ببخشید اگه می شه نمایشنامشو بزاری ما هم رسالتمونو انجام بدیم
و خود متن نمایشنامه رو نقد کنیم اینطوری اهالی هنر هفتم شکایت می کنن و راستش نقد خود نمایش جاش تو تاپیک دیگس کار ما نقد خود نمایشنامه است نه نمایش اون سر صحنه
ببخشید اگه می شه نمایشنامشو بزاری ما هم رسالتمونو انجام بدیم
و خود متن نمایشنامه رو نقد کنیم اینطوری اهالی هنر هفتم شکایت می کنن و راستش نقد خود نمایش جاش تو تاپیک دیگس کار ما نقد خود نمایشنامه است نه نمایش اون سر صحنه
دانلود به بخش ادبیات مربوط نمیشه دوست عزیز .
به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مربوط میشه
من در جریان روند تاپیک هستمراستش نقد خود نمایش جاش تو تاپیک دیگس کار ما نقد خود نمایشنامه است نه نمایش اون سر صحنه
و این نقد هم مربوط به خود نمایشنامه بود . نشر قطره
عکس ها فقط برای علاقه مندان بود.
این مورد رو به پست اول هم اضافه کردم که هدف نقد خود نمایشنامه و فیلم نامه هست + نویسنده اثر .ببخشید اگه می شه نمایشنامشو بزاری ما هم رسالتمونو انجام بدیم
این مورد رو باید در نظر داشته باشید همونطور که هیوا خانم اشاره کردن دانلود به بخش آموزش های الکترونیکی مربوط میشه اما چون قرار به نقد و بررسی شد این تاپیک پا برجاست . یعنی دوستان می تونن متن یه نمایشنامه یا فیلم نامه رو برای دانلود قرار بدن ، سایر دوستان مطالعه کنن و در موردش بحث و تبادل نظر داشته باشن .دانلود به بخش ادبیات مربوط نمیشه دوست عزیز .
به آموزش های الکترونیکی مربوط میشه
فکر می کنم این روند رو پیش بگیرید خیلی خوب باشه ، زمانی تاپیک روند مثبتی خواهد داشت که دوستان علاقمند در بحث شرکت کنند .
محمد جان باهات موافقم
اگه جوری یاشه که هم بخونیم و هم نقد و هم امتیاز بدیم عالیه
فقط محتوا زیاد سنگین از نظر حجم و اصطلاحات نباشه تا همه گیر بشه
مرسی داداش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)