405راحت تره ورانندگی با این ماشین آسونه.
405راحت تره ورانندگی با این ماشین آسونه.
فكر نميكنم! بهت قول ميدم پيچي كه با سمند 160 طي ميكنيد با 405 جرئت نميكنيد با بيشتر از 130 بريد!شما با 405 2000 برو تو پیچ .میبینی سمند و پارس خوابشم نمیبینن اینجوری بشینن تو پیچ . همین الانشم اگه این ارتفاع شتری رو نداشته باشه خیلی خوب میشنیه تو جاده و پایداره . چیزی که ایران توش دست برده باشه غیر استاندار میشه
در مرحله اول بگرد يه پرايد پيدا كن اما اگه گيرت نمياد
405 بگير چون كم خرجتر هست و وسايلش ارزونتر هست و اگه تصادفي چيزي پيش بياد راحتر تعمير ميشه...ماشين كار هست ريسك نكن واسه يك ميليون...
دوستان عزیز بحث در مورد تاکسی هست اما شما دارین بحث رو سمت رالی و هندلینگ خودرو و ... میبرید.
کسی که این تاپیک رو زده یه تاکسی میخواد بخره دیگه بحث سرعت 160 تا و ... تو پیچ و اینا رو بزارید واسه بعد.
همه میگن سمند لش میندازه !
به نظر شما من میخوام یه ماشین بگیرم !
سمند بگیرم یا 405 !
کدومشون جوانانه تره ؟؟ !
مرسی !
سلام
من هم میخام یه تاکسی 405 صفر دوگانه سوز بگیرم اما هیچ اطلاعی از نحوه خرید یا گرفتن پروانه تاکسیرانی ندارم
حتما باید رنگش زرد باشه؟
اول باید دنباله پروانه تاکسیرانی باشم بعد دنباله ماشین؟
کجا باید برم؟ از اصفهان هستم.
دوستان لطفا راهنمایی کنید![]()
لینک زیر فکر کنم به دردت بخوره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
این سایتو قبلا دیده بودم اما باز هم ممنون.
میخام 5شنبه برم تاکسیرانی حضوری سوال کنم.
راستی تو یه خبر خوندم کیسه هوای سمند سورن تو تصادف شدید عمل نکرده!!!
نمیدونم چقدر میتونم به ایران خودرو اعتماد کنم!! اینم ادرس خبر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد عملکرد کیسه های هوا در خودروهای ایرانی نمیشه کامل اطمینان داشت.
به هر حال یه مورد واجب برای خودرو بود که اونم به زور نصب کردن و عملکردش هرچی باشه
بهتر از هیچه
[QUOTE=majid_98;6701707]ممنون
این سایتو قبلا دیده بودم اما باز هم ممنون.
میخام 5شنبه برم تاکسیرانی حضوری سوال کنم.
راستی تو یه خبر خوندم کیسه هوای سمند سورن تو تصادف شدید عمل نکرده!!!
نمیدونم چقدر میتونم به ایران خودرو اعتماد کنم!! اینم ادرس خبر:
[درسته دوست عزیز کیسه هوای سورن بعضی موراد عمل نمیکنه در کل خودروهایی مانند تندر 90 که کیسه هوا بصورت فابریک و استاندارد از ابتدای طراحی ماشین جزئی از این ماشین بوده یا خیلی ماشینهای دیگه که بصورت فابریک کیسه هوا دارند عملکرد مناسبی دارند ولی خودروهایی مثل سمند سورن که کیسه هوا در طراحی اولیه آنها لحاظ نشده و بزور پلیس یا از ترس شماره گذاری نشدن کیسه هوا در آنها نصب شده عملکرد مناسبی نداشته و بیشتر یه چیز لوکس و به قول قدیمیها بچه ساکت کن هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)