6050 رو بخر .
حالا چی خریدی ؟
---------- Post added at 01:35 AM ---------- Previous post was at 01:33 AM ----------
رفیق راستشو بخوایی من دیروز رفتم بازار ولی متاسفانه این مدلو پیدا نکردم . منظورم مدل U36 J هست .![]()
6050 رو بخر .
حالا چی خریدی ؟
---------- Post added at 01:35 AM ---------- Previous post was at 01:33 AM ----------
رفیق راستشو بخوایی من دیروز رفتم بازار ولی متاسفانه این مدلو پیدا نکردم . منظورم مدل U36 J هست .![]()
سلام
دوستان من یه k53 با کانفینگ زیر دیدم با قیمت 1260 چطوره؟؟
core i7 2630qm 2.0/6M
RAM 8G D3
HDD 750GB
LED 15.6
VGA GF 540 2GB
OS DOS
CAM/WIFI/BT/HDMI
خوبه یا یه N53SN بخرم؟؟
زیاد تفاوتی دارن؟؟
مدل خوبیه .
قیمتش هم همینه ، البته بازم فکر میکنم ارزونتر بتونی تو بازار پیدا کنی .
این الان 1260 قیمتشه ولی N53 SN حدود 1500 هست . شما اگه بخوایی N53 SN رو بخری بهتره N55 SF رو بخری و اگر میخوایی K53 SV رو بخری بهتره N53 SV رو بخری . البته اگه با صفحه کلیدش مشکل نداری .خوبه یا یه N53SN بخرم؟؟
زیاد تفاوتی دارن؟؟
تفاوت زیادی دارن ، مهمترینشون اینه که سری N مولتی مدیا هست .
n53 sf گرافیکش از k53 sv پایینتره و همچنین ram اما usb 3 داره و blu ray تفاوتشون فقط همین دوتاست یا چیزای دیگم هست؟؟
یه سوال این کیبورد n53 sv چطوریه که همه باهاش مشکل دارن؟؟
چه مشکلی داره کیبوردش؟؟؟
مولتی مدیا هم یعنی چی؟؟
فکر نمیکنم مدلN53 SF داشته باشیم !!!!n53 sf گرافیکش از k53 sv پایینتره و همچنین ram اما usb 3 داره و blu ray تفاوتشون فقط همین دوتاست یا چیزای دیگم هست؟؟
کلید های نزدیک به هم داره که برای تایپ کردن ممکنه به مشکل بربخوری و هم چنین کیبوردش انعطاف پذیره (یعنی کلید های نرمی داره )یه سوال این کیبورد n53 sv چطوریه که همه باهاش مشکل دارن؟؟
البته این رو هم بگم که خیلی از بچه ها خریدن و گفتن بعد دو هفته بهش عادت کردن ..
.
.
.
میتونی ارزونتر پیدا کنی......سری K کیبورد خوبی داره عیبش اینه که USB 3.0 نداره.....گرافیک N53SN بالاتره.....یکم کیبوردش فاصله بین کلیدهاش کمه و شیب داره و واسه تایپ یا بازی مناسب نیست اما کیبورد سری K خوبه
از دوستان تهرانی یه خواهش دارم قیمت ایم مدل را برام بچرسند چند جا زنگ زدم و همچنین ایمیل
ولی جواب درست حسابی نمیدن
سلام دوستان .من ديروز رفتم مدل 6050 اچ پي رو به فرمايش حاجي مصطفي بگيرم اما هيچ جا نداشت. گفتن قيمت هم ندارن و بايد سفارش بديم. به نظر شما با چه گارانتي بگيرم و كسي قيمت دقيق اين روزاشو ميدونه؟ راستي ايسر چند مدل نشونمون دادن كه فوق العاده شيك بودن و كيبورداي نازي داشتن داشتيم دو دل ميشديم و محسور ظاهر ايسر.... به نظر شما ارزش داره زيبايي رو فداي بقيه موارد كنيم؟ گفتم بدنشون هم ضعيفه ميگفت اصلا اينطور نيست...
بله منظورم n53 sv بود
بعد کلی گشت و گذار من به این نتیجه رسیدم که تو رنج 1200 مدل ASUS N53 SV بگیرم
ایا انتخاب بهتری هست یا همین بهترین انتخابه؟؟؟
Last edited by SEDRASOUL; 18-10-2011 at 16:38.
سلام
من چند روز پیش بازار بودم و این مدل رو مغازه های زیادی داشتن ولی با قیمت های مختلف و بالایی میدادن .
قیمت الان گارانتی فالنیک
(ایران hP ، که معتبر هم هست ) با قیمت 1056 هست . یه 10 تومنی دوباره گرون کرده .
الان قیمتشو برات پ . خ میکنم .
برو سایتش و آدرس نمایندگیهاشو بردار و از همون جا بخر .
این مدل هایی که داری میگی 5755 و یا 4755 هست که کیبوردشون شبیه سونی هست و بدنه زیباتری داره . به نظر میاد یه مقداری بدنشون قوی تر از سری های قبل شده (یعنی مدل های 5742 و 5750 و . . . )راستي ايسر چند مدل نشونمون دادن كه فوق العاده شيك بودن و كيبورداي نازي داشتن داشتيم دو دل ميشديم و محسور ظاهر ايسر.... به نظر شما ارزش داره زيبايي رو فداي بقيه موارد كنيم؟ گفتم بدنشون هم ضعيفه ميگفت اصلا اينطور نيست...
اتفاقا مدل های خوبی هستن و کانفیگ های بالایی دارن .
---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------
مدل خوبیه .
اگر بتونی مدل 6070 رو پیدا کنی . بهتره وگرنه همون N53 SV رو بخر .
سعی کن بدون بلوری بخری ، چون فعلا ضعیفن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)