آخرین درایو هم نصب هستش 11.9 - الان هم یه موس کیبورد بی سیم گرفتم تا ببینم هنگ می کنه - اون روش گرد گیری که گفتین واسه گرافیک های معمولیه - ماله من قاب داره و نمی شه به فنش دست زد
آخرین درایو هم نصب هستش 11.9 - الان هم یه موس کیبورد بی سیم گرفتم تا ببینم هنگ می کنه - اون روش گرد گیری که گفتین واسه گرافیک های معمولیه - ماله من قاب داره و نمی شه به فنش دست زد
می دونم نصب هستش برا همین گفتم با اون برنامه حذفش کن که به کل یه پاکسازی بشه.در ضمن اینی که من گذاشتم همون 11.9 هست که انبار برای سری 5000 و 6000 بهینه شده.
میشه با بلوور(دمنده هوا) تمیزش کرد راحت بدون اینکه احتیاجی به باز کردن قابش باشه چون اگر قاب رو باز کنی گارانتیش باطل میشه.کارت خودم هم قاب داره که هر چند مدتیـ بازش می کنم و با همین اسپری ها به کمک دمنده هوا تمیزش می کنم و میشه مث روز اولشـ .
خوبه حالا با این موس و کیبورد امتحان کن ببین نتیجه چی میشهـ .
با موس و کیبورد بی سیم هنگ نمی کنه - چون برق که از بی سیم رد نمی شه - قکر کنم اسپیکر مشکل داشت
دوست عزیز گرافیک من هم دقیقا همین صدا رو میده zotac 9800gt synergy edetion من هم موندم صدای چیه؟یعنی وقتی فشاری روی گرافیک نیست و کلاک هسته و مموری و شیدر کم هست اون صدای خاص رو نمیده به محض فعالیت سه بعدی و بالا رفتن هسته و مموری و شیدر اون صدا بوجود میاد وقتی با دست فن گرافیک رو هم نگه داشتم اون صدا بود عجیبه ندیده بودیم تا حالا که gpu هم صدا بده!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)