بله دقیقا الان خودش میاد اینجا
بله دقیقا الان خودش میاد اینجا
اين مشكل بيشتر در هم خواني نداشتن قطعات باهم ديگر است احتمالا مشكل از رم باشد
دوستان من هم اين مشكل رو تو لب تابم دارم ويندوز اكس پي رو نميتونم نصب كنم همين صفحه ابي يا صفحه مرگ براي من در مياد
سلام
اگه قرار باشه هم خونی نداشته باشن:
۱. اون سیستم رو کلا نمیشه اسمبل کرد (مثلا CPU سوکت ۷۷۵ رو مین سوکت ۱۱۵۶ جا نمیده!!) یا اگرم بشه سیستم بالا نمیاد
۲. شرکت ها با قرار دادن قطعات نامناسب در سیستم های اماده و لبتاب ها اعتبار خودشونو زیر سوال نمیبرن
البته من اطلاعاتم در این زمینه خیلی کمه و اساتید دیگه میان به شما راهنمایی می کنن
دوست عزيز منظور من هم خوني نداشتن قطعات در مورد سيستم دوستم ـه
ولي لب تاب رو كه من ميدونم قطعات رو خود شركت ميبنده
یعنی هیچکی نمیتونه مشکل ما رو حل کنه؟
سلام...
خارج از بحث نصب xp در کنار seven که خودش مکافاته
ولی صفحه ی BSOD بیشترین دلیل هاش میتونه بخاطره رم ( قرار نگرفتن رمها در اسلاتهای خاص) یا هارد ( که مال شما یک ترا هستش) هست،
موقعیت رم ها رو به کمک یک متخصص چک کنین
و برای رفع شبهه یکبار هم از ویندوز xp sata2 edition استفاده کنین
من وقتی خودم هارده یک ترا sata گرفتم یکبار به این مشکل برخوردم ولی بایکبار default کردن Bios مشکلم حل شد
همه ی این کارهایی که گفته بودید رو انجام دادم ولی نشد
bios رو default کردم نشد
با ram ور رفتم دوتا 2 گیگ جاشون رو عوض کردم یکی رو در اوردم نشد
هارد رو عوض کردم و یه هاردی که خودش xp داشت رو گذاشتم قشنگ موقع بالا اومدن ویندوز صفحه ی مرگ میاد
فقط xp sata2 edition رو ندارم . چه فرقی با xp sp2 داره؟ به نظرت اگه نصب کنم مشکلم حل میشه؟
اگرهارد شما ساتا هست که مشکلتون با xp sasta support حل میشه یا اینکه خودتون سیدی xp ویندوز خودتون میتونید تبدیل به xp sata کنید با برنامه nlite که یکم مشکله طرز ساختش شما همون سیدی xp sata support بگیرین مشکلتون حله![]()
با سلام...
اگه اینطوره پس شما یه کاری کن :
ابتدا automatic retstart on system failure رو غیر فعال کنید که برای خوندن کد روی صفحه ی BSOD وقت داشته باشین...با فشار دادن f8 در شروع ویندوز.
وقتی صفحه ی BSOD آمد اون پایین سمت چپ عدد رو بخونین و بنیویسین اینجا، و کاملا عیب یابی میشه قول میدم!
عددی که به این صورت هست رو بنوییسید:
مثلا 0000000e2
اینجوری ما دقیقا میتونیم بفهمیم که مشکل سیستم شما چیه.
پس این کارو انجام بده و کد رو بزار اینجا لطفا..
موفق وموئید باشین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)