تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: خرید کیس 1100

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

CPU : 1090t : 190t
    Ram : 2 * 2 GB 1333 Team : 38t
    VGA : Gainward GTX 560ti Golden Sample : 330t
    MB : asrock 870 i Cafe Rev2 : 94t
    HDD : 2 * Seagate Barracuda 7200.12 500GB Raid0 : 95t
    Power : 885B Green : 160t
    Monitor : 2236 VWA AOC Full HD : 185t
    Case : Magnum II = 48t
    Sum =~ 1.150

---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------

به به آقا عرفان مخ سخت افزار باعث بسی مباهاته که شما نقل قول فرمودین .

اینو که گفتید تسلیشن استفاده کردم ولی بنده از همون پست اولی که در تاپیک زدم کمی اصرار به مولتی گراف داشتم و در این پست که منت گذاشتین quote زدین انتخاب برای مولتی 6850 هست. دو تا 6850 . منتظر نظر بعدی تون هستم .
    درسته 6870>6850 ولی خیلی تفاوت ندارند 6850 رو بصرفه تر دیدم .
    منتظر نظر بعدی تون هستم . موفق باشید
    6850 دیگه ارزش خرید نداره با همون قیمت میشه 560 خرید ! یا با 15 تومن بیشتر میشه 6870 خرید .
    با بقیه دوستان موافقم 560 ارزش خرید بیشتری از 6870 هم داره .
    با اون قیمت نمیشه 2 تا گرافیک داشت قیمت حدود 1.300 در میاد .

2. 2 کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

به به آقا عرفان مخ سخت افزار باعث بسی مباهاته که شما نقل قول فرمودین .

اینو که گفتید تسلیشن استفاده کردم ولی بنده از همون پست اولی که در تاپیک زدم کمی اصرار به مولتی گراف داشتم و در این پست که منت گذاشتین quote زدین انتخاب برای مولتی 6850 هست. دو تا 6850 . منتظر نظر بعدی تون هستم .
    درسته 6870>6850 ولی خیلی تفاوت ندارند 6850 رو بصرفه تر دیدم .
    منتظر نظر بعدی تون هستم . موفق باشید
    لطف دارید عزیز...

اتفاقا اصرار به مولتی-کارت اصلا خوب نیست، مولتی-کارت در صورتی مناسبه که در اون رنج قیمت، بشه قدرت خیلی بالاتر به دست آورد، و معمولا بهتره از رده Mid-Range به بالا مولتی-کارت انجام بشه.
    چون در کل مولتی-کارت مشکلاتی رو به همراه داره (مخصوصا در رده های پایین، مخصوصا کارت های AMD رده پایین)

2 تا 6850 هم قیمتش از 560Ti بالاتر در میاد...

دقت کنید که 560 با 6870 تقریبا برابره(با این حال،560 بهتره) و 560Ti از 560 قوی تره.

موفق باشید.

4. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز PC_Expert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست عزیز تکراریه جوابم رو در پست قبلی گذاشتم
    این هم قبلا توسط مجید عزیز مطرح شده بود که پاسخ دادم ، شما پست آقا مجید رو نخوندی ؟ اون موقع که ایشون پست دادند هنوز تاپیک نیم صفحه بیشتر نشده بود
    عزیزم اگه دقت کنید میبینید پست من 5 دقیقه بعد از پست قبلی ارسال شده، در حالی که نوشتن پست من با احتساب نقل قول ها و پاسخ ها به زمانی بیشتر از 5 دقیقه نیاز داشته، زمانی که من اون پست رو دادم پست قبلی رو نمیدیدم بنا براین انقدر روی این موضوع مانورد ندید.

این حرف رو قبول ندارم مگنوم 2 موقعی که اومد cpu ها رو نهایت core2duo بر میداشتن ، البته قبول دارم طراحیش اونموقع خوب بوده ولی دلیل نمیشه اونقدر بهش عادت کنیم که همیشه و همه جا ببندیمش . مگنوم 2 رو اطمینان دارم دیدی . این Cooler Master 310هست
    من به مشخصات هر دوی این کیس ها واقفم، کیس مگنوم 2 قابلیت نصب 6 عدد فن 12 سانتی متری داره (2عدد روی در، یکی جلو، یکی پشت، یکی سقف و یکی پشت سینی مادربرد. )

کیس پیشنهادی شما قابلیت نصب 4 عدد فن 12 سانتی متری داره، بنابراین خنک کنندگیش ضعیف تره، و این ربطی به عادت و زمان core2duo نداره.

از ویژگیهای دیگه کیس مگنوم 2 که در کیس پیشنهادی شما نیست میتونم به نصب پاور در قسمت زیرین کیس و در نتیجه خنک تر موندن پاور، قابلیت استفاده از واتر کولینگ، و 1 سانتی متر عرض بیشتر که در نصب خنک کننده های پردازنده اهمیت پیدا میکنه اشاره کنم.

6. این کاربر از PC_Expert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

1

CPU : 1090t : 190t
    Ram : 2 * 2 GB 1333 Team : 38t
    VGA : Gainward GTX 560ti Golden Sample : 330t
    MB : asrock 870 i Cafe Rev2 : 94t
    HDD : 2 * Seagate Barracuda 7200.12 500GB Raid0 : 95t
    Power : 885B Green : 160t
    Monitor : 2236 VWA AOC Full HD : 185t
    Case : Magnum II = 48t
    Sum =~ 1.150

---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------

6850 دیگه ارزش خرید نداره با همون قیمت میشه 560 خرید ! یا با 15 تومن بیشتر میشه 6870 خرید .
    با بقیه دوستان موافقم 560 ارزش خرید بیشتری از 6870 هم داره .
    با اون قیمت نمیشه 2 تا گرافیک داشت قیمت حدود 1.300 در میاد .
    1- 6850 با 6870 فرقشون خیلی کمه حتی خرید 6870 با 15 بیشترم ارزش این تفاوت رو نداره (در ضمن در بعضی بنچمارکها 6850 بالاتر از 6870 قرار گرفته یعنی اون یکذره تفاوت بعضی جاها به ضرر هم تموم میشه )
    2-درسته 560 الان گراف خوبیه ولی دوتا 6850 یک چیز دیگه میشه
    3- قیمت دوتا 6850 از مارک XFX با XFX 560Ti یکیه . 6850 50 قیمتش کشیده پایین ولی هنوز جنس قبل تو بازار زیاده گرون میدن ولی من خودم دو جا قیمت پایین رو بهم دادند. حالا خودت بگو دوتا 6850 یا یک 560
    Last edited by ehsan_soroosh; 28-09-2011 at 15:20.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

عزیزم اگه دقت کنید میبینید پست من 5 دقیقه بعد از پست قبلی ارسال شده، در حالی که نوشتن پست من با احتساب نقل قول ها و پاسخ ها به زمانی بیشتر از 5 دقیقه نیاز داشته، زمانی که من اون پست رو دادم پست قبلی رو نمیدیدم بنا براین انقدر روی این موضوع مانورد ندید.

من به مشخصات هر دوی این کیس ها واقفم، کیس مگنوم 2 قابلیت نصب 6 عدد فن 12 سانتی متری داره (2عدد روی در، یکی جلو، یکی پشت، یکی سقف و یکی پشت سینی مادربرد. )

کیس پیشنهادی شما قابلیت نصب 4 عدد فن 12 سانتی متری داره، بنابراین خنک کنندگیش ضعیف تره، و این ربطی به عادت و زمان core2duo نداره.

از ویژگیهای دیگه کیس مگنوم 2 که در کیس پیشنهادی شما نیست میتونم به نصب پاور در قسمت زیرین کیس و در نتیجه خنک تر موندن پاور، قابلیت استفاده از واتر کولینگ، و 1 سانتی متر عرض بیشتر که در نصب خنک کننده های پردازنده اهمیت پیدا میکنه اشاره کنم.
    من که گفتم مگنوم کیس خوبیه ولی در بحث مقایسه کولینگ بهتر همیشه به تعداد فن بیشتر نیست .
    درب کیس پیشنهادی acrilic هست
    نصب پاور در پایین کیس از نظر منطقی که هوای سرد پایین کیس هست درسته ولی در عمل نزدیک کردن کیس به کف (سطح میز) باعث تبادل کمتر هوای پاور با بیرون میشود .
    دوست عزیز ایشون خنک کننده پردازنده نخواستند وقتی خواستند اونوقت شما بگو Green داریم .
    Last edited by ehsan_soroosh; 27-09-2011 at 16:22.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

لطف دارید عزیز...

اتفاقا اصرار به مولتی-کارت اصلا خوب نیست، مولتی-کارت در صورتی مناسبه که در اون رنج قیمت، بشه قدرت خیلی بالاتر به دست آورد، و معمولا بهتره از رده Mid-Range به بالا مولتی-کارت انجام بشه.
    چون در کل مولتی-کارت مشکلاتی رو به همراه داره (مخصوصا در رده های پایین، مخصوصا کارت های AMD رده پایین)

2 تا 6850 هم قیمتش از 560Ti بالاتر در میاد...

دقت کنید که 560 با 6870 تقریبا برابره(با این حال،560 بهتره) و 560Ti از 560 قوی تره.

موفق باشید.
    6850 قیمتش پایین اومده ولی ، بیشتره اونهایی که تو بازار هست مال قبله
    Last edited by ehsan_soroosh; 28-09-2011 at 15:31.

آخر فروم باز PC_Expert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

در بحث مقایسه کولینگ بهتر همیشه به تعداد فن بیشتر نیست .
    خوشحال میشم بدونم کولینگ به چی وابسته هست!

درب کیس پیشنهادی acrilic هست
    کیس پیشنهادی شما 2 مدل داره که اتفاقا" مدل دارای درب شیشه ای 1 فن کمتر روش نصب میشه و این یعنی خنک کنندگی بدتر.

در عمل نزدیک کردن کیس به کف (سطح میز) باعث تبادل کمتر هوای پاور با بیرون میشود .
    1.5 سانتیمتر فاصله کف کیس با سطح میز برای تامین هوای پاور کافی است.

دوست عزیز ایشون خنک کننده پردازنده نخواستند وقتی خواستند اونوقت شما بگو Green داریم .
    در همون پست اول بدون اینکه کسی بپرسه گفتند قصد اورکلاک دارند، اورکلاک هم که قرار نیست با فن استوک انجام بشه!

بهتره به جای ایده پردازی در مقایسه کیس ها بپذیرید که مگنوم 2 در این رنج قیمت رقیب نداره و اگه پیشنهاد میشه از روی ندیدن کیس های دیگه نیست. روی یه چیز کاملا" واضح و مشخص دارید بحث میکنید. صاحب تاپیک رو بیش از این گمراه و تاپیک رو بیش از این شلوغ نکنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خوشحال میشم بدونم کولینگ به چی وابسته هست!
    ]
    دمای قطعات داخلی کیسها رو با نرم افزار نمایش دما ثبت و گرافش رو میکشی و کیسها رو با هم مقایسه میکنی . ولی شما از همون ظاهر و تعداد فن ها میتونی اینها رو بدست بیاری !
    [/QUOTE]

کیس پیشنهادی شما 2 مدل داره که اتفاقا" مدل دارای درب شیشه ای 1 فن کمتر روش نصب میشه و این یعنی خنک کنندگی بدتر.
    اتفاقا وجود دو عدد فن روی درب کیس مگنوم روی عملکرد فن cpu تاثیر منفی میگذاره . یکیش مفید هست یکیش بازارپسند .

1.5 سانتیمتر فاصله کف کیس با سطح میز برای تامین هوای پاور کافی است.
    بخاطر همینه که کیسهای مگنوم تعادل ندارند .

در همون پست اول بدون اینکه کسی بپرسه گفتند قصد اورکلاک دارند، اورکلاک هم که قرار نیست با فن استوک انجام بشه!
    همیشه اورکلاک نیاز به تعویض فن نداره ؟

تاپیک رو بیش از این شلوغ نکنید.
    1- این شما بودی که این بحث رو شروع کردی !!!
    2- بخاطر همین طرفداری شماست که گرین اینقدر گرونفروشی میکنه ...

از یک جهت موافقم با کیس گرین چون خریدش زمان کمتری میگیره
    Last edited by ehsan_soroosh; 28-09-2011 at 16:38.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •