تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 41

نام تاپيک: مشاوره برای ارتقای سیستم و کوچ از 1156 به 1155 و سندی بریچ

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheil_eshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ارتقا برای 2 سال دیگه، 3 سال دیگه؟؟؟!!!

ملاک خرید پس باید 2-3 سال دیگه باشه؟

کجای دنیا امروز سیستم میخرن برای اینکه یک ماه دیگه با کلی ضرر ارتقاش بدن؟!!!!!!!
    حداقل کارکرد یه سیستم خانگی تا نزدیکترین زمان ارتقا معمولا یک ساله

تا 2-3 سال دیگه شما مطمئنید این AM3+ میتونه از نسل آینده AMD پشتیبانی کنه؟
    تا حالا که اینطور بوده
    برای نمونه cpuهای am3 روی سوکت am2 نصب میشن

سری بعدی اینتل هم 1155 هست...! این هم مد نظر داشته باشید!
    اگه این روند برای این سوکت ادامه داشته باشه حداقل برای یکی دو سال و محصولات سری جدید براش بیاد خوبه

با افتضاح بولدوزر؛ اصلا روی AMD حساب نکنید...
    به نظر من حکایت بلدوزر و امسال amd حکایت انویدیاست که از روی ناچاری برای اینکه درصد کمتری از سهم بازار رو از دست بده تراشه های ناقص سری 400 رو روانه بازار کرد اما در سری 500 دست به رفع تواقص طراحیش زده
    پس بهترین کار اینه که تا سری بعدی صبر کنیم

اهمیت به مشتریان و ... هم حرف های الکی هست و هر کدوم از این شرکت ها قدرت داشته باشن یه کارو انجام میدن.
    بله کسی به مشتریان اهمیت نمیده اما رقابت این دو شرکت حداقل از طرف amd به نفع مشتریان تموم میشه

2. این کاربر از soheil_eshghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hosseingrami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

خواهش...

بسیار عالی هست، چون به صورت On-Die با CPU هست و تاخیر کم میشه و هماهنگی کامل با CPU داره... البته این ویژگی در CPU های سوکت 1156 (بعضی هاشون) وجود داره ولی نه به صورت On-Die و نه به این قدرت...

گفتم که، کار خوبیه ولی با خرید یه CPU بهتر در همین 1156 هم میتونید کارایی مناسب بگیرید... ولی خوب 1155 دیگه بهتره.

همون طور که گفتم گرافیک مجتمع هم از کش سطح 3 استفاده میکنه... مهم ترین کش هم کش سطح 1 هست... کم و زیاد شدنش هم به معماریشون مربوط میشه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

درسته... نهایتا تا I7 870 میتونید ارتقا بدید.

خوب کارت گرافیکتون بد نیست... و میتونید ازش استفاده کنید... از این مجتمع هم قوی تره

CPU بسیار قدرتمنده... در کل در رده متوسط رو به بالا میشه، ولی اصلا CPU رو دست کم نگیرید

---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:42 PM ----------

ارتقا برای 2 سال دیگه، 3 سال دیگه؟؟؟!!!

ملاک خرید پس باید 2-3 سال دیگه باشه؟

تا 2-3 سال دیگه شما مطمئنید این AM3+ میتونه از نسل آینده AMD پشتیبانی کنه؟

سری بعدی اینتل هم 1155 هست...! این هم مد نظر داشته باشید!

با افتضاح بولدوزر؛ اصلا روی AMD حساب نکنید...

اهمیت به مشتریان و ... هم حرف های الکی هست و هر کدوم از این شرکت ها قدرت داشته باشن یه کارو انجام میدن.

پیروز باشید.
    خوب آخه این یک بدی داره و این که کسی که گرافیک مستقل داره باید علکی پول یک گرافیک مجتمع رو هم بده در حالی که میتونه همین پول رو برا ارتقا گرافیکش بزاره یا یه سی پی یو با پردازش بالاتر برداره.به نظر من کار درستی نیست....
    کدوم مدل گرافیک مجتمع ندارند؟البته از کورآی تری و فایو.

1. همونطور که گفتم من اول قصد خرید یک کورآی فایو 760 کردم که بر پایه 1156 هست.بعد گفتم چه کاریه یه مین 1155 با سندی بریچ بردارم بهتره..درست نمیگم؟؟

2. معزرت میخوام در مورد هر سه سطح کش برام بیشتر توضیح میدی که چه کار میکنند؟و این که فرقشون در سوکت 755 و 1156 و 1155 چیه؟

3. لینک که دیدم کف کردم.در نوع خودش خوبه ولی بازم میگم گرافیک مستقل بهتره.خوب باید چه جوری از این مجتمع استفاده کرد؟مینی که خروجی وی جی ای داشته باشه که گراف آنبرد داره حتما.اگه نه پس چه جوری باس استفاده کرد از این مجتمع؟؟؟؟؟؟؟؟؟

4 و 5 : ممنونم

6 . جدا کجای این g6950 قدرتمنده؟آخه جزو پنتیوم به حساب میاد و کش و فرکانس پایین....
    راستی تو سایت ها هم زیاد در موردش بحث نشده نمیدونم چرا...

4. این کاربر از hosseingrami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

کجای دنیا امروز سیستم میخرن برای اینکه یک ماه دیگه با کلی ضرر ارتقاش بدن؟!!!!!!!
    حداقل کارکرد یه سیستم خانگی تا نزدیکترین زمان ارتقا معمولا یک ساله
    پردازنده های Sandy Bridge اون قدر قدرت دارن که فعلا نیازی به ارتقا نباشه، و این که بلدوزر چیز ارزشمندی نیست که از دستش بدیم + شما میگی برای پردازنده های AMD که هنوز نیومدن MB تهیه کنیم بعدا ارتقا بدیم؟

به نظر من حکایت بلدوزر و امسال amd حکایت انویدیاست که از روی ناچاری برای اینکه درصد کمتری از سهم بازار رو از دست بده تراشه های ناقص سری 400 رو روانه بازار کرد اما در سری 500 دست به رفع تواقص طراحیش زده
    پس بهترین کار اینه که تا سری بعدی صبر کنیم
    تشبیه جالبی انجام ندادید.

Nvidia در سری 400 حرکات انقلابی زد و با قدرت تمام وارد میدان رقابت GPU های DirectX11 شد، و البته با مشکلاتی کم...

الآن AMD Bulldozer ها انقلابی هستن، ولی در کل بدرد نمیخورن

AMD اومده از Instruction Set های FMA4 استفاده کرده، ولی 1 عدد نرم‌افزار هم از این مزیت بهره نمیبرن... نتیجه میشه این عملکرد خنده دار.

اگه از 100 درصد توان زامبزی ها استفاده بشه، بسیار بسیار قدرتمند عمل میکنن و 2700K رو هم پشت سر میزارن! ولی این اتفاق نمیوفته!اگه هم بخواد بیوفته اون قدر دیر میشه که...

این که برای سری بعدی باید صبر کنیم کاملا صحیحه چون AMD در سری آینده، از FMA3 استفاده میکنه (به هر حال باید دنباله رو اینتل باشه وگرنه قضیه نسل آیندش هم مثل زامبزی میشه)

بله کسی به مشتریان اهمیت نمیده اما رقابت این دو شرکت حداقل از طرف amd به نفع مشتریان تموم میشه
    کاملا موافقم، اگه زامبزی ها قوی عمل میکردن لااقل سری Ivy Bridge با قیمت مناسب تر عرضه میشد... البته الآن هم AMD با شگرد های خودش میتونه تا حدی بازارو پوشش بده...

پیروز باشید.

6. 3 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheil_eshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

پردازنده های Sandy Bridge اون قدر قدرت دارن که فعلا نیازی به ارتقا نباشه، و این که بلدوزر چیز ارزشمندی نیست که از دستش بدیم

بله فعلا نیازی نیست برای ارتقا اما در اینده ....

+ شما میگی برای پردازنده های AMD که هنوز نیومدن MB تهیه کنیم بعدا ارتقا بدیم؟
    نه ، با مینبردی که الان تهیه میکنیم میشه بعدها سریهای جدید cpuهای amd رو روش نصب کرد چون به احتمال بسیار زیادی این شرکت روند گذشته رو ادامه میده

تشبیه جالبی انجام ندادید.

Nvidia در سری 400 حرکات انقلابی زد و با قدرت تمام وارد میدان رقابت GPU های DirectX11 شد، و البته با مشکلاتی کم...

الآن AMD Bulldozer ها انقلابی هستن، ولی در کل بدرد نمیخورن

AMD اومده از Instruction Set های FMA4 استفاده کرده، ولی 1 عدد نرم‌افزار هم از این مزیت بهره نمیبرن... نتیجه میشه این عملکرد خنده دار.

اگه از 100 درصد توان زامبزی ها استفاده بشه، بسیار بسیار قدرتمند عمل میکنن و 2700K رو هم پشت سر میزارن! ولی این اتفاق نمیوفته!اگه هم بخواد بیوفته اون قدر دیر میشه که...

این که برای سری بعدی باید صبر کنیم کاملا صحیحه چون AMD در سری آینده، از FMA3 استفاده میکنه (به هر حال باید دنباله رو اینتل باشه وگرنه قضیه نسل آیندش هم مثل زامبزی میشه)
    دید کلی هر دو مورد به طور شگفت انگیزی مشابه هم هست
    و تفاوتی که مثال زدید به خاطر نبود نرم افزارهای مورد نیازشه نه از خود قطعه

کاملا موافقم، اگه زامبزی ها قوی عمل میکردن لااقل سری Ivy Bridge با قیمت مناسب تر عرضه میشد... البته الآن هم AMD با شگرد های خودش میتونه تا حدی بازارو پوشش بده...
    تنها راهش اینه سری جدید رو زودتر از موعد عرضه کنه

8. 2 کاربر از soheil_eshghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خوب دوستان پست #12 هم بی جواب موند.لطفا در کنار بحث هاتون ما رو هم جا بدین

10. این کاربر از hosseingrami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

پستتون رو ندیده بودم... معذرت!

خوب آخه این یک بدی داره و این که کسی که گرافیک مستقل داره باید علکی پول یک گرافیک مجتمع رو هم بده در حالی که میتونه همین پول رو برا ارتقا گرافیکش بزاره یا یه سی پی یو با پردازش بالاتر برداره.به نظر من کار درستی نیست....
    کدوم مدل گرافیک مجتمع ندارند؟البته از کورآی تری و فایو.
    به هر حال تصمیم اینتل بوده و کاری از دست ما ساخته نیست.

تمام پردازنده های Sandy Bridge گرافیک مجتمع دارند.

1. همونطور که گفتم من اول قصد خرید یک کورآی فایو 760 کردم که بر پایه 1156 هست.بعد گفتم چه کاریه یه مین 1155 با سندی بریچ بردارم بهتره..درست نمیگم؟؟
    چند بار توضیح دادم دیگه میتونید هر دو کارو انجام بدید، در یک حالت صرفه جویی کردید در یک حالت پرفرمنس بالاتر و قابلیت ارتقا بدست میارید.

2. معزرت میخوام در مورد هر سه سطح کش برام بیشتر توضیح میدی که چه کار میکنند؟و این که فرقشون در سوکت 755 و 1156 و 1155 چیه؟
    به طور کلی زمان دسترسی CPU به مموری رو کم میکنن.
    فرقشون هم توی سرعات و حجمشونه، L1 سریعترین هست که به طور مستقیم با CPU Register ها در ارتباطه و به دو قسمت Insrtuction و Data تقسیم میشه.
    L2 حجمش بیشتره ولی کند تره.
    L3 هم حجمش بیشتره، کندتره + معمولا بین تعدادی از هسته ها به اشتراک گذاشته میشه.
    فرق خاصی فکر نمیکنم در سوکت های مختلف داشته باشن... فرق اصلی، استفاده هر چه بهتر و مفید تر از کش با level های مختلف هست که در هر نسل بهبود پیدا میکنه.

3. لینک که دیدم کف کردم.در نوع خودش خوبه ولی بازم میگم گرافیک مستقل بهتره.خوب باید چه جوری از این مجتمع استفاده کرد؟مینی که خروجی وی جی ای داشته باشه که گراف آنبرد داره حتما.اگه نه پس چه جوری باس استفاده کرد از این مجتمع؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    شما با تهیه مادبرد با خروجی تصویر، مثلا H67 میتونید از خروجی تصویر ماردبرد استفاده کنید و از مانیتور تصویر بگیرید.

اگر هم نخواستید، کارت گرافیک رو وصل میکنید و مانیتور رو به اون متصل میکنید.

6 . جدا کجای این g6950 قدرتمنده؟آخه جزو پنتیوم به حساب میاد و کش و فرکانس پایین....
    راستی تو سایت ها هم زیاد در موردش بحث نشده نمیدونم چرا...
    بحثی در مورد قدرتش نشده...

پیروز باشید.
    Last edited by Erfan.; 22-10-2011 at 23:05.

12. 3 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

پستتون رو ندیده بودم... معذرت!

به هر حال تصمیم اینتل بوده و کاری از دست ما ساخته نیست.

تمام پردازنده های Sandy Bridge گرافیک مجتمع دارند.

چند بار توضیح دادم دیگه میتونید هر دو کارو انجام بدید، در یک حالت صرفه جویی کردید در یک حالت پرفرمنس بالاتر و قابلیت ارتقا بدست میارید.

به طور کلی زمان دسترسی CPU به مموری رو کم میکنن.
    فرقشون هم توی سرعات و حجمشونه، L1 سریعترین هست که به طور مستقیم با CPU Register ها در ارتباطه و به دو قسمت Insrtuction و Data تقسیم میشه.
    L2 حجمش بیشتره ولی کند تره.
    L3 هم حجمش بیشتره، کندتره + معمولا بین تعدادی از هسته ها به اشتراک گذاشته میشه.
    فرق خاصی فکر نمیکنم در سوکت های مختلف داشته باشن... فرق اصلی، استفاده هر چه بهتر و مفید تر از کش با level های مختلف هست که در هر نسل بهبود پیدا میکنه.

شما با تهیه مادبرد با خروجی تصویر، مثلا H67 میتونید از خروجی تصویر ماردبرد استفاده کنید و از مانیتور تصویر بگیرید.

اگر هم نخواستید، کارت گرافیک رو وصل میکنید و مانیتور رو به اون متصل میکنید.

بحثی در مورد قدرتش نشده...

پیروز باشید.
    سلام داداش من اینترنتم تموم شده بود برا همین نبودم.
    من معزرت میخوام با مزاحمتام.

در مورد گرافیک مجتمع سی پی یو بیشتر توضیح میدی؟من الان نفهیمدم که مین باید گرافیک آنبرد داشته باشه؟؟یا خروجی تصویر داشته باشه؟در هر دو صورت خوب باید گرافیک آنبرد رو داشته باشه دیگه.نه؟
    بی زحمت فول در مورد این توضیح بده.و بگو که با این مین که قصد خرید دارم یعنی P8P67 LE price 170 میتونم از گرافیک مجتمع استفاده کنم؟این مین P8H61-M PRO price 130 به نظر میاد بشه استفاده کرد از اسمش فهمیدم ولی هم ضعیفه هم اسلتاش کمه.....

اگرافیک مجتمع قدرتش در حدی هست که بشه با گرافیک قبلیم 8600 مقایسه شه یا نیازی فعلا به خرید کارت گرافیک نباشه؟اگه خواسته باشیم بگیم در حد فلان گرافیکه چی میگیم؟؟
    برا بازی ها و کارای گرافیکی متوسط تا حرفه ای رو میگم....

اینا رو پرسیدم چون من مین قبلیم از گارانتی اومده و درست شده و میخوام بفروشم همچنین گرافیکمم میفروشم اینجوری 100 تومن میتونم برا گرافیک بهتر هزینه کنم....
    این مین 130 تومنی که گفتم چه جوریه؟من رو که نگرفت...

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

سلام داداش من اینترنتم تموم شده بود برا همین نبودم.
    من معزرت میخوام با مزاحمتام.

در مورد گرافیک مجتمع سی پی یو بیشتر توضیح میدی؟من الان نفهیمدم که مین باید گرافیک آنبرد داشته باشه؟؟یا خروجی تصویر داشته باشه؟در هر دو صورت خوب باید گرافیک آنبرد رو داشته باشه دیگه.نه؟
    بی زحمت فول در مورد این توضیح بده.و بگو که با این مین که قصد خرید دارم یعنی P8P67 LE price 170 میتونم از گرافیک مجتمع استفاده کنم؟این مین P8H61-M PRO price 130 به نظر میاد بشه استفاده کرد از اسمش فهمیدم ولی هم ضعیفه هم اسلتاش کمه.....

اگرافیک مجتمع قدرتش در حدی هست که بشه با گرافیک قبلیم 8600 مقایسه شه یا نیازی فعلا به خرید کارت گرافیک نباشه؟اگه خواسته باشیم بگیم در حد فلان گرافیکه چی میگیم؟؟
    برا بازی ها و کارای گرافیکی متوسط تا حرفه ای رو میگم....

اینا رو پرسیدم چون من مین قبلیم از گارانتی اومده و درست شده و میخوام بفروشم همچنین گرافیکمم میفروشم اینجوری 100 تومن میتونم برا گرافیک بهتر هزینه کنم....
    این مین 130 تومنی که گفتم چه جوریه؟من رو که نگرفت...
    یه توضیح در مورد گرافیک مجتمع میدم، دیگه با خودتونه...

این نمای کل پردازنده هست:

همون طور که میبینید گرافیک مجتمع در سمت چپ واقع شده...

این میشه گرافیک مجتمع اینتل، قبلا روی ماردبرد میزاشتن، الآن در خود پردازنده هست.

برای استفاده از اون هم باید مادربرد با خروجی تصویر داشته باشید که چیپست های Z68 , H67 , و ... ساپورت میکنن ولی باید در مشخصات نیز ذکر شده باشه(بعضی مدل ها ساپورت نمیکنن)

برای پی بردن به قدرتش هم به این لینک مراجعه کنید:

کد:
    پیروز باشید.

15. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

یه توضیح در مورد گرافیک مجتمع میدم، دیگه با خودتونه...

این نمای کل پردازنده هست:

همون طور که میبینید گرافیک مجتمع در سمت چپ واقع شده...

این میشه گرافیک مجتمع اینتل، قبلا روی ماردبرد میزاشتن، الآن در خود پردازنده هست.

برای استفاده از اون هم باید مادربرد با خروجی تصویر داشته باشید که چیپست های Z68 , H67 , و ... ساپورت میکنن ولی باید در مشخصات نیز ذکر شده باشه(بعضی مدل ها ساپورت نمیکنن)

برای پی بردن به قدرتش هم به این لینک مراجعه کنید:

کد:
    پیروز باشید.
    داداش از توضیحت ممنونم.عکسا و رویو ها رو دیدم ولی بیشتر هنگ کردم...
    ببین من وضعیت بودجم یه جوریه که اگه گرافیکم رو بفرشم و از مجتمع سی پی یو استفاده کنم به نفعم میشه ولی اگه بخوام برا گرافیک هزینه کنم شاید نتونم...
    برا همین پرسیدم که اگه این با گرافیک مجتمع بشه بازی های مثل پی اس 11 و 12 رو اجرا کرد.خوب خوبه حتی تا یکی دو سال جواب میده چون ما زیاد اهل بازی نیستیم بیشتر سیستم تو کارای تخصصی نرم افزاری و برنامه های سنگین و در جهت گرافیک هم فوتوشاپه که فکر کنم از سرشم زیاد باشه.فقط میخوام بدونم بازی هایی در حد پی اس دوازده رو اجرا میکنه یا نه....
    بعدش در وین سون به خوبی کار میکنه؟
    میخوام بدونم ریت ویندوز سون به این گرافیک چنده؟؟
    یکی از بچه ها گفت که در حد همین 8600 هست.درسته؟

بازم میگم خیلی برام مهمه.این مشخص میکنه که گرافیک قدیمم رو بفروشم یا نه.....

بعد یه سوال من یه مین با چیپی که بشه از مجتمع استفاده کرد پیدا کردم و دو تا اسلات گرافیک داره ولی اسلات پی سی آی عادی هیچی نداره.حالا میشه یه دیوایس مثلا مودم رو به همون قسمت گرافیک زد؟؟؟

شرمنده میدونم پرحرفی کردم ولی سوالات رو نپرسم و نفهمم شرمنده ترم..

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

داداش از توضیحت ممنونم.عکسا و رویو ها رو دیدم ولی بیشتر هنگ کردم...
    ببین من وضعیت بودجم یه جوریه که اگه گرافیکم رو بفرشم و از مجتمع سی پی یو استفاده کنم به نفعم میشه ولی اگه بخوام برا گرافیک هزینه کنم شاید نتونم...
    برا همین پرسیدم که اگه این با گرافیک مجتمع بشه بازی های مثل پی اس 11 و 12 رو اجرا کرد.خوب خوبه حتی تا یکی دو سال جواب میده چون ما زیاد اهل بازی نیستیم بیشتر سیستم تو کارای تخصصی نرم افزاری و برنامه های سنگین و در جهت گرافیک هم فوتوشاپه که فکر کنم از سرشم زیاد باشه.فقط میخوام بدونم بازی هایی در حد پی اس دوازده رو اجرا میکنه یا نه....
    بعدش در وین سون به خوبی کار میکنه؟
    میخوام بدونم ریت ویندوز سون به این گرافیک چنده؟؟
    یکی از بچه ها گفت که در حد همین 8600 هست.درسته؟

بازم میگم خیلی برام مهمه.این مشخص میکنه که گرافیک قدیمم رو بفروشم یا نه.....

بعد یه سوال من یه مین با چیپی که بشه از مجتمع استفاده کرد پیدا کردم و دو تا اسلات گرافیک داره ولی اسلات پی سی آی عادی هیچی نداره.حالا میشه یه دیوایس مثلا مودم رو به همون قسمت گرافیک زد؟؟؟

شرمنده میدونم پرحرفی کردم ولی سوالات رو نپرسم و نفهمم شرمنده ترم..
    در مورد پرفرمنسش که در همون لینک که دادم میتونید ببینید در چه حدیه... HD2000 خیلی قدرتمند نیست.

در مورد اسلات هم، اگه مودم PCI باشه و شما PCI نداشته باشید نمیشه وصلش کرد.

پیروز باشید.

18. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •