آقا آين بازي Worms Forts Under Siege هستش که بلوتوثی هم بازی میشه ... اونی که بالا گذاشتن نیستا ... از اون جدید تره ...
آقا آين بازي Worms Forts Under Siege هستش که بلوتوثی هم بازی میشه ... اونی که بالا گذاشتن نیستا ... از اون جدید تره ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب پست بالا رو ويرايش مي كردي
samsung_d600 ميخواستم حذفش كنم . ولي هرچقدر تو قسمت ويرايش گشتم نبود ... كمكم كن تا پست قبلو حذف كنم . ممنون
آقا اين بازي آخري چيز باحالي بود.....
این کجاش جدیدتر از اونه؟؟؟؟نوشته شده توسط MamaliXP
حداقل یه امتحانش می کردی!!!
این 2Dهستش در حالی که بالاییه 3 بعدیه.
این مولتی پلیر داره ولی نه با بلوتوث بلکه فقط میشه تو خود موبایل بازی کرد در حالیکه اون یکی بلوتوثیه.
خلاصه اصلا با هم قابل مقایسه نیستن اونایی که جفتشو دانلود کردن نظر بدن.
آقا شرمنده ... درست ميگيد ... اين ورژني كه الان گذاشتم جديدتره ... براي همين امسال 2006 هستش ... ولي بلوتوثي نميشه بازي كرد ... ولي شايد دوستلن بدشون نياد امتحانش كنن ... البته ميدونم بايد اين بازي رو در تاپيكهاي ديگه مطرح كنم ... ولي حالا كه بحثش باز شده خالي از لطف نيست ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازیه Worms Fort 3D روی گوشی من اجرا نمیشه اشکال از کجاست؟ گوشی من n70 هستش
مطمين نيستم .... بازم ميگم ... شك دارم ... ولي فكر كنم اين بازي از اون جاوا هايي هست كه فقط رو سوني اريكسون و نوكيا سري 60 نصب ميشه ... بازم دوستان نظر بدن مشخص ميشه .
من كه اصلا كلمه اي به نام بلوتوث تو اين بازي نديدم چطور ميگيد بازيش بلوتوثيه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)