تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 30

نام تاپيک: مادر برد تا سقف 400

پروفشنال hosseingrami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

ارزانترین مدل ایسوس که usb3 داشته باشه فکر کنم P8H61-M PRO باشه حدود 130
    بهتر از این خواستی حدود 170تومن P8P67 LE
    سلام.ببخشید که این سوال رو میپرسم.ولی ارزش داره به نظر شما مین p7h55 usb3 با سوکت 1156 و سی پی یو g6950 رو بفروشم و مین 170 تومنی بالا رو با یه کورآی تری سری سندی برچ2600 بردارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خواهش میکنم جواب بدین هرچند بی ربط به تاپیک باشه...

آخر فروم باز F R E E M A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    NEVERLAND

پيش فرض

سلام.ببخشید که این سوال رو میپرسم.ولی ارزش داره به نظر شما مین p7h55 usb3 با سوکت 1156 و سی پی یو g6950 رو بفروشم و مین 170 تومنی بالا رو با یه کورآی تری سری سندی برچ2600 بردارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خواهش میکنم جواب بدین هرچند بی ربط به تاپیک باشه...
    core i3 2600 نداریم، اگه منظورت 2100 هستش که به نظر تفاوت چندانی با نسل قبلی Core i3 540 نداره
    مین بوردت خوبه، به نظر من بهتره بسته به نیازت به فکر ارتقا پردازنده باشی
    Intel Core i3-550 = 135
    Intel Core i5-760 = 250

3. این کاربر از F R E E M A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

core i3 2600 نداریم، اگه منظورت 2100 هستش که به نظر تفاوت چندانی با نسل قبلی Core i3 540 نداره
    مین بوردت خوبه، به نظر من بهتره بسته به نیازت به فکر ارتقا پردازنده باشی
    Intel Core i3-550 = 135
    Intel Core i5-760 = 250
    خوب سیستمم رو میخوام خوب بفرشوم.قبلش تصمیم داشتم که یک core i5 760 بردارم ولی یکی از بچه ها گفت که همین core i3 2100 که سندی برچ هست ده درصد از 760 ضعیفتره چون سندی برچ و نسل دوم کورآی فایو هست و ...
    خلاصه کلی تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم که مین رو به سوکت 1155 ارتقا بدم.
    مین 170 تومنیه من رو گرفت ولی سی پی یو به نظرت کدوم بهتره؟؟
    اصلا ازش داره؟؟؟؟؟
    آخه سوکت 1155 و سندی بریچ هم برا آبنده خوبه هم سرعت و توانش بیشتره...
    در کل مین 170 تومنی کجا مین من کجا.سی پی یو هم همینطور

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    NEVERLAND

پيش فرض

خوب سیستمم رو میخوام خوب بفرشوم.قبلش تصمیم داشتم که یک core i5 760 بردارم ولی یکی از بچه ها گفت که همین core i3 2100 که سندی برچ هست ده درصد از 760 ضعیفتره چون سندی برچ و نسل دوم کورآی فایو هست و ...
    خلاصه کلی تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم که مین رو به سوکت 1155 ارتقا بدم.
    مین 170 تومنیه من رو گرفت ولی سی پی یو به نظرت کدوم بهتره؟؟
    اصلا ازش داره؟؟؟؟؟
    آخه سوکت 1155 و سندی بریچ هم برا آبنده خوبه هم سرعت و توانش بیشتره...
    در کل مین 170 تومنی کجا مین من کجا.سی پی یو هم همینطور
    اختلاف این دو پردازنده که گفتی بیش از 10%
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر بخوای خیلی به روز باشی باید هر سال به فکر تعویض سیستم بیفتی
    در سال 2012 پردازنده های جدید ایوی بریج میاد و چیپستهای اینتل با pcie3 و usb3
    بهرحال خودت باید تصمیم بگیری و ببینی که ارزش داره هزینه کنی یا نه

6. این کاربر از F R E E M A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

اختلاف این دو پردازنده که گفتی بیش از 10%
    کد:
    اگر بخوای خیلی به روز باشی باید هر سال به فکر تعویض سیستم بیفتی
    در سال 2012 پردازنده های جدید ایوی بریج میاد و چیپستهای اینتل با pcie3 و usb3
    بهرحال خودت باید تصمیم بگیری و ببینی که ارزش داره هزینه کنی یا نه
    سلام داداش ممنون که پاسخ میدی...
    راستش رو بخوای همون طور که بالا هم گفتم من 100 تومن برا ارتقای سی پی یو 760 کنار گذاشته بودم که به قکر فروش سیستم افتادم.اینجوری هم سیستمم برا آینده و حال ارتقا پیدا میکنه هم یه کم پول برام میمونه....
    خلاصه ارزشش رو برام داره.....
    جز ایسوس مدل 170 تومنی مین دیگه ای پیشنهاد نداری؟؟؟از شرکت دیگه هم باشه مشکلی نیست...
    برا سی پی یو هم همینطور پیشنهادی داری بگو....
    برا هر دو تا 400 میتونم هزینه کنم ولی بیشتر نه..
    راستی یه سوال در مورد گرافیک آنبرد داشتم.الان همین مین 170 تومنی ایسوس گرافیک آنبردم داره دیگه.حالا این گرافیکش جه جوریه؟تو وین سون جواب میده؟؟چون من فعلا پول برا گرافیک ندارم برا همین شاید تا مدتها از آنبرد استفاده کنم..
    مین قبلیم که میگی خوب هم هست گرافیک آنبرد هم داره ولی تو وین سون به هیچ وحه جواب نداد.نمیدونم چرا.تو نظری در این مورد نداری؟؟؟؟؟؟؟/بسیار مهمه چون فعلا نمیخوام 100 تومن علکی برا گرافیک بدم.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    NEVERLAND

پيش فرض

سلام داداش ممنون که پاسخ میدی...
    راستش رو بخوای همون طور که بالا هم گفتم من 100 تومن برا ارتقای سی پی یو 760 کنار گذاشته بودم که به قکر فروش سیستم افتادم.اینجوری هم سیستمم برا آینده و حال ارتقا پیدا میکنه هم یه کم پول برام میمونه....
    خلاصه ارزشش رو برام داره.....
    جز ایسوس مدل 170 تومنی مین دیگه ای پیشنهاد نداری؟؟؟از شرکت دیگه هم باشه مشکلی نیست...
    برا سی پی یو هم همینطور پیشنهادی داری بگو....
    برا هر دو تا 400 میتونم هزینه کنم ولی بیشتر نه..
    راستی یه سوال در مورد گرافیک آنبرد داشتم.الان همین مین 170 تومنی ایسوس گرافیک آنبردم داره دیگه.حالا این گرافیکش جه جوریه؟تو وین سون جواب میده؟؟چون من فعلا پول برا گرافیک ندارم برا همین شاید تا مدتها از آنبرد استفاده کنم..
    مین قبلیم که میگی خوب هم هست گرافیک آنبرد هم داره ولی تو وین سون به هیچ وحه جواب نداد.نمیدونم چرا.تو نظری در این مورد نداری؟؟؟؟؟؟؟/بسیار مهمه چون فعلا نمیخوام 100 تومن علکی برا گرافیک بدم.
    اگر میخوای گرافیک اینتل استفاده کنی P8P67 همچین امکانی نداره بخاطر چیپست p67
    باید مین بورد با چیپست h67 بخری، ایسوس بهتره ولی ازراک هم کیفیت و گارانتی خوبی داره
    ASUS P8H67-M PRO حدود 180
    ASRock H67M-GE حدود 140
    پردازنده سندی بریج از لحاظ گرافیک اینتل خوبه و برای کارهای معمول و بازی سبک جوابگو هست
    Intel Core i5 2300 حدود 210

p7h55 usb3 که گفتی گرافیک آنبورد نداره!؟ همه درایورهای ویندوز7 هم سایت ایسوس آپدیت کرده

9. این کاربر از F R E E M A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

اگر میخوای گرافیک اینتل استفاده کنی P8P67 همچین امکانی نداره بخاطر چیپست p67
    باید مین بورد با چیپست h67 بخری، ایسوس بهتره ولی ازراک هم کیفیت و گارانتی خوبی داره
    ASUS P8H67-M PRO حدود 180
    ASRock H67M-GE حدود 140
    پردازنده سندی بریج از لحاظ گرافیک اینتل خوبه و برای کارهای معمول و بازی سبک جوابگو هست
    Intel Core i5 2300 حدود 210

p7h55 usb3 که گفتی گرافیک آنبورد نداره!؟ همه درایورهای ویندوز7 هم سایت ایسوس آپدیت کرده
    آره درست میگی من حواسم نبود گرافیک آنبرد نداره.به نظرت اصلا گرافیک آنبرد ارزش داره؟؟؟من یه گرافیک 512 از سیستم قدیمم دارم همون رو استفاده میکنم حداقل تا مدتی که جوابگو هست.از یک گیگ انبرد که بهتره؟بهتر نیست گرافیک مستقل؟؟؟؟
    کلا چه مزیتی داره گرافیک آنبرد؟؟؟

مدلی که خودمم دارم p7h55 usb3 گرافیک آنبرد داره ولی تو وین سون اصلا درست جواب نمیده.فقط 64 مگش میگه داره در ویندوز استفاده میشه...نمیدونم شایدم راه حلی داشته باشه.تو بایوس هم فقط شیر تا 128 داره در حالی که مثلا گرافیکش یک گیگه.البته به قول دوستان تو ایکس پی خوب جواب میده ولی من دیگه ایکس پی برو نیستم...

برا همین مین 170 تومنی ایسوس که گرافیک آنبرد نداره و سی پی یو سندی بریچ رو ترجیح میدم.به نظرت کارم درسته؟؟؟

الان این 2100 چه قدر از 2300 ضعیف تره؟
    2300 از 2600 چی؟؟پردازنده های سندی رو میگم..

بعد ببخشید این گرافیک تو سی پی یو یعنی چی؟HD Graphics 2000 رو میگم؟
    کاربردش چیه؟
    تو دفتر چه مین الانم نوشته اگه این باشه میتونی تا 1600 باس رم بندازی ولی اگه نباشه تا 2200.
    پس بالاخره خوبه یا خراب؟؟؟

ببخشید خیلی پر حرفی کردم ولی کار عجله ای یه داداش
    Last edited by hosseingrami; 14-10-2011 at 15:53.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    NEVERLAND

پيش فرض

آره درست میگی من حواسم نبود گرافیک آنبرد نداره.به نظرت اصلا گرافیک آنبرد ارزش داره؟؟؟من یه گرافیک 512 از سیستم قدیمم دارم همون رو استفاده میکنم حداقل تا مدتی که جوابگو هست.از یک گیگ انبرد که بهتره؟بهتر نیست گرافیک مستقل؟؟؟؟
    کلا چه مزیتی داره گرافیک آنبرد؟؟؟

مدلی که خودمم دارم p7h55 usb3 گرافیک آنبرد داره ولی تو وین سون اصلا درست جواب نمیده.فقط 64 مگش میگه داره در ویندوز استفاده میشه...نمیدونم شایدم راه حلی داشته باشه.تو بایوس هم فقط شیر تا 128 داره در حالی که مثلا گرافیکش یک گیگه.البته به قول دوستان تو ایکس پی خوب جواب میده ولی من دیگه ایکس پی برو نیستم...

برا همین مین 170 تومنی ایسوس که گرافیک آنبرد نداره و سی پی یو سندی بریچ رو ترجیح میدم.به نظرت کارم درسته؟؟؟

الان این 2100 چه قدر از 2300 ضعیف تره؟
    2300 از 2600 چی؟؟پردازنده های سندی رو میگم..

بعد ببخشید این گرافیک تو سی پی یو یعنی چی؟HD Graphics 2000 رو میگم؟
    کاربردش چیه؟
    تو دفتر چه مین الانم نوشته اگه این باشه میتونی تا 1600 باس رم بندازی ولی اگه نباشه تا 2200.
    پس بالاخره خوبه یا خراب؟؟؟

ببخشید خیلی پر حرفی کردم ولی کار عجله ای یه داداش
    این گرافیک که داری هر چی باشه بهتر از اینتل هست فعلا همینو استفاده کن
    گرافیک اینتل که در نسل جدید سندی بریج روی پردازنده هست ضعیف محسوب میشه و قدرت پردازشو در کار سنگین کم میکنه
    در مورد گرافیک که در ویندوز 7 گفتی نمیتونم دقیق بگم مشکل چیه ولی اگر درایورها درست نصب شده باشه نباید اینطور باشه
    در مورد پردازنده های corei5 تفاوت کارایی در حد تفاوت قیمته خودت در سایت اینتل مقایسه کن

کد:

12. این کاربر از F R E E M A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

این گرافیک که داری هر چی باشه بهتر از اینتل هست فعلا همینو استفاده کن
    گرافیک اینتل که در نسل جدید سندی بریج روی پردازنده هست ضعیف محسوب میشه و قدرت پردازشو در کار سنگین کم میکنه
    در مورد گرافیک که در ویندوز 7 گفتی نمیتونم دقیق بگم مشکل چیه ولی اگر درایورها درست نصب شده باشه نباید اینطور باشه
    در مورد پردازنده های corei5 تفاوت کارایی در حد تفاوت قیمته خودت در سایت اینتل مقایسه کن

کد:
    این که درسته ولی به هر حال گرافیک آنبردم علکی که یک گیگ نیست؟هست؟توان واقعیش یعنی از 512 مستقل کمتره؟؟
    این که میگی نباید مشکل داشته باشه مطمعنی؟تا حالا چند تا گرافیک آنبرد تو وین سون دیدی که درست حجمشون نوشته باشه؟و دقیق اندازه قدرتشون کار کنند؟؟

در مورد کورآب فایو هم قبلا دیده بودمش ولی یه چیز خیلی جالب هست.اول اینکه تو شش مگ کش ها و چهار هسته ای نفاوت فقط در کلاک هست و دوم این که 2300 و 2400 با این که کلاکشون بالاتره ولی ارزون تر از همه اند.چرا اینجوریه؟؟؟
    177 و 180 دلار ولی بقیه 205 به بالا و با کلاک کمتر...

پس با اینکه مین برد با گرافیک آنبرد نگیرم موافقی؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام رفیق بی زحمت ادامه بده بحث رو کار دارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •