من 2 ساله که استفاده میکنم و مشکلی نداره، احتمالا" هارد شما از سری barracuda 11 هست که مشکلات عجیب و غریب زیاد داشتن. در هر صورت سیگیت بسیار بهتر از وسترن گرین با سرعت آزار دهنده اش هست.البته بعد از مدتی به خر خر میافته
من 2 ساله که استفاده میکنم و مشکلی نداره، احتمالا" هارد شما از سری barracuda 11 هست که مشکلات عجیب و غریب زیاد داشتن. در هر صورت سیگیت بسیار بهتر از وسترن گرین با سرعت آزار دهنده اش هست.البته بعد از مدتی به خر خر میافته
سلام علی جان. در هر صورت سیگیت بسیار بهتر از وسترن گرین با سرعت آزار دهنده اش هست.
میتونم بپرسم برای چی این حرف رو میزنید؟
امار خرابی؟
امنیت اطلاعات؟
سرعت{منظورت همه سری هاست؟
من حرف شما رو منطقی نمیدونم
سلام مهران عزیزسلام علی جان
من توی جمله 2 تا کلمه کلیدی به کار بردم که فکر نمی کنم با این 2 کلمه مخالف باشید:سرعت{منظورت همه سری هاست؟
در هر صورت سیگیت بسیار بهتر از وسترن گرین با سرعت آزار دهنده اش هست.
یعنی سری گرین، اون هم بحث سرعت، نه امنیت و سایر ویژگی ها.![]()
![]()
و سلام دوباره علی جانسلام مهران عزیز
درست است.در هر صورت سیگیت بسیار بهتر از وسترن گرین با سرعت آزار دهنده اش هست.
سری گرین اصلا برای نصب ویندوز ساخته نشده.
پس اصلا نباید در موردش حرفی زد.
و اما سری بلو رو چرا معرفی نکردید؟
7200 و 32 بافر
okیعنی سری گرین، اون هم بحث سرعت، نه امنیت و سایر ویژگی ها.![]()
![]()
عزیزم.
چون تا حالا باهاش کار نکردم.و اما سری بلو رو چرا معرفی نکردید؟
البته یک توصیه هم به صاحب تاپیک دارم، من به دلیل کمیاب بودن هارد دریسک های سامسونگ ، از این برند پیشنهاد نکردم، در بازار بگردید و اگه سامسونگ با مدل HD103SJ تا 70 تومن پیدا کردید تهیه کنید و اگه نبود Seagate بگیرید.
با سلام خدمت دوستان
از اینکه وقت گذاشتین ممنون پس هارد رو از سی گیت یا وسترن سری بلو میگیرم ولی خواهشا یه توضیحی درمورد این مشخصات 7200 و 32 بافر بفرمایید که تفاوتش با بقیه چی هست
در مورد کارت گرافیک هم اگه msi پیدا نشد برند دیگه ای مد نظرتون هست ؟ لطفا اشاره کیند ممنون
منظور از 7200 سرعت چرخش دیسک در دقیقه هست، بافر هم حافظه ای موقت هست که در زمان خواندن و نوشتن اطلاعات به کار میره و بایت ها از زمان شروع خواندن یک بسته اطلاعاتی تا زمان پایان خوندن به اون منتقل شده و سپس به رم منتقل میشن.خواهشا یه توضیحی درمورد این مشخصات 7200 و 32 بافر بفرمایید که تفاوتش با بقیه چی هست
عرض کردم سعی کنید هارد سامسونگ با مدلی که گفتم رو بگیرید و اگه پیدا نشد Seagate Barracuda 12 تهیه کنید.
این کارت گرافیک با برند MSI در بازار زیاده و شما اگه به نمایندگی های شرکت ماتریکس در بازار مراجعه کنید قطعا" خواهند داشت.در مورد کارت گرافیک هم اگه msi پیدا نشد برند دیگه ای مد نظرتون هست ؟ لطفا اشاره کیند ممنون
اگه نبود از برند Gainward بگیرید که اون هم زیاده، اما MSI به دلیل داشتن خنک کننده بهتر و اینکه تا حدودی توسط سازنده اورکلاک شده، همین طور داشتن گارانتی بهتر توصیه میشه.
جناب خوشنویس 2 از وقتی که میذاری واقعا ممنون سیستم پیشنهادی شما رو انشاءالله هفته دیگه میگیرم
بازم ممنون
شما رو نمیدونم ولی من seagate 7200.12 دارم در حالت معمولی , idle هم صدا و لرزش داره کلا اشغال ترین برند هارد seagate هست ...
یک مورد تجریبه شما دلیل بر بد بودن یک برند نیست، حرف های بی منبع در انجمن اعتباری ندارند.شما رو نمیدونم ولی من seagate 7200.12 دارم در حالت معمولی , idle هم صدا و لرزش داره کلا اشغال ترین برند هارد seagate هست ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)