اگه از SLI منصرف شدید ASRock P67 Pro3 بگیرید که 170 تومنه و مادربرد خوبیه. شاید بودجتون هم به پردازنده Core i5 برسه.حالا سوالم اینه اگه گیرم نیومد از بین این دو مدل کدوم رو پیشنهاد میدید؟
asus p8 p 67
asrock z 68 pro3
یا حتی
asrock p 67 pro 3
اگه از SLI منصرف شدید ASRock P67 Pro3 بگیرید که 170 تومنه و مادربرد خوبیه. شاید بودجتون هم به پردازنده Core i5 برسه.حالا سوالم اینه اگه گیرم نیومد از بین این دو مدل کدوم رو پیشنهاد میدید؟
asus p8 p 67
asrock z 68 pro3
یا حتی
asrock p 67 pro 3
فرقش با z 68 چیه؟
الان من از عکسهای زیر متوجه شدم که z68 پورت hdmi داره ولی p67 نداره.
فرق عمده دیگه ای دارن؟
p 67
z 68
![]()
مادربرد های دارای چیپست p67 بر خلاف z68 فاقد هر نوع خروجی گرافیک هستند.فرقش با z 68 چیه؟
الان من از عکسهای زیر متوجه شدم که z68 پورت hdmi داره ولی p67 نداره.
فرق عمده دیگه ای دارن؟
علاوه بر خروجی گرافیکی تفاوتشون عمده توی یه فناوری به نام Virtu محصول Lucid هست که گرافیک مجتمع در پردازنده رو حین کانورت و ادیت فیلم درگیر میکنه و سرعت رو افزایش میده، تفاوت دیگه هم فناوری Intel® Smart Response Technology هست که امکان استفاده از یک SSD به عنوان واسطه بین هارد دیسک و رم هست که به SSD Caching معروفه.
متاسفانه مین برد biostar tp 67 xe اصلا نیست.
من تهران نیستم اما یه آشنا داریم که مغازه داره و امروز با تهران تماس گرفت و اونم بهش گفت این مدل کمه.
حتی مدل asrock z68 رو هم گفت فعلا کم یابه و نیست.
شما اطلاعی دارید که این مدلا واقعا کم هستن یا نه؟
حالا به نظر شما چیکار کنم؟
سیستمی که من مد نظر داشتم این بود
cpu :i3 2100 intel
main:biostar tp67 xe
asrock z68 pro
vga : gtx 560
ram: (2*2) 4 g 1333
power : red max 600
یعنی مین برد مدل بویستار رو مد نظر داشتم اما گفتم اگه نبود ازراک بگیرم که اونم گویا نیست.
حالا چیکار کنم؟
مدل پیشنهادی بعدیتون چی هست؟
بایواستار رو اطلاع ندارم اما ازراک که فراوانه!
این مدل ها آپدیت 5 ساعت پیش فروشنده هستند:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهر یک از این 4 مادربرد که مناسب بودجه شما بود میتونید تهیه کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این سایت خرید اینترنتی نداره؟
کلا مین ازراک اینجا پیدا نمیشه.
دیگه مجبورم یا ایسوس بگیرم یا گیگا.
بودجه مین برد هم تا 230 بالا بردم.
حالا نظر دوستان چیه؟
اگه قابلیت sli یا کراس فایر هم داشته باشه که بهتر.
گویا قیمتها هم گرون شده.
امروز رفتم گرافیک gtx 560 رو میگفت 270.نمیدونم اینجا اینجوره یا تهران هم همین حول و حوشه؟
Last edited by saeedss; 26-10-2011 at 11:06.
این مین برد چطوره؟
M4A89GTD PRO/USB3
البته میدونم یکم سوالهام زیاد شده و از حوصله شما خارج اما خداوکیلی فقط روی همین مین برد گیر کردم و بقیه سیستمم مشخص شده چی میخام ببندم
این مادربرد برای پلتفرم AMD هست.M4A89GTD PRO/USB3
میتونید از مادربرد های زیر انتخاب کنید:
ASUS P8P67: 195
Gigabyte Z68AP-D3: 215
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)