تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: سرويس های CRA چیست ؟

داره خودمونی میشه مدیر‌سایت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

کم کم همه به سمت نامحدود میرند و کیفیت بالا میره

2. این کاربر از مدیر‌سایت بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه dada_shi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

انصافا این مملکت فقط اسم حکومت اسلامی رو با خودش داره.کافرها هم همچین کاری رو با مردمش نمیکنند

4. 17 کاربر از dada_shi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

انصافا این مملکت فقط اسم حکومت اسلامی رو با خودش داره.کافرها هم همچین کاری رو با مردمش نمیکنند
    مختصر و مفید

6. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

کافر منظورت بودایی زرتشتی یهودی مسیحی یا کلا چیز دیگس؟
    ببین دوست من همونجوری ک در عرصه کشاورزی نباید صنعت فیلم سازی رو قاطی کرد دین هم نباید قاطی سیاست بشه
    مثال زدم

حالا ولش کنین مساله رو ... اگر کسی از این سرویسا بگیره و شانس بیاره کسی باهاش شیر نشه میتونه حداکثر استفاده رو از دانلودش کنه؟

8. 2 کاربر از salam1388 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sub-zero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    نمیدونم...!

پيش فرض

حالا ولش کنین مساله رو ... اگر کسی از این سرویسا بگیره و شانس بیاره کسی باهاش شیر نشه میتونه حداکثر استفاده رو از دانلودش کنه؟
    من یه سرچ زدم دو سه تا پست تو انجمنهای مختلف خوندم بد نبود...فکر میکنم جواب سوالت تو اولیش باشه اما نقل قول دومی رو هم بخون که نقضش میکنه !
    نقل قول میکنم :
    ارائه سرویس اینترنتی پرسرعت adsl2+ نامحدود شرکت پارس آنلاین

با سلام و درود
    با توجه به ارائه سرویس های اینترنت پرسرعت نامحدود از طرف شرکت مخابرات ایران ، عرصه برای حضور شرکت های خصوصی تا حدودی تنگ شده بود . همه این مشکلات ناشی از ترافیک نامحدود و قیمت پایین و همچنین فشارهای بی امان سازمان تنظیم مقررات دست به دست هم داد تا شرکت های خصوصی هم اقدام به راه اندازی سرویس هایی با عنوان CRA کنند .
    این سرویس ها بر خلاف سایر سرویس ها که اشتراک گذاریشون یک به چهار هست ، از اشتراک گذاری یک به ده رنج می برند! اما دارای ترافیک نامحدود می باشند . همچنین امکانی به نام burst به هیچ وجه روی این سرویس ها تعریف نشده است .
    burst امکانی هست که باعث میشه در زمان خلوت بودن شبکه کاربر بتونه با هر سرعتی از حداکثر 1.5 مگ از پهنای باند شبکه استفاده بکنه . یعنی اگه کاربری سرویس 128 خریداری کرده باشه در زمان خلوت بودن شبکه سرعتش تا حدود 1.5 مگ در سرویس های عادی افزایش پیدا می کنه اما در سرویس CRA این امکان وجود نداره و حداکثر سرعتی که کاربر در اختیار داره ، سرعتی هست که بابت اون هزینه پرداخت کرده و ممکنه در خیلی اوقات کمتر از اون حد رو هم با توجه به اشتراک گذاری یک به ده داشته باشه .
    به هر حال امیدواریم این تلاش متقابل شرکت های خصوصی و دولت بتونه هونطور که در زمینه سیم کارت و ارتباطات مثمر ثمر شد ، در زمینه های اینترنتی هم مثمر فایده بشه و برنده اصلی در این بین کاربر باشه . . .
      محتوای مخفی: منبع 
    http://forum.shopkeeper.ir/showthread.php?t=8455&p=61219

از روزی که سرویس CRA داتک فعال شده من سرویس 1 مگابیتش رو ثبت کردم به قیمت 48 تومن
    اجازه بدید پس سرویس جدیدمون رو بهتون پیشنهاد بدم (همون یک به ده) منم بعد از شنیدن حرفاشو چرتکه انداختن و دو دو تا چارتا کردن به این نتیجه رسیدم که سرویس یه مگش رو واسه خونمون بگیرم
    تا اینجاش که بد نبوده، سرعتم با تورنت تا 110 ک بیت هم رسیده ولی بصورت عادی رو 40-50 هستش، فعلا که منو راضی نیگه داشته
    http://forum.persiantools.com/t72116-page245.html

مسنکه همه سرویس های cra رو کاملا نصف به پایین کردن سرعتش رو هر چی بگیرید رو نصفش سرعت رو میبندن
    منم 256 گرفتم رو 128 بستن که بازم کمتره
    http://forum.persiantools.com/t72116-page245.html

تو نقل قول اولی من این طور فهمیدم که وقتی از ده نفر 9 نفر هم نباشن باز هم سرعت همونه! یعنی زیاد نمیشه!
    اما نقل قول دومی که کاربره میگه سرویس یه مگش سرعت دانلودش معمولا روی 40 و 50 هست...
    و سومی هم میگه نصف میشه !
    حالا شما فرض کن یه خط یک مگ تقسیم بر 10 میشه 128 که سرعت دانلود این بابا باید روی 16 باشه پس چرا روی 540و 50هست ؟

اگر واقعا هر سرویسی بگیری سرعتش نصف باشه هم باز بد نیست...از طرفی هم شاید الان خلوته اینجوریه !
    گرفتاری شدیما!
    Last edited by sub-zero; 07-10-2011 at 18:46.

10. 6 کاربر از sub-zero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه InternetUsers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    دهکده جهانی
    Last edited by InternetUsers; 08-10-2011 at 16:27.

12. 3 کاربر از InternetUsers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بچه ها یکم بخندیم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •