سلام
آیا 3 تا رم 2 گیگ tripl سرعت بیشتری داره یا دو تا 4 گیگ dual?????
سلام
اگه میزان حافظه رم براتون مهم نیست استفاده از رمها به صورت 3ple channel پیشنهاد میشه اما در کل تفاوتی بین 2 و 3 کاناله به اون صورت که به چشم بیاد وجود نداره . شاید توی بعضی از بازی ها یا نرم افزارها فقط .
فرق آنچنانی ندارند با هم
سلام
من یک پک tripl 2 گیگ خریدم و یک 2 گیگ مثل همئن داشتم پس شد 4 تا رم 2 گیگ
توی کاتالوگ مادربورد high performance را گفته بود که اگر 4 تا رم دارید چگونه نصب کنید.من هم همانطوری نصب کردم و سیستم هم 8 گیگ رم را می شناسه اما cpu-z بصورت triple نشون میده! می خواهم بدونم درسته یا اینکه یکی از رمها داره تک کار می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
این چیزی که مد نظر شماست اسمش سرعت نیست پهنای باند هستسلام
سرعت رم با فرکانس رابطه مستقیم داره
اما در مرود اینکه استفاده از حالت سه کاناله کارایی بیشتری به شما میده یا نه بستگی به کاربرد و پلتفرم داره
در کاربردهای متداول خیر کارایی خاصی به شما نمیده
بطور مثال استفاده از یک پلتفرم خاص که جدیدا عرضه شده و از تکنولوژی 4 کاناله پشتیبانی می کنه در مثلا game کارایی پایینتری نسبت به حالت دو کاناله پلتفرم سندی بریج اینتل داره
این بستگی به پلتفرمی داره که ازش استفاده می کنیدسلام
من یک پک tripl 2 گیگ خریدم و یک 2 گیگ مثل همئن داشتم پس شد 4 تا رم 2 گیگ
توی کاتالوگ مادربورد high performance را گفته بود که اگر 4 تا رم دارید چگونه نصب کنید.من هم همانطوری نصب کردم و سیستم هم 8 گیگ رم را می شناسه اما cpu-z بصورت triple نشون میده! می خواهم بدونم درسته یا اینکه یکی از رمها داره تک کار می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
باید مشخصات سخت افزاری سیستم شما مشخص بشه(مادربرد و پردازنده)
با تشکر این هم مشخصات.در ضمن رم من همشون 1600 mghz هستش چرا اینقدر کم نشون میده؟می خواهم بدون اور کلاک رو 800 باشه!
Last edited by amirbrad; 27-12-2011 at 20:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)