0
بابت اروری که عکسش گذاشتین گفتم که روی پنجره cmd کلیک راست کنید بعدش گزینه run as administrator انتخاب کنید بعدم اون دستور کپی کنید طبق شکل عمل کنید قبلشم کلید های ctrl+shift+esc رو بزنید ببینی دتسک منیجر اجرا میشه یا نه.
0
بابت اروری که عکسش گذاشتین گفتم که روی پنجره cmd کلیک راست کنید بعدش گزینه run as administrator انتخاب کنید بعدم اون دستور کپی کنید طبق شکل عمل کنید قبلشم کلید های ctrl+shift+esc رو بزنید ببینی دتسک منیجر اجرا میشه یا نه.
متاسفانه این خطا رو میده:
---------- Post added at 09:55 AM ---------- Previous post was at 09:54 AM ----------
ctrl+shift+esc
این رو هم کنترل کردم جواب نمیده.
اون روشی که ازطریق cmd رو هم گذاشتم رفتین که وارد user جدیدی که ساخته شده بشین چک کنید؟
ازاین شیوه سایت پایینم که از طریق فرمان gpedit.msc برین یکبار تسک منیجر خودتون disable بعدشم ازنوع enable کنید ببینید جواب میگیرین به احتمال خیلی زیادم مشکل شما باید از ویروس باشه اگ بتونید همون برنامه Smart Virus Remover نصب کنید بعدشم به اون طریقی که گفتم پیش برین رفع مشکل به احتمال زیاد بشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
روم نمیشه پست بزنم آخه اینم جواب نداد.
Smart Virus Remover
شما ورژن 1.4 معرفی کردین که کار نکرد خودم گشتم و ورژن 2 هم دانلود کردم اون هم جواب نداد و این خطا رو میده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)