واسه بازی فقط و فقط hmz-t1 ساخت شرکت سونی 750 اینچ مجازی هست و بهترین سه بعدی رو نشون میده هیچ جایی هم اشغال نمیکنه صدای 5به1 هم داره
دیگه چی میخوای؟
واسه بازی فقط و فقط hmz-t1 ساخت شرکت سونی 750 اینچ مجازی هست و بهترین سه بعدی رو نشون میده هیچ جایی هم اشغال نمیکنه صدای 5به1 هم داره
دیگه چی میخوای؟
750 اینچ مجازی یعنی چی؟واقعی چند اینچه؟
اصلا تو بازار ایران اومده این محصول؟
قیمتش 800 دلاره؟
من 22 اینچ بیشتر بکارم نمیاد.
اگر کسی W2261VP LG داره و معاوضه میکنه بگه مابه التفاوتش رو هم میدم.
Last edited by Amin4All; 11-10-2011 at 23:51.
این وسیله مثل عینک ری سر سوار میشه
قیمتش 800 دلار هست
تا چند هفته دیگه میاد بازار
اونایی که امتحان کردن میگن کیفیتش حرف نداره و واسه بازی محشره چون احساس میکنی خودت تو بازی هستی
اصلا وارد بازار ایران میشه؟
کی؟
از کجا باید تهیه کنیم؟
به نظرتون قیمت HMZ-T1 توی ایران چند هست؟
تا سه هفته دیگه پخش میشه
من پول میدم برادرم از انگلیس واسم میفرسته
تو ایران فکر کنم 5تا 6 ماه دیگه بیاد
دوست عزیز این به کار من نمیاد.
من 22 اینچ بیشتر نمیخام چون جاش رو ندارم.
یکی رو پیدا کردم گفت w2261vp ـم رو که مثل برا تو کار کرده میدم و برا تو رو که ww2053s هست رو میگیرم.
120 هم سر میگیرم.
کمی برام زیاده .
حالا اگر من اینو 140 یا 150 بدم با حد اکثر گذاشتن 50 تومن دیگه چی میتونم بگیرم که hdmi داشته باشه
و به xbox بشه راحت وصلش کرد؟
فرشید جان با همین مونیتوری که داری میتونی وصل شی با vga
باید واسه xbox یه کابل vga بخری که تو توپخونه گیر میاد ( شاید جاهای دیگه هم باشه ولی من جدا از خود دستگاه از توپخونه خریدم )
این کابل یه سرش وصل میشه به کنسول بازی، یه سر دیگه شم خروجی vga داره با دو تا خروجی صدا (سفید و قرمز) که باید وصل شه به اسپیکر
منتها خروجی vga این کابل نری هست، یعنی سوزن هاش بیرونه، که با ورودی بعضی از مونیتورها یک شکله و داخل همدیگه نمیره.
در این صورت باید یه تبدیل دو سر ماده گی برای vga بگیری که یه کم سخت گیر میاد ولی تو فروشگاههای لوازم کامپیوتر بگردی پیدا میشه
شماره مو تو پست بعدی واست میذارم اگه ابهامی تو توضیحات بالا هست زنگ بزن توضیح بدم
من خودم با یه مونیتور درب و داغون بازی میکردم که تازه اونم از دیگه نیست، الان با تلویزیون crt معمولی بازی میکنم
---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------
09126302520
علی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)