتی که ایمیج رو بر میگردونم ،پارتیشن هام به مشکل برمیخوره؟
    ممنون

آخر فروم باز Erfan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون از دوستان
    نه من فقط رو سیستم خودم میخوام ازش استفاده کنم.
    به نظرتون این روالی که پایین میگم درسته و انجامش بدم:
    اول بیام تمامی درایور های لپتام رو نصب و بروز کنم سپس نرم افزار های دلخواه رو نصب کنم +انتی ویروس(راستی انتی ویروس به نظرتون کدومش خوبه؟node 32 or comodo 2012 or bitdifenfer total 2012) بعد بیام یه بک اپ از ویندوزم بگیرم(نمیدونم نرم افزار هرچی تو پارتیشن ویندوز مثلا c باشه رو بک اپ میگیره یا خودش فایل های ویندوز رو تشخیص میده؟).
    دست اخر اینکه هر وقت من بخوام از اون ایمیج استفاده کنم ایا نیاز به همین نرم افزار باز میباشد یا خیر؟
    و اینکه اگه پارتیشین بندی کرده باشم وقتی که ایمیج رو بر میگردونم ،پارتیشن هام به مشکل برمیخوره؟
    ممنون
    خواهش
    انتی ویروس از نظر من AVAST خوبه از نظر بعضی ها نود از نظر بعضی ها ای وی جی از نظر بعضی ها اویرا... دوست من سلیقه ای هست نصب کن هرچی خوشت اومد همون رو باهاش کار کن فقط هر چی نصب می کنی NOD نصب نکن به نظر من اصلاً خوب نیست!
    هم می تونی کل یه پارتیشن از دیسک رو بک آپ پگیری هم کل یه دیسک رو (یعنی کل هارد).
    آره دیگه باید با همین نرم افزار به صورت بوت ایمیجت رو توسط اون برنامه اکسترکت کنی رو هارد.
    بهتره دفعات بعد هم پارتیشنت سایزش یکی باشه ولی من خودم امتحان کردم سایز رو هم تغییر بدی مشکلی به وجود نمیاد منتهی باید دقت داشته باشی ببینی دقیقاً چی کار انجام می دی.
    موفق باشی

7. این کاربر از Erfan.B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •