تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: GITEX 2011 | جیتکس ۲۰۱۱

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض نمایشگاه Gitex 2011، انتظاراتی که برآورده نشد

شاید ما در ایران به این موضوع عادت کرده باشیم تا از نمایشگاه‌هایی که با نام فناوری در این‌جا برگزار می‌شوند، انتظار چندان خاصی از وقوع یک اتفاق درخور توجه و مناسب (در مقیاس جهانی) نداشته باشیم. اما وقتی تلاش می‌کنید خود را به معتبرترین نمایشگاه تکنولوژی در بین کشورهای منطقه برسانید تا شاهد اتفاقات جدیدی باشید اما در عوض، چیزی عایدتان نشود، ممکن است کمی دل‌زده می‌شوید!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امسال بین ۹ تا ۱۳ اکتبر در شهر دوبی برگزار شد تا یک بار دیگر علاقه‌مندان به فناوری را در یک مکان گردهم آورد. ولی تقریبا اکثر بازدیدکنندگان نمایشگاه، از آن‌چه که می‌دیدند راضی نبودند.
    نکته‌ای که در نمایشگاه‌های تکنولوژی وجود آن یکی از ملزومات برگزاری چنین برنامه‌هایی است، دسترسی به اینترنت برای افراد بازدیدکننده است؛ چیزی که در جیتکس خبری از آن نبود! تقریبا همه شرکت‌های بزرگ، از مایکروسافت گرفته تا نوکیا و بلک‌بری محصولاتی را به نمایش گذاشته بودند که کاربران قبلا با آن‌ها آشنایی داشتند.

مایکروسافت صرفا به معرفی بازی‌های جدید برای ویندوز می‌پرداخت، Surface را به‌نمایش می‌گذاشت و از اینترنت اکسپلورر 9 تعریف می‌کرد. نوکیا نیز تنها به معرفی گوشی N9 و تکنولوژی NFC بسنده کرده بود. شرکت پاناسونیک هم از تلویزیون‌های ضد آب و گر و خاک خود رونمایی کرد؛ ال‌سی‌دی‌هایی با ۱۵۲ اینچ صفحه نمایش که آن‌ها را به عنوان بزرگ‌ترین تلویزیون‌های پلاسمای جهان معرفی می‌کرد.

تصاویری که در ادامه می‌بینید، عکس‌هایی منتخب از نمایشگاه Gitex 2011 است

.

weblogina.com

پروفشنال singleguy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ٍEsfahan

پيش فرض

پدر من دیشب اومدش
    به عنوان نماینده یه شرکت خدمات اینترنتی و نرم افزاری رفته بودن
    میگفت شرکتای امریکایی و اروپایی وقتی که میدیدن آی دی ایران به گردنمون هستش حتی حاضر نمیشدن یه سی دی خام بهمون بفروشن.
    فقط با هندیا و چینیا و .... میشد کار کرد
    منم اونجا بودم اتفاقا چنین چیزی ندیدم. پسر داییم قصد داشت توی ایران نمایندگی بگیره ولی شرکت های آمریکایی میگفتن که از ین بابت متاسف هستند که نمیتونن همکاری کنن و تابع قوانین دولتشون هستن. بد تحویل نمیگرفتن، اتفاقا خیلی گرم تحویل میگیرفتن

نمیدونستم اینجا چنین تاپیکی هست. در ادامه، دوتا مطلب از سایت خودم میذارم که مستقیما توسط خودم منتشر شدن

پروفشنال singleguy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ٍEsfahan

پيش فرض

مطلب مال روز شنبه هست

دیروز نمایشگاه جیتکس شاپر در ترمینال دبی برگزار شد و تا چند روز آینده این نمایشگاه ادامه دارد. قصد داشتم همان دیروز خبر را برای شما منتشر کنم ولی متاسفانه اینترنت در دسترسم نبود و همچنین من را وقت تنگ بود. لازم به ذکر هست که این نمایشگاه، با آن نمایشگاه جیتکس اصلی فرق دارد. این نمایشگاه، فقط مخصوص خرید است و هیچ گونه صحبتی از تکنولوژی‌ها آینده نیست. برای رزرو بلیط از طریق اینترنت اقدام کرده بودم و پس از ورود، برگ پرینت شده‌ی ثبت نام را تحویل دادم و بلیط را به همراه کارت قرعه کشی دریافت کردم. کارت قرعه کشی از طرف شرکت سامسونگ می‌باشد که متاسفانه موقع خروج، آن را یادم رفت در صندوق قرعه کشی بیاندازم. در عکس زیر کارت قرعه کشی را مشاهده می‌کنید:

پس از ورود به نمایشگاه، اولین چیزی که به چشم می‌خورد، بنرهای تبلیغات رنگارنگ است. البته در این خبر قرار نیست محصول خاصی را به شما معرفی کنم، فقط می‌خواهم برایتان توضیح دهم که در این نمایشگاه چه می‌گذرد. با مشاهده‌ی عکس‌های زیر، با جو فیزیکی نمایشگاه آشنا خواهید شد:

این نمایشگاهی نیست که متخصص‌ها در آن حضور داشته باشند بلکه فقط فروشندگان در آن‌ حضور دارند، آن هم فروشندگانی که شاید واقعا این کاره نباشند و شغل اصلیشان چیز دیگری باشد. مثلا در قسمت نمایندگی اچ پی، با آقایی آشنا شدیم که ایرانی بودند ولی در امارات اقامت داشتند. ایشان یک شخص حرفه‌ای در این زمینه نبودند، بلکه دانشجوی رشته‌ی پزشکی بودند. به خاطر همین، در اکثر مواقع که از فروشندگان سوالی می‌پرسیدم، با لهجه‌ی بسیار نامفهوم و نه چندان جالب هندی می‌گفتند، “اطلاع ندارم”. به جرئت می‌توانم بگویم زیباترین تبلیغات و زیباترین دکوراسیون متعلق به شرکت اچ پی بود و بیشترین خرید نمایشگاه هم به نظر می‌رسید که از محصولات این شرکت باشد. نمی‌دانم خرید زیاد از محصولات این شرکت به خاطر تبلیغات و دکوراسیون بسیار زیبایش بود یا به خاطر اشانتیون‌ها؟ در بین عکس های زیر طراحی دکوراسیون غرفه‌ی اچ پی را می‌توانید مشاهده کنید.

بنرهای تبلیغاتی اچ پی زیباترین‌ها بودند. بنرهای که از سقف آویزان شده بودند و نشانگر این بودند که در زیر بنر مکان فروشگاه اچ.پی است، شامل یک شکل پیکان بود که روشن و خاموش می‌شد و جهت پایین را نشان می‌دادند. در برخی از عکس‌های قبل این بنر‌ها را می‌توانید مشاهده کنید. اچ پی برای جلب بیشتر بینندگان، هر چند دقیقه یکبار یک برنامه‌ی زنده‌ی نسبتاً زیبایی اجرا می‌کرد که فیلم یکی از آن‌ها را گرفتم. در پیچ‌گوشتی امکان به نمایش گذاشتن این کلیپ نیست ولی شاید تا یکی دو هفته آینده، در صفحه فیسبوک خودم آن را با دوستان به اشتراک بگذارم.

در عکس زیر شاهد روبات‌هایی هستید که توسط اینتل به نمایش گذاشته شده بودند. البته دقیقا نمی‌دانم که آیا مخصوص فروش بودند یا نمایش، ولی به نظر من چیز جالبی برای این نمایشگاه نبودند.

در عکس زیر خودروی فرمول وان زیبایی را مشاهده می‌کنید که توسط Lexar به نمایش گذاشته شده بود. به گمانم منظورشان از نمایش این اتومبیل، سرعت بالای محصولاتشان بوده است.

برخی از فروشندگان هم با قرعه کشی، بازار گرمی را به راه انداخته بودند. مثل نمایدگی acer که این موتور سیکلت را برای قرعه کشی گذاشته بود.

تعداد زیادی کاتالوگ در این نمایشگاه به ما دادند که در عکس زیر مشاهده می‌کنید:

قابل توجه‌ترین نکته در مورد خرید از این نمایشگاه این بود که قیمت اکثر اجناس، با قیمت تهران یا برابری می‌کرد یا بیشتر بود. دوستانم که قصد خرید لپ تاپ داشتند، مدام با دیگر دوستانشان از تهران در تماس بودند تا قیمت‌ها را مقایسه کنند و شاهد این بودیم که قیمت‌ها در تهران و دیگر بازارهای سطح دوبی مثل کامپیوتر پلازا کمی پایین‌تر است. ولی خب، کسی که از این نمایشگاه خرید می‌کرد باز هم به نفعش بود زیرا هر فروشنده به ازای فروش هر دستگاه، اشانتیون‌ها تپلی بر روی دستگاه خود می‌داد که گه گاهی قیمت این اشانتیون‌ها تا ۲۰۰ – ۳۰۰ هزار تومن می‌رسید. دوستم یک دستگاه لپ تاپ خریداری کرد که ممکن است به زودی در پیچ گوشتی به بررسی آن بپردازم. در آن مطلب، اشانتیون‌هایی که از فروشگاه دریافت کردیم را معرفی خواهم کرد.

همانطور که گفتم، این نمایشگاه در روز‌های آینده نیز برگزار می‌شود ولی من دیگر به این نمایشگاه نمی‌روم زیرا کمی کسل کننده بود. نمایشگاه اصلی، نمایشگاه جیتکس است که از امروز ساعت یک برگزار شد.

لینک مستقیم خبر

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------

محصولاتی که پاناسونیک در نمایشگاه جیتکس دبی معرفی کرد

در این نمایشگاه، پاناسونیک نیز مانند دیگر شرکت‌های معروف در حال خود نمایی است. در این مطلب قصد معرفی مختصر برخی از محصولات پاناسونیک را دارم.

چیزی که در اولین عکس مشاهده می‌کنید، بزرگ‌ترین پلاسمای دنیا با سایز ۱۵۲ اینچ و رزولوشن ۴k2k می‌باشد. مشاهده‌ی سه بعدی با این پلاسما بد نبود. امکان مشاهده‌ی سه بعدی با عینک‌هایی که در آن‌جا فراهم شده بود، برای عموم آزاد بود.

در عکس زیر، وسایل کمک آموزشی مدرن را مشاهده می‌کنید که شامل یک ویدئو پروژکتور است و امکان نوشتن با دست یا مداد بر روی پرده‌ی آن وجود دارد. موارد مشابه بسیاری در نمایشگاه دیده میشد؛ ولی این تابلو، یک قسمت از یک سیستم آموزشی کامل و مدرن بود در صورتی که دیگر موارد، فقط یک ویدئو پروزکتور بود که امکان نوشتن و طراحی بر روی پرده نمایش آن وجود داشت.

بر روی تابلو، پخش ویدئو HD نیز امکان پذیر است. در این سیستم آموزشی، هر دانش آموز به طور واضح صدای استاد را از طریق میکروفون سبک IR می‌شنود. با این سیستم دیگر نیاز نیست استاد حضور غیاب کند تا بفهمد کی هست و کی نیست. سیستم بطور خودکار دانش آموزان را از طریق چهره، شناسایی می‌کند. البته این مورد آخر، فقط یک نمونه‌ی اولیه است. در شکل زیر، یک دیاگرام ساده از این سیستم را می‌توانید مشاهده کنید.

پاناسونیک هم چنین در مورد انرژی نو و صرفه جویی در انرژی و مسائل مرتبط، طرح‌هایی را ارائه داد به طوری که ادعا کرده است با این طرح‌ها، می‌تواند میزان تولید گازهای کربن دی اکسید را کاهش بدهد. در عکس زیر، یکی از دیاگرام های مرتبط با این موضوع را میتوانید مشاهده کنید:

از دیگر توانایی‌های پاناسونیک، می‌توان به نمایشگرهای ال.سی.دی weatherproof اشاره کرد که در شرایط سخت محیط مثلا رطوبت و تابش مستقیم آفتاب دوام می‌آورند و همچنین از نظر انرژی نیز بهینه می‌باشند. این نمایشگرها، در سایزهای ۴۲ و ۴۷ اینج و به صورت full HD می‌باشند و دارای شفافیت بسیار بالایی هستند به طوریکه در تابش مستقیم نور آفتاب نیز تصویر را به طور واضح نشان می‌دهند.

موارد دیگری که پاناسونیک آن‌ها را به نمایش گذاشت یا آن‌ها را معرفی کرد، سیستم هوشمند منشی دفاتر اداری (IP PBX Solutions)، سیستم کنترل رفت و آمدهای منزل (یا به عبارتی آیفون پیشرفته)، ویدئو پروژکتورهای سه بعدی، راهکارهای امنیتی، MCC و اسکنر جدید، و سیستم ارتباط مجازی بود.

لینک مستقیم منبع

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •