پورت pci داره ! دقت کردم دیدم usb3 نداره ! اگر پورت pci داشته باشه میشه با یه کارت مخضوض بهش usb3 اضاف کرد .راستی شما خودت ایسر داری , مثل اینکه ؟ کیفیتش چه طوریاست ؟
پورت pci داره ! دقت کردم دیدم usb3 نداره ! اگر پورت pci داشته باشه میشه با یه کارت مخضوض بهش usb3 اضاف کرد .راستی شما خودت ایسر داری , مثل اینکه ؟ کیفیتش چه طوریاست ؟
نه نداره .پورت pci داره !
داره . تو این تاپیک یکی از بچه ها خریده و عکساشم گذاشته :دقت کردم دیدم usb3 نداره !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآره ، من ایسر دارم ، یادمه اون روزایی که من ایسر خریده بودم میخواستی لپ تاپ بخری و لی انگار تا الان نخریدی !!!!راستی شما خودت ایسر داری , مثل اینکه ؟ کیفیتش چه طوریاست ؟
اون موقع هم دنبال برند ایسر بودی . ولی شک داشتی بخری یا نخری .
در مورد برند ایسر باید بگم که بهترین برند دنیاس و حتی از اپل هم بهتره![]()
شما کاربرد دقیقتو بگو تا بهت بگیم ایسر بدردت میخوره یا نه . (اگر دنبال کیفیت هستی بیخیال ایسر شو ، بدنه و صفحه نمایش ایسر نسبت به برند های دیگه ضعیفتره )
اره ان زمان می خواستم بخرم , ولی باید سربازی می رفتم تا اخر مرداد سربازی بودم , بعد فوق قبول شدم امدم دانشگاه .در حد کار دانشجویی کار با اتوکد و مطلب و یه چندتا نرم افزار مهندسی دیگه که سیستم قوی نمی خوان .ولی شاید هر از گاهی یه بازی کنم . کیفیت تصویر مهم نیست چون فوقش اگه خواستم با hdmi وصلش می کنم به lcd خونه کیفتش خوب شه.بیشتر از نظر خوش دستی دیدم ایسوس خوش دسته ولی این 4755 قشنگه .سبکم هستن . می خوام پایدار باشن مثله شاید تو یه روز ۱۰ ساعت باهاش کار کنم .همانطور که گفتم شاید گاه گاهی بآزی هم کنم !بازی هام تقزیبا سنگینن
این مدلو از نزدیک دیدی ؟ خوب بوده ؟ کیفیت بدنش چطور ؟ولی این 4755 قشنگه .سبکم هستن
بستگی به کارت داره ، که کارتم آنچنان سنگین نیست و راحت 10 ساعت رو جواب میده .می خوام پایدار باشن مثله شاید تو یه روز ۱۰ ساعت باهاش کار کنم
در ضمن اگرم کار سنگین بخوایی انجام بدی ، عین 10 ساعت سنگین نیست .
من خودم الان روزی 3 الی 4 دفعه لپ تاپو روشن میکنم و روزی به مدت 12 ساعت روشنه (شایدم بیشتر )
کارهام هم تقریبا مثل شماس .
عین 6 ماهی هم که داشتم میانگین روزی 8 ساعت روشن بوده .
درسته کیفیت بدنه ایسر پایین تر از برند های دیگس ولی کیفیت قطعاتش خیلی خوبه .
و . . .
لپ تاپ ها برای بازی مناسب نیستن ،(مگر سری گیمینگ ) وگرنه سریع خراب میشه .همانطور که گفتم شاید گاه گاهی بآزی هم کنم !بازی هام تقزیبا سنگینن
نکته » گرما مهمترین عامل در خرابی لپ تاپ هاس .
نه نیست !هیچی کی اینجا نیست !![]()
با این تفاسیر من الان بین acer 4755 , msi CX640 شک دارم ! کیفیت کدوم بهتره ؟از نظر صفحه نمایش و قطعات ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)