آقا فردا می خوام برم بازار و خرید کنم هنوز هم نمی دونم چی کار کنم . لطفا کمکم کنید قیمت نهایتا 170 تومن
آقا فردا می خوام برم بازار و خرید کنم هنوز هم نمی دونم چی کار کنم . لطفا کمکم کنید قیمت نهایتا 170 تومن
منم دارم میخرم البته به نتیجه Epson sx-425w رسیدم اسکن 48 بیت چاپ5760*1440 صفحه ال سی دی رم ریدر و مهمتر اینکه کارتریج قابل شارژ اون هم اومده با قیمت هر کارتریج 7 هزلر تومان و جوهر ان ضمنا" وایرلس هم هست با گارانتی ماد ایران
فقط فکر کنم سرعت پرینت رنگی اون کمه 15 صفه در دقیقه.قیمت 205000
یه مدل دیگه هم هست hp b210 photo smart
9600*2400
وایرلس اسکن 24 بیت تاچ اسکرین 3 اینچ 4 کارتریج مجزا ولی از نظر شارژ کارتریج جای شک هست که شارژ میشه یا نه؟
قیمت 115000
سلام .
اين روز ها sx700 w يكم سخت پيدا ميشه و خود ماد ايران هم نداره و خود اپسون هم فروش انلاينش متوقف كرده و الان به جاي اون sx425w به وفور موجوده.پرينتر خوبيه ولي فقط 4 كاتريج ميخوره كه كيفيتش نسبت به sx700w پايينتره.
اگه كيفيت واستون مهمه با خريد اپسون اصلا پشيمان نميشيد.و كيفيت فوق العاده اي دارند.مخصوصا اگه از كارتريج خودش استفاده كنيد .حتي كارتريج هاي چيني كه فابريك خودش نيستند هم كيفيت عالي دارند.
epson p50 هم هست .ولي با توجه به بودجه شما همون sx425w گزينه خوبي هست.
آقا اگه بخوام کانن مثلا مدل mp560 رو بگیرم هزینه کاتریجاش چقدره و هر کاتریجش برای چند صفحه پرینت متن بسه. و آیا این کاتریجا رو میشه شارژ کرد یا کاتریج قابل شارژ گرفت براش . اگه میشه قیمت شون چنده؟ پرینتر های کانن مدل mp640 , mp560 , mp630
تو بازار هستن اگه هستن قیمتشون چنده؟
من اطلاعات زيادي توي پرينتر هاي كنون ندارم ولي اكثر مدل هاشون با شارژ كردن مشكل دارند و مدل هاي خيلي محدودي هم ميشه تانك بست.ولي اچ پي راحت تر و خدماتشم بهتره .اپسون هم هم با شارژ و هم تانك مشكي نداره و خدماتشم خوبه.من به شخصه تو جوهر افشان براي كسي كه كيفيت در درجه اول قرار داره اپسون پيشنهاد ميدم
در صورت خريد كنون قبلش حتما از يك نفر متخصص اطلاعات كافي بگيريد تا بعدش با مشكل روبرو نشيد
ولی تو ریویو هایی که خوندم رزولوشن چاپ کانن 2400*9600 بود و اپسون5760x1440 dpi هستش پس چجوری کیفیت چاپش بهتره؟
چون شما 2 چيز متفاوت مقايسه كرديد
شما ابتدا به تكنولوژي چاپ نگاه كنيد اگه مثل هم بود بعد بريد سراغ بقيه قسمت ها از جمله dpi
تكنولوژي چاب اپسون با اچ پي و كنون فرق ميكنه. اپسون به جاي تكنولوژي حرارتي از هد هاي پيزو الكتريك استفاده ميكنه و ....
خوب این یعنی اینکه کیفیت اپسون بالاتره؟
راستی اینا قیمتاشم خیلی بالاست
بله .اينقدر كه شايد كيفيت يه 4 رنگ اپسون به پاي 6 رنگ اچ پي برسه.
تكنولوژي حرارتي اينجوريكه با گرم كردن رنگ باعث خروج رنگ از هد ميشه و وقتي كه دستور قطع رنگ مياد.رنگ قطع ميشه ولي بخار توليد شده رنگ در اطراف رنگ ميشينه .ولي در اپسون همچين اتفاقي رخ نميده .بهمين خاطركيفيت بالاتري داره.
---------- Post added at 01:23 PM ---------- Previous post was at 01:22 PM ----------
سلام
اگه منظورون اپسون هست. همه قيمتي داره.
من نميدونم چقدر ميخواي هزينه كني.بودجه بگو تا بهت بگم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)