کند و با باتری افتضاح ....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کند و با باتری افتضاح ....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از دوستان بالاخره کسی هس که تجربه استفاده از این تبلت یا از Iconia W500 داشته باشه؟ اگه یکی از این دو تبلت خوب باشن منم طلبم یکیشو بگیرم و گرنه که همون Transformer یا Iconia A500 رو بگیرم.آخه اینترنت گردی و کتاب خواندن و پرتابل بودن برام کفایت میکنه و همین طور سرعت بوت سیستم عامل. برا همین ذهنیت خوبی نسبت به تبلت های ویندوزی ندارم. بس که سنگین هس هم دیر لود میشه هم اینکه نیاز به کانفیگ بالا داره.
ممنون از دوستان
یا علی
من آبجی کوچیکم دو سه ماه پیش که بهم میگفت یه تبلت میخواد که ویندوز بخوره بعده کلی تحقیق این Inspiron Duo رو انتخاب کردم که همونم خریدیم ، توو این مدتم به اندازه ی کافی باهاش ور رفتم
صفحه نمایشش تاچش خیلی خوب پاسخ میده ، زاویه دیدیش ولی خیلی خوب نیست
وزنش وقتی یه لپ تاپه بد نیست ولی یک و نیم کیلو وقتی تبدیل میشه به تبلت و میگیریش دستت سنگینه و آدم رو خسته میکنه
سی پی یو و رمش ویندوز 7 و کارای عادی رو پاسخ میدن ولی یه آنتی ویروس همیشه فعال به عنوان مثال سرعتت رو از حد نرمال یه ذره میاره پایینتر
باتریش حداکثر چهار ساعت جواب میده اونم با نور صفحه نمایش در کمترین حدش
وقتی تبلت میشه تبلت کلفتی میشه
نظر من :
اگه اسرار داری حتما ویندوز خور باشه چیزی که می خوای بخری اونوقت آره گزینه ی خوبیه و بین تبلت ها شاید بهترین گزینه ی موجود ولی اگه سیستم عامل دیگه ای رو هم قبول میکنی به نظر من الان خریدن آیپد گزینه ی بهتریه واسه اون کارایی که شما فرمودی
با سلام
مرسی از راهنماییتون در این صورت میشه این شرایط رو به Acer Iconia W500 هم نسبت داد
مخصوصا اون قسمتی که گفتین با یه آنتی ویروس کمی کند میشه
یه هر حال مرسی Atropates عزیز اطلاعات خوبی بود برام
از دوستان کسی تجربه کار با تبلت ویندوزی رو هم داره مثل مدل ویندوزی ایسر؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)