یه چیزه دیگه!
بین این 2تا کودومش بهتره؟![]()
یه چیزه دیگه!
بین این 2تا کودومش بهتره؟![]()
شما اگه برای بازی نمیخوای لپ تاپو ب نظر من اشتباهه سراغ مدلایی بری ک پول برای گرافشون میگیرن
همه این مدلایی ک معرفی شد دارای سی پی یو و رم یکسان هستن
و تنها تفاوتی ک در کانفینگشون هست فقط و فقط گرافشونه ک z470 دارای گراف 520 و بقیه مدها دارای گراف 540 هستن
و با توجه ب کارایی شما و کیفیت بالای z470 بهترین انخاب برای شماست
بهتون پیشنهاد میکنم این مدل رو با کانفینگ i5 و با گارانتی سازگار تهیه کنید قیمتش حدوده 1040 50 هست ولی لپ تاپیه ک از خریدش پشیمون نخواهید شد.
هر کاری میکنم از z470خوشم بیاد،نمیاد!!!!
ولی فکر میکنم بین این 2تا Asus K43SV، HP DV6 - 6070ee یکیو بگیرم که احتمالا HP DV6 - 6070ee
حالا بازم تفکرمیورزیم.
ولی از این 2تا از همه بیشتر خوشم اومد!
اگه بازم پیشنهادی داشتین یا راهنماییه بیشتر ممنون میشم بگین.
مرسی از همه بخاطر پیشنهادا و راهنماییاشون![]()
Last edited by ♥ NiloofaR ♥; 25-09-2011 at 01:26.
.
.
.
.از نظر کانفیگ.........HP DV6 - 6070ee
سلام
هوای این آبجی منو داشته باشین ها
چیز بد بهش معرفی نکنین
بهش گفتم بهترین تیم مشاوره رو داریم
یه موقع توی خرید اشتباه نکنه
مرسی از راهنمایی هاتون![]()
یه هشدار هم بهتون بدم اینه که مانیتور هیچکدوم از لپتاپ های 14 اینچی کیفیت خوبی ندارند و اصلا برای فیلم دیدن مناسب نیستن.
این هشدار رو خیلی جدی بگیر!
6070 خیلی غوله.از برند Hp هم هست که کیفیت خوبی داره.ممکنه گرافیکش واست مهم نباشه.ولی به نظر من ادم که می خواد پول بده بهتره یه چیز غول بر داره.تو این قیمت در حد گرافیک 6770 هیچی پیدا نمی کنی.حتی گرافیک nvidia 540 هم جزو mid-range هاست(الیته متوسط به بالا)ولی 6770 های اند ه با رم gddr5!!!البته 6050 م عالیه با همین گرافیک و i5 .ارزونترم هست.من که بد جور تو کفشم.اگه پولم کم نیاد البته!.اگه می خواستی زیر 900 بگیری 4750 انتخاب خوبی بود
شاید ولی تا اونجایی ک من دیدم و میدونم مدلای 14 اینچ ب دلیل تراکم پیکسل کیفیت بالاتری دارن ولی ب علت کوچک بودن سایزشون برای فیلم دیدن مناسب نیستن
6070 خیلی غوله!!!!!!
شما اگه لامبورگینی و الین وار یا سری گیمینگ ایسوس و ببینی چی میگی
ولی ب نظر من ادم ب جیبش و کاربریش نگاه میکنه بعد تصمیم میگیره وقتی ک استفاده گرافیکی ندارن چرا باید برن سراغ مدلی ک پول گرافو ازش میگیرن و گارانتیه معتبری هم توی ایران نداره یه مدل رو با گراف در حد کاربری و کیفیت بالا و گارانتی معتبر تهیه میکنن ک هزینه ای ک میکنن صرف هیچ و پوچ نشه z470 یه مدل خیلی عالیه ولی اگه شما ازت خوشش نمیاد(هرچند ب نظر من رنگ قهوه ای شکلاتیش واقعا زیباست) من مدل k43 رو ب شما پیشنهاد میکنم.
دوست عزیز.من تو این رنج قیمت گفتم غوله.به سری گیمینگ چی کار دارم!معلومه یه لپتاپ سه میلیونی بهتر از 6070 ه!یه asus دیدم تو لیست یکی از فروشگاههای پایتخت که قیمتش 6 میلیون و150 بود!معلومه 6070 به پای اون نمی رسه.با رم 32 و cpu i7 970.گرافیکشم فکر کنم 5970 بود.
یهویی پستا چه زیاد شد!
چه خوبه آدم پارتی داشته باشه
خب من الان یکم گیج شدم ینی میگین k43 بیشتر به دردم میخوره؟یه مدل خیلی عالیه ولی اگه شما ازت خوشش نمیاد(هرچند ب نظر من رنگ قهوه ای شکلاتیش واقعا زیباست) من مدل k43 رو ب شما پیشنهاد میکنم.
نمیدونم راستیتش چون تا حالا اسم برند لنوو رو نشیدم انتخابش یکم برام سخته مگرنه دلیل خاصی نداره.
چون دوست دارم همه جا بتونم با خودم ببرم مدلای 14اینچ رو انتخاب کردم،اگه برای فیلم دیدن مناسب نیستن بحسش جداست.شاید ولی تا اونجایی ک من دیدم و میدونم مدلای 14 اینچ ب دلیل تراکم پیکسل کیفیت بالاتری دارن ولی ب علت کوچک بودن سایزشون برای فیلم دیدن مناسب نیستن
حالا که این سقف قیمت 6070 خوبه؟اگه می خواستی زیر 900 بگیری 4750 انتخاب خوبی بود
Last edited by ♥ NiloofaR ♥; 26-09-2011 at 16:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)