تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 7 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 68

نام تاپيک: بستن یک کیس عالی

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnambb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با تشکر
    من گیم هم بازی میکنم در نتیجه گراف هم برام مهمه عزیزم ... یک لیست بهتر از اون سیستم برام اماده نمکنید ..حالا قیمتش هم کم و زیاد بشه مشکلی نیست فقط میخوام به خواسته هام نزدیک باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه high-end's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

با تشکر
    من گیم هم بازی میکنم در نتیجه گراف هم برام مهمه عزیزم ... یک لیست بهتر از اون سیستم برام اماده نمکنید ..حالا قیمتش هم کم و زیاد بشه مشکلی نیست فقط میخوام به خواسته هام نزدیک باشه
    خوب شما از اول نوع کاربری تون رو دقیق بگین. شما پست اول اسمی از گیم نبردی.

CPU:INTEL CORE I5 2500K=255
    MB:ASROCK P67 PRO3=175
    RAM:KINGMAX 2*4G=70
    VGA:GAIWARD GTX 560 TI=310
    POWER:FSP EVEREST 700W=125
    CASE:MAGNUM II=45
    HDD:SEAGATE 7200.12 ITB=68
    SSD:ADATA S 599 64G=210
    ODD:LITE ON=24
    ALL~1250

3. 2 کاربر از high-end بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

با تشکر
    سیستم گیم میخوای که باهاش پرواز کنی ؟

CPU : 1090t @ 3.6 = 195t
    MB : Asrock 870 Extreme 3 Rev2.0 : 145t
    Ram : 2 * 2 GB Team 1333 : 38t
    VGA : 2 * 6870 Sapphire CFX = 490t
    Power : 885 Green : 165t
    HDD : 2 * Seagate Barracuda 7200.12 Raid0: 95t
    Case : Green Hunter : 60t
    ODD : ????? what Ever ! : 25t

Sum =~ 1.213

پردازنده 1090 بدون گرانتی حدودا 195 تومنه . تا حدی ریسک هست خرابی پردازنده خیلی کم پیش میاد ولی بازم میگم این پای خودتون. اما اینطوری خیلی خوش قیمت میشه !
    اگه کامل ندونستی چی شد ... 2 تا کارت گرافیک واست نوشتم که به قول خودت 2 گیگ میشه اما این 2 گیگ مثل اون 2 گیگ ها نیست . قدرتش حدود 80% از GTX 560ti بهتر میشه .
    ( کسی مین SLI تا 160 تومن میشناسه بهش پیشنهاد بده تا 2 تا 560 بگیره )

حالا خیلی جالبه الان عرفان میاد میگه من نمیدونم دلیل علاقه شما به 6870 CF و 1090 چیه !!
    این سیستم واسه گیم بهتری یه سیستم های دیگه ؟ مرد باشین بگین ...

5. 2 کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

البته از نظر گیمینگ سیستم پیشنهادی BZ7 خیلی عالیه ولی از نظر سرعت و کم مصرف بودن که صاحب تاپیک روشون تاکید دارن به هیچ عنوان به 2500 مولتی باز با یک SSD پرسرعت نمیرسه.

7. این کاربر از high-end بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

البته از نظر گیمینگ سیستم پیشنهادی BZ7 خیلی عالیه ولی از نظر سرعت و کم مصرف بودن که صاحب تاپیک روشون تاکید دارن به هیچ عنوان به 2500 مولتی باز با یک SSD پرسرعت نمیرسه.
    با 1.200 نمیشه همه چیز رو باهم داشت . اگه بازم پول داشتن میتونستم 4 تا هارد رید کنم که در حد SSD بشه
    1090 هم بازه ها ! میشه خیلی راحت اور کرد .

9. این کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

تا 1200 .1300 مهم نیست ..فقط گفتم سرعتش خیلی بالا باشه و کم مصرف باشه و ما مانیتورم همخوانی داشته باشه ...مانیتورم asus ml239h هست ... پردازشش هم حتما i7 باشه و گراف هم فول اچ دی و hdmi داشته باشه و 2 گیگ باشه .

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

فقط گفتم سرعتش خیلی بالا باشه و کم مصرف باشه
    در این صورت من سیستم پست 12 رو بهتر میبینم.

اگه بازم پول داشتن میتونستم 4 تا هارد رید کنم که در حد SSD بشه
    شما چجوری به این نتیجه رسیدی؟یعنی اگه مثلا من 6 تا هارد رو رید کنم از SSD هم سرعتش بیشتر میشه؟

12. 3 کاربر از high-end بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن سخت افزار mersoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران| نام: محمد

پيش فرض

سلام و درود

چینش Raid0 هاردیسک ها میتواند موجب نزدیک شدن سرعت آنها به حافظه های غیر مکانیکی شود اما کدام نوع سرعت؟ سرعت در دسترسی ترتیبی یا همان خطی و sequential، یعنی وضعیتی که هد هارددیسک رشته های بیتی واقع شده روی یک سیلندر را به ترتیب شماره ی سکتورها بخاند، به عبارتی سرعت ارایه بیت های هم جوار از نظر فیزیکی را سرعت دسترسی ترتیبی گویند.
    اما دو موضوع موجب میشود که این نوع سرعت جز در کاربرد های مانند فیلم دیدن و گوش دادن به آهنگ و برخی کپی کردن ها اهمیت نداشته باشد:

1- فایل های کاربردی سیستم عامل و سایر نرم افزارها به ترتیبی که فراخانی خاهند شد ذخیره نمیشوند زیرا اساسن حدس چنین ترتیبی ممکن نیست.
    2-سیستم عامل که مدیر ذخیره و بازیابی اطلاعات است برای پاسخگویی سریعتر در بسیاری موارد حتی محتوای یک فایل را هم در فضاهای پیوسته ذخیره نمیکند یا ممکن است یک فضای پیوسته بعدها به فضای غیر پیوسته تبدیل شود (به همین علت است که عمل Defragmentation یا یکپارچه سازی برای هارددیسک ها توصیه میشود).

با این شرایط در اغلب کاربردها مانند بوت و فعالیت سیستم عامل، اجرای نرم افزارهای کاربردی و ... نوع دسترسی جاری به صورت غیر خطی بوده و هد دیسک ناچار به جهیدن های متوالی و وقت گیر میشود. در این نوع بسیار مهم دسترسی، هاردیسک ها هرگز نمیتوانند به flash memory ها چه از نوع NAND چه NOR نزدیک شوند زیرا پای موتور و مکانیک و حرکت فیزیکی در میان است.

برای روشنتر شدن عرضم به وضعیت هاردیسک وسترن دیجیتال میان چندین SSD در عمل دسترسی ترتیبی نگاه کنید:

اختلاف سرعت بین دو تا سه برابر است که با استفاده از پیکربندی Raid0 میتوان تا حد زیادی این اختلاف را کاهش داد.

حال به وضعیت هارددیسک بی نوا در دسترصی غیر ترتیبی یا تصادفی توجه نمایید:

اختلاف فاحش 138 برابری میان هارددیسک ما که در رتبه ی آخر قرار گرفته و رتبه ی نخست SSDها که با هیچ پیکربندی و مدیریتی قابل جبران نیست.

برتری دیگر SSDها بر هاردیسک ها زمان بسیار پایین تاخیر در دسترسی است به این صورت که SSD ها حدود 140 برابر سریعتر از یک هاردیسک با دور موتور 7200 اولین پاسخ را ارسال میکنند که این مساله هم قابل پوشش با چیدمان Raid نیست.

پس در هنگام خرید یک SSD زیاد به تبلیغات و مانور روی سرعت دسترسی ترتیبی که معمولن با واحد مگابایت بر ثانیه بیان میشود اهمیت ندهید و به سرعت دسترسی تصادفی که با واحد IOPS بیان میگردد توجه بفرمایید.

14. 8 کاربر از mersoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز PC_Expert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

حالا خیلی جالبه الان عرفان میاد میگه من نمیدونم دلیل علاقه شما به 6870 CF و 1090 چیه !!
    عرفان و سایر کاربران اگه این حرف رو بزنند حق دارند، چون در پست هایی که از شما دیدم جز 1090 پیشنهاد نداده اید.

پردازنده 1090 هرچند دچار افت قیمت شده باشه جز در موارد محدود نمیتونه به پای پردازنده های پل شنی اینتل با قیمت مشابه برسه.

شما میگین تست ها نمیتونن از هر 6 هسته 1090 استفاده کنن به همین دلیل این پردازنده رو ضعیف نشون میدن، شاید تا حدودی در این مورد حق با شما باشه و در آینده معادله تا حدودی به نفع 1090 عوض بشه. اما شما زیر بار معماری قدیمی این پردازنده + معماری جدید و به روز پردازنده های پل شنی نمیرید و ضعف 1090 در تست ها رو فقط ناشی از نرم افزار ها میدونید.
    ضعف 1090 در بازی ها ناشی از هر چیزی که باشه در هر صورت ضعفه!

این سیستم واسه گیم بهتری یه سیستم های دیگه ؟ مرد باشین بگین ...
    سیستم پیشنهاد شده توسط high-end در پست شماره 12 رو برای گیم مناسب تر میبینم.

16. 4 کاربر از PC_Expert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺑﺎﯾﺪ ~ﺍﻭﺭ ﮐﻢ ﻣﺼﺮﻑ ﺑﺎﺷﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﺰﯾﻨﻪ ﺑﺮﻕ ??? ﺳﯿﺴﺘﻤﻬﺎﯼ ﺧﻮﺑﯽ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ~ﯾﺸﻨﻬﺎﺩ ﺩﺍﺩﻥ ﻭﻟﯽ ﮔﺮﺍﻑ 2 ﮔﯿﮓ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﻭ ﺭﻡ ﻫﻢ ﮐﻮﺭﺱ ﺍﯾﺮ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺑﺎﺷﻪ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺑﺮﺩﺵ ﻫﻢ usa3ﺑﺎﺷﻪ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •