تو ایران فعلا یه کانفیگ اومده که اونم hd+ هستش. معلوم نیست بیاد یا نه چون مدل های قبلی اسوس که فول شون نیومد.
تو ایران فعلا یه کانفیگ اومده که اونم hd+ هستش. معلوم نیست بیاد یا نه چون مدل های قبلی اسوس که فول شون نیومد.
سلام من هنوز تصميم نگرفتم ميشه تا رنج 1.500 چندتا لپ تاپ البته تو ابن برندها معرفي كنيد در مورد n55sf تحقيق كردم اما هنوز بين سوني واسوس ودل موندم.ميشه بطور كلي بگين البته اگر بخوام 1080*1920 باشه بايد چقدر هزينه كنم؟اگر امكان داره تو اين مدلها حد اكثر تا 1.600چندمدل معرفي كنيد.
تو اين مدلها ميخوام
asus
sony
dell
البته من تو سايت همشون رفتم و اطلاعات جزيي دارم اما ميخوام نظر اساتيد بدونم .
دوست خوب همین مدلی که انتخاب کردی عالیه n55sf البته اگه فول اچ دیشو بتونی تهیه کنی . خودمم دنبال بهترین لب تاپ تو همین رنج قیمتی که شما گفتی بودم که بعد از کلی تحقیق توی نت و مباحث مختلف و کلی گشتن توی اصفهان و کاشان به این مدل رسیدم البته قراره اگه فول اچ دیش گیرم بیاد بگیرم . وگرنه میرم سراغ مدل lenovo y470
راجع به برند هایی که گفتی هم بگم که میگن جدیدا توی دل کلی دزدی میشه و کلی خرابی داشته اصلا گزینه مناسبی نیست اصلا بهش فکر نکن
و راجع به سونی هم کمی شنیدم دیگه خیلی برند جالبی نیست . درضمن لب تاب های سونی از گرافیک بالایی برخوردار نیست ....
جستوجوها و تحقیقاتی که کردم فهمیدم برندهای asus و lenovo و msi میتونه گذینه های خوبی باشه ...
Last edited by maajnon; 24-10-2011 at 14:06.
سلام ممنون از راهنماییت دوست عزیز همین مدل اسوس از نظر کانفیگ عالیه .اما یکی از دوستان مطرح کرده بود که صداش مقداری پارازیت داره واینکه صفحه کلیدش هم زیاد جالب نیست البته منم تصمیم واسه خریدش قطعی شده بود تا قبل از خوندن این پست ولی بازم میگم که تو این رنج قیمتی واقغا از نظر کانفیگ قدرتمنده.در مورد مدل lenovo y470 آیا فول اچ دی هست وآیا گارانتی معتبری ازش پشتیبانی میکنه..
.
.
.
.
دوست عزیز کیبوردش عین سری N53 هست تاحدودی....مدل Y470 هم FHD نداره و گارانتی معتبرش سازگار هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)