نه زیاد آپدیتش واسم مهم نیست ها
فقط قشنگی و خوش دست بودن و این که وقتی دارم براش اینقده هزینه می کنم دیگه تا یه مدتی سر باشه
و HTC بودنش تاکید دارید؟
آره میدونین از گوشی های HTC خوشم میاد اگه از اینا باشه خوب بهتره ترجیحاً
نه زیاد آپدیتش واسم مهم نیست ها
فقط قشنگی و خوش دست بودن و این که وقتی دارم براش اینقده هزینه می کنم دیگه تا یه مدتی سر باشه
و HTC بودنش تاکید دارید؟
آره میدونین از گوشی های HTC خوشم میاد اگه از اینا باشه خوب بهتره ترجیحاً
نکسوس خوبه ولی قدیمی شده, شما میتونی به htc salsa. فکرکنی, ٣٩۰. تومن یکم بالا پایین
تبریک میگم تو این مورد تفاهم داریممیدونین از گوشی های HTC خوشم میاد
پس بوجتو افزایش بده desire s بگیر خیلی خوش دست و خوشگله![]()
البته فک کنم دیگه باید خیلی بودجه ام رو افزایش بدم.
حالا می خوام بدونم این افزایش بودجه بین دیزایر و سالسا یا مدل دیگه ای به همون نسبت ارزشش رو داره یا نه؟
خیلی ممنونم![]()
salsa و desire الان ارزش خرید ندارن پس htc google nexus one بگیر مشحصاتشو ببین هموز گوشی قدرتمندی بحساب میاد
cpu 1
ram 512
camera 5+flash
هنوزم ساپورت میشه از گوگل و کیفیت ساخت و جنس عالی بدنه رو هم اضافه کن
من 360 قیمت داشتم تا چند وقت پیش الان بگیردی همین قیمتا پیدا میکنی
می بخشین من منظورم دیزار اس بود که تفاوت قیمتش رو اگه به نسبت اون گوشی های قبلی بدم ارزشش رو داره؟
اره اررششو داره
[QUOTE=salar_bam;6541365]منم دقیقا شرایط شما رو داشتم..نمی خواستم بیشتر از 340 50 بدم واسه گوشی،اینقده هم سردرگم شده بودم تا جایی که داشتم بیخیال می شدم. فقطم می خواستم HTC بخرم چون به نظرم با کلاس تره...
کلی تحقیق در مورده دیفای و ACE و دیزایر و ... کردم، با توجه به انتظاراتی که من داشتم نسبت به قیمت بهترین گزینه LG OPTIMUS BLACK بود به طوری که حاضر شدم نزدیک 40 50 تومان پول بیشتری بپردازم.... اینیم که میگی با ال جی حال نمیکنم یه خورده نیاز به بررسی بیشتر داره شاید نظرت عوض شد........![]()
ببین اگه حتما اچ تی سی میخوای بهترین گزینه Desire S هست من خودم دارم عالیه عالیه فقط نمیدونم چرا یکم گرون شده آخرین قیمتی که داشتم ازش 530 بود قیمت جدیدشو ندارم من خودم 480 گرفته بودم
ولی میتونی کمتر هزینه کنی شنیدم آرک ارزون شده 470 تومن اونم گوشیه فوق العاده ای نئو هم هست که شنیدم اونم ارزون شده 410 تومن اپتیموس بلک هم گوشیه خوبیه 380 تومن بیشتر مهمه که اندروید باشه و سی پی یو و رم بالایی داشته باشه که همه ی این گوشیا ازشون برخوردارن البته دیزایر اس رم بیشتری داره 768 که من خیلی باهاش حال کردم تازه سنس 3 هم به صورت رسمی داره براش میاد
البته آرک هم دوربین عالی ای داره و صفحه نمایش بزرگتر کابل اچ دی ام آی هم داره و قیمت کمتر
ولی اگه حتما اچ تی سی میخوای Desire S بهترین گزینست
نظرتون در مورد Xperia Ray چیه ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)