اشتباه .............
الان سرعت شده مثل قبل
حرف نداره 29-30
اداره كل مخابرات منطقه البرز ارایه می دهد ؛يك ماه اينترنت پرسرعت رايگان
به مناسبت هفته بزرگداشت بسيج، اداره كل مخابرات منطقه البرز تخفيف ويژه براي ثبتنامكنندگان متقاضی دریافت اينترنت پرسرعت شركت مخابرات استان تهران در نظر گرفته است.
به گزارش پيام تهران آنلاين، مهندس مهماننواز مديركل مخابرات منطقه البرز ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: در راستاي واگذاري انبوه اينترنت پرسرعت توسط شركت مخابرات استان تهران، از اول تا 13 آذرماه همزمان با ايام بزرگداشت هفته بسيج ، تخفيف ويژهاي براي متقاضيان دريافت سرويس اينترنت پرسرعت درنظر گرفته شده است.
وي افزود: همزمان با آغاز هفته بسیج و تا 13 آذرماه ، برای تمامي مشتركان استان البرز که بصورت حضوري يا غيرحضوري از طريق شماره 2828 نسبت به ثبت نام اي دي اس ال اقدام كنند ، هزينه يك ماه اول آنها رايگان است.
به نظرتون پورتها رو دستشون مونده ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا دارن بازار خرابی می کنند؟
فکر کنم پورت هاشون داره خاک میخوره . چون بیشتر کسانی که تو فروم هستند به اینترنت حجمی قانع هستند تا نامحدود و کم سرعت مخابرات و CRA شرکت های pap.
حدود 20% هم امکان این که میخان بازار اینترنت رو تو دستشون بگیرن هست . چون هم ارزونه و هم نامحدود و بدون هزینه راه اندازی .
سلام.کسی 512 گرفته از مخابرات کرج ؟
256 با ارشد گرفتیم 512 با چی میدن؟
سیستم مدیریت ارتباط با مشتریان شرکت مخابرات راه اندازی شدسیستم مدیریت ارتباطات با مشتریان شرکت مخابرات ایران برای پاسخگویی و قبول تلفنی ثبت نام اینترنت پرسرعت به صورت پایلوت در کرج راه اندازی شد.به گزارش خبرنگار مهر، این سیستم که با شماره 2828 فعال شده است، به صورت شبانه روزی و در 7 روز هفته پاسخگوی مشترکان اینترنت پرسرعت خواهد بود و سرویس ارائه شده را پشتیبانی خواهد کرد.
حسین مهمان نواز - مدیرکل مخابرات استان البرز امروز در نشست خبری با تشریح چگونگی عملکرد سیستم مدیریت ارتباط با مشتریان – CRM- تاکید کرد که این سیستم این امکان را فراهم کرده که متقاضیان اینترنت پرسرعت ADSL تقاضای خود را به صورت تلفنی ثبت کنند.
وی با بیان اینکه این سیستم هم اکنون به صورت پایلوت در استان البرز راه اندازی شده است افزود: سیستم مدیریت ارتباط با مشتریان با هدف پاسخگویی به نیاز مشترکان به تدریج در دیگر استانهای کشور فعال خواهد شد.
مهمان نواز با اشاره به وجود 915 هزار مشترک تلفن ثابت در استان البرز، ضریب نفوذ تلفن ثابت در این استان را 41 درصد عنوان کرد و گفت: هم اکنون 17 هزار مشترک در کرج از اینترنت پرسرعت استفاده می کنند و ضریب نفوذ ADSL در این استان 13 درصد است.
مدیرکل مخابرات استان البرز با بیان اینکه سیستم CRM از طرف شرکت مخابرات این استان راه اندازی شده خاطرنشان کرد: این سیستم صفر تا صد تمامی خدمات واگذاری اینترنت پرسرعت را به صورت تلفنی برای متقاضی انجام می دهد. همچنین هر دوماه یکبار امکان نظرخواهی از مشترک از طریق تماس با وی در این سامانه دیده شده است.
وی با تاکید بر اینکه واگذاری اینترنت پرسرعت در استان البرز و از طریق این سیستم به روز خواهد بود و تماس با این سامانه رایگان است، ادامه داد: اینترنت با سرعت 128 کیلوبیت بر ثانیه برای مشترکان خانگی و با سرعت 512 کیلوبیت بر ثانیه برای مشاغل از طریق این سیستم ارائه می شود.
مهمان نواز با اشاره به اشباع تلفن ثابت در کشور و لزوم حرکت به سمت توسعه دیتا، در مورد وضعیت تلفن بی سیم روستایی در کرج نیز گفت: تمامی نقاط جمعیتی این استان دارای ارتباط است و تعداد استفاده از ارتباط GSM روستایی نیز بسیار محدود بوده به نحوی که تمامی ارتباطات از این نوع در حال تبدیل شدن به ارتباط فیبرنوری و مسی است
کارشون درسته من که راضیم قضیه 1 ماه هم صحت داره یکی از آشنا ها همون چند روزه رفته بود بگیره گفته بودن 1 ماهشم رایگانه ولی باید حتماً نصاب بیاد که مودم رو که از من خریدن که تنظیم بود
حسابشو کنید صبح رفتن درخواست دادن ظهرش کانکت شدن
طرف نصابه دو سه روز بعد اومده راهش ندادن![]()
دوستان همشهری، لطفا تجربیات خودتان را در مورد سرویس ADSL مخابرات کرج اعلام کنند.
من شبدیز داشتم اول زیاد خوب نبود اما ناچار بودم isp دیگه ای نبود سرعتش خوب بود اما دانلود شبانه رایگان نداشت و قطعی هم زیاد بود !! البته قطعی معمولا در مناطق مختلف فرق میکنه ...
الانم شاتل دارم که سرعت روزانش خوبه اما دانلود رایگان شبانه محدودم کردن و دروغ میبافن و کلا خیلی آدم حرص میخوره از این پررو بازیشون !
احتمالا برم آسیاتک بگیرم فکر نکنم آش دهن سوزی باشه اما خوب چه میشه کرد ...
در مورد اینترنت خود شرکت مخابرات تحقیق کردید؟
بنظرتان با توجه به قیمتش چطور است؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)