طول عمر بالا میخوای تو باطری باید به نت بوک فکر کنی......لپ تاپ های قوی بعلت داشتن کانفیگ بالا کلا باطری زیاد مصرف میکنن هرچی سایز بزرگتر میشه شارژ کمتری نگه میداره لپ تاپ
طول عمر بالا میخوای تو باطری باید به نت بوک فکر کنی......لپ تاپ های قوی بعلت داشتن کانفیگ بالا کلا باطری زیاد مصرف میکنن هرچی سایز بزرگتر میشه شارژ کمتری نگه میداره لپ تاپ
دنبال مدلی باش که کارتو راه بندازه هزینه زیادی فایده نداره .........اگه مثلا با یه لپ تاپ 1.5 میلیونی کارت راه میوفته دنبال کانفیگ بالا نباش که بدردت نخوره.......تا 2 میلیون هم میتونی یه Apple بخری اگه خیلی دوست داری Apple بخری
با عرض شرمندگی به خاطر فعال کردن یه تاپیک زیرخاکی...
یه کمی مشخصاتی که مد نظرمه آپدیت شده:
بودجم هم 3 ملیون هست...اهل بازی نیستم.چون برای بردن اوردن دانشگاه می خوامش هر چی کوچک تر و سبک تر باشه بهتره.
برنامه نویس هستم و می خوام VS رو راحت ران کنه.CPUش I-7 باشه و نیازی به cool pad نداشته باشه.
علاوه بر اینها می خوام که کیفیت صفحه نمایشش خیلی خوب باشه...(چون سریال زیاد می بینم)
کیبوردش هم خوب باشه
پس در کل شد:
cpu i7
کیفیت LCD عالی
کیبورد عالی(لپ تاپ فعلی من سری fw سونی هست که کیبوردش فوق العاده)
خنکی
وزن مناسب
باطری مناسب
به نظرتون ارزش داره mc 723 اپل بخرم؟
از اونایی نیستم که اپلو به خاطر افه بخرم...
پیشاپیش ممنونم
پ.ن:لطفا مدل هایی که ssd دارن به خاطر اینکه به کارم نمیان پیشنهاد ندین
Last edited by BursT; 17-11-2011 at 06:05.
من نظرم هنوز رو سری think لنوو هست
شما کاریش نداری 3 بدی این مدلو بخری
راحت میتونی 1 یا 1.5 شو ذخیره کنی
حتی میتونی 2 تا لپ تاپ بگیری![]()
مدل خاصی ازش مد نظرت نیست؟
یه کم توی نت سرچ کردم برای مدل های thinkpad بیشتر گیج شدم!
سلام این خیلی خوبه که به بقیه بگید که لپ تاپم رو 2500 گرفتم ولی لپ تاپ بالای 1300 اصلا خریدش منطقی نیست چون هر 2-3 ماه یه فناوری جدید که بیاد لپ تاپ شما قدیمی محسوب میشه. پس این پول رو یه جایه دیگه خرج کنید
.
.
..
مبارک باشه یهو چی شد رفتی سراغ Apple ?????????????
فکر می کنم بهترین لپ تاپی بود که می تونست نیازهامو برطرف کنه:
cpu i7
کیفیت LCD عالی
کیبورد عالی(لپ تاپ فعلی من سری fw سونی هست که کیبوردش فوق العاده)
خنکی
وزن مناسب
باطری مناسب
.
.
.
خوبه.....قیمت چند؟؟؟؟
گارانتی نقش خریدی؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)