تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: آموزش شبکه کردن ویندوز 32 بیتی با 64 بیتی

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

مرسی شد ... فقط یه چیزی من برای هرپوشه باید این کارو انجام بدم ؟ راهی نداره که یه بار اجازه بدم که آقا هرکاری دلم بخواد کنم ....!

داره خودمونی میشه ali.b.y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان ابریشم

پيش فرض

خوشحالم که تونستيد.
    چرا مي شه .اگه مي خواي براي هميشه اجازه بدي ،روي يک درايو کارها ي قبلي رو انجام بده فقط يک گزينه به اسم
    Replace premission entries on all.... هست که بايد تيک اون را بزني تا انتخاب شود. در اين صورت اين قوانيين براي همه ي پوشه ها و فايل هاي داخل درايو ثبت مي شود.
    يک چيزي که يادم رفت بگم اين که کار با Permission ها خيلي حساس است در صورتي يک اشتباه کوچک کنيد ممکن است ديگر هيچ وقت به اطلاعات تان دسترسي پيدا نکنيد .

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

مرسی ... ولی یه خورده ترسوندیما ... اصلا بی خیالش شم بهتره .. هرچند که من تمام فایلهامو به لپ تاپ انتقال دادم .. ولی اگه من همون راهی که شما گفتید رو انجام بدم و فول کنترل رو بزنم یعنی این احتمال هست که اطلاعات بسته شه ؟ یا نه ؟ یعنی منظورم فقط همون تنظیماتی که شما گفتید و خارج اون نه ..

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان ابریشم

پيش فرض

سلام من اصلا قصد ترسوندن شما رو نداشتم.
    اگه اون کارایی که گفتم را بکنید اصلا مشکلی پیش نمی یاد . اون حرف ها را زدم تا یک موقع سر از خود کاری نکنی.
    اخه اون زمان که بما مجوز ها رو درس می دادند ما سراز خود گزینه ها رو می زدیم بعد دیگه بلد نبودیم چیکار کنیم اینم بگم که مجوز ها توسط مدیر سیستم همون administrator همیشه قابل تغییر و مطمئن باشید با یوزر مدیر همیشه به اطلاعات دسترسی دارید.
    هر موقع هم مشکلی داشید به خودم بگید تا راهنمایی کنم. مبحث مجوز ها خیلی جالب هست و کارهایی می شه باش کرد که خیلی ها نمی دونند فقط دقت می خواد. هر موقع کاری کردید که نتونستید به فایل دسترسی پیدا کنید تمام مجوز ها رو پاک کنید هیچ مشکلی برای فایل پیش نمیاد.

5. 2 کاربر از ali.b.y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

32 و 64 بیتی بودن هیچ ارتباطی به شبکه و شبکه کردن کامپیوترها نداره.
    برای شما باید دسترسی های Admin رو داشته باشید و تنظیمات قسمت Adanced Sharing Settings رو هم از بخش Network and sharing Center فعال کنید.

7. این کاربر از Farjameh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

سلام من اصلا قصد ترسوندن شما رو نداشتم.
    اگه اون کارایی که گفتم را بکنید اصلا مشکلی پیش نمی یاد . اون حرف ها را زدم تا یک موقع سر از خود کاری نکنی.
    اخه اون زمان که بما مجوز ها رو درس می دادند ما سراز خود گزینه ها رو می زدیم بعد دیگه بلد نبودیم چیکار کنیم اینم بگم که مجوز ها توسط مدیر سیستم همون administrator همیشه قابل تغییر و مطمئن باشید با یوزر مدیر همیشه به اطلاعات دسترسی دارید.
    هر موقع هم مشکلی داشید به خودم بگید تا راهنمایی کنم. مبحث مجوز ها خیلی جالب هست و کارهایی می شه باش کرد که خیلی ها نمی دونند فقط دقت می خواد. هر موقع کاری کردید که نتونستید به فایل دسترسی پیدا کنید تمام مجوز ها رو پاک کنید هیچ مشکلی برای فایل پیش نمیاد.
    مرسی ... میشه کاری کرد که مثلا یه فایلی ( مثلا یه فایل تصویری ) توی فلش کپی نشه .. اخه دوستم گیر داده میگه تمام انیمیشن های کارتونی توی لپ تاپتو میخوام ... راستش منم همه اینها رو با اینترنت مظخرف شاتل 16 کیلوباتی دانلود کردم نمیتونم همینطوری بدم بره ... روم هم نمیشه بگم نه ... اگه میشه مجوزی رو یاد بده که بدون اینکه تابلو بشه ، نشه کپی یا سند تو کنم ...فقط یادم من دادی نری به دوست اینها رو بگیا بین خودمون باشه ...

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان ابریشم

پيش فرض

خوب توضیحش یکمی سخته
    تو قسمت مجورز ها چند کار میشه کرد.جلوگیری از حذف - جلوگیری از خانده شدن و جلو گیری از نوشتن - جلوگیری از ساخت پوشه یا فایل جدید و جلوگیری از تغییر موارد بالا
    اگه بخوای از کپی فایل جلوگیری کنی باید اجاره ی خونده شدن ندی یعنی read را محدود کنی اما خودتم دیگه نمی تونی ببینی

10. این کاربر از ali.b.y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

read only منظورته ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

اگه رید اونلی توی پراپرتیر منظورته باید بگم نه ... توی صفحه قبل توضیح داده شده که گزینه read کجاست ... مرسی از راهنماییت

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان ابریشم

پيش فرض

خواهش می کنم .
    نخیر منظورم read only نیست منظورم مجوز ها permission ها هست.
    مجوز ها در اصل برای محافظت از فایل ها یتان زمانی که شما در سیستم از چند کاربر استفاده می کنید یا زمانی که شما در شبکه هستید تا زمانی مجوز ندهید هیچ کس اجازه استفاده از فایل شما را ندارد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •