تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: ورود به خط فرمان XP

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

کلا فلسفه ی طراحی ایندوتا فرق میکنه، توی لینوکس همه چی رو میشه از خط فرمان فراخوانی کرد استاندارد POSIX هم اینو یه جورائی تشویق میکنه، در ویندوز قضیه فرق میکنه همه ی ابزارها رو نمیشه از خط فرمان فراخوانی کرد چون اصولا واسه اینکار طراحی نشدن...تلاشهائی از طریق پیاده سازی PowerShell شده....
    اما بحث این دوستمون بیشتر دستیابی به ابزارهای معمول ویندوزه احتمالا، و روشی که jax2 گفتن کامله چون خط فرمانی که در اختیار کاربر قرار میده مستقیم از خود ویندوز نصب شدس...

آخر فروم باز tajrobenik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خوب این که صفحه ولکام نیست !!!! صفحه ولکام همون صفحه آبی ه تو ویندوز ه که باهاش یوزر رو انتخاب می‌کنی!

اگه نباشه جاش خالی می مونه valas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

برای اینکار شما نیازبه یک فلش دارین....
    با سلام

اين روش جواب نداد.

فكر كنم رو XP جواب نمي ده.

اصولا فايلشم نوشته 98.

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

شما دقیقا چی میخواین؟ چرا از حالت safe mode استفاده نمیکنید؟
    بوت از فلش یا (اگه سیستمتون مشکل داره با سی دی) کاملا شدنیه، من یه بار با یکی از محصولات نورتون این کار رو کردم (فکر کنم norton ghost بود) ولی اخیرا نرم افزار زیاد شده خیلی از برنامه های پشتیبانی گیری خودشون سی دی بوت میسازن ولی حدسم اینه که شما چیز دیگه ای میخواین...اگه میشه دقیقتر مشکلتون رو بگید

5. این کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه valas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

شما دقیقا چی میخواین؟ چرا از حالت safe mode استفاده نمیکنید؟
    بوت از فلش یا (اگه سیستمتون مشکل داره با سی دی) کاملا شدنیه، من یه بار با یکی از محصولات نورتون این کار رو کردم (فکر کنم norton ghost بود) ولی اخیرا نرم افزار زیاد شده خیلی از برنامه های پشتیبانی گیری خودشون سی دی بوت میسازن ولی حدسم اینه که شما چیز دیگه ای میخواین...اگه میشه دقیقتر مشکلتون رو بگید

با سلام

من نمی دونم safe mode چه ربطی داره؟

خب با safe mode هم که وارد بشی باز باید با داشتن یوزر و پسورد وارد ویندوز بشی.

اصلا به نظر من کاربرد safe mode چیز دیگه است. در واقع بیشتر همون چیزیه که از ترجمه اش برداشت می شه.

و safe mode با خط فرمان هم به نظر من که چیز خاصی نداره یا حداقل من تا به حال نفهمیدم.

خب اگه اینجور خط فرمان بخوام که تو حالت نرمال وارد ویندوز می شم و تو Run می زنم cmd.

ببینید منظور من اینه که چطور می شه قبل از وارد شدن به ویندوز وارد خط فرمان شد

و از اونجا با دستورات DOS به مثلا اطلاعات درایوها یا سی دی و غیره دسترسی پیدا کرد.

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

با سلام

اصلا به نظر من کاربرد safe mode چیز دیگه است. در واقع بیشتر همون چیزیه که از ترجمه اش برداشت می شه.

و safe mode با خط فرمان هم به نظر من که چیز خاصی نداره یا حداقل من تا به حال نفهمیدم.

خب اگه اینجور خط فرمان بخوام که تو حالت نرمال وارد ویندوز می شم و تو Run می زنم cmd.

و از اونجا با دستورات DOS به مثلا اطلاعات درایوها یا سی دی و غیره دسترسی پیدا کرد.

سلام
    شما نیاز به وارد شدن به command prompt قبل از بوت دارین که این هم ازین راه:

دایره ی قرمز رنگ رو انتخاب میکنید..براتون یک خط فرمان باز میشه.

May you do well

آخر فروم باز Erfan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام

دوست من این موضوع تو ویندوز 98 به بعد منتفی شد یعنی از ME. یادمه با CTRL + C ویندوز قطع می شد می تونستی از تو داس به همه چی دسترسی داشته باشی.
    به هیچ وجه به دلایل امنیتی همچین چیزی وجود نداره.
    موفق باشي

آخر فروم باز tajrobenik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

نمی شه ...............

شما قبل از این که وارد یوزر بشین در حده ادمین نیستین ...

اما کار هایی می شه انجام داد که در صفحه لوگ آن وارد داس شد ... اما وقتی در حده ادمین نباشه صودی نداره !

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •