تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: سریال سایه روشن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سریال جالب و شلوغیه !! در عین حال داره زندگی چند نفر (یا خانواده ) رو نشون میده . ولی در عین حال زندگی یکی از این خانواده ها که زن خانواده قاچاقچی مواد مخدر هم هست ! در سریال بنوعی اونرو (کارش رو ) خاکستری و گاهی هم سفید ترسیم شده !!

2. این کاربر از yahoda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

با مجتبي رجبي معمار، بازيگر سريال «سايه‌ روشن»
    «سايه‌روشن» تجربه متفاوتي بود

مجتبي رجبي معمار، بازيگر جواني است كه تابه‌حال در كارهاي متفاوتي ظاهر شده است؛ از عمليات 125 گرفته تا شب مي‌گذرد و فرزند صبح. البته او ابتدا در سريال فرزند صبح به عنوان دستيار كارگردان حضور داشت و از آن به بعد پايش به دنياي بازيگري باز شده است. مدتي است سريال «سايه روشن» با بازي او روي آنتن شبكه تهران است. رجبي در اين مجموعه عهده‌دار نقش فرشاد است، نقشي كه به گفته خودش فانتزي و متفاوت است. به اين بهانه با او و دغدغه‌هاي هنري‌اش همراه شديم كه در ادامه مي‌خوانيد.
    مجتبي رجبي چطور بازيگر شد؟‌ از سر اتفاق يا علاقه؟
    هميشه به كارهاي هنري علاقه‌مند بودم و به همين علت در دانشگاه تئاتر خواندم. اما اين‌كه چگونه بازيگر شدم برمي‌گردد به مجموعه فرزند صبح كه دستيار آقاي افخمي بودم. پس از اتمام اين سريال آقاي افخمي مي‌خواست مجموعه عمليات 125 را كليد بزند و از آنجا كه قبلا افتخار دستياري ايشان را داشتم، در جريان پيش‌توليد كار بودم که آقاي افخمي به من بازي در يكي از نقش‌هاي اين سريال را پيشنهاد كرد.
    فكر مي‌كنيد چرا ايشان اين پيشنهاد را به شما دادند؟
    خودشان مي‌گفتند ميان كاراكترهاي اين مجموعه، شخصيتي هست كه به تيپ و فضاي روحي تو نزديك است و من دوست دارم آن را بازي كني.
    آيا بازيگري هدف اصلي شما در زمينه كارهاي هنري است؟
    خير. دغدغه و هدف اصلي‌ام فيلمسازي است و خيلي دوست دارم در آينده در اين زمينه فعاليت كنم.
    پس چرا بيشتر بازي مي‌كنيد؟
    چون پس از بازي در سريال عمليات 125 پيشنهادهاي زيادي در اين زمينه داشتم و از طرفي خودم هم دوست داشتم آنها را تجربه كنم. البته بازي كردن اين فرصت را برايم به وجود آورد كه بتوانم بيشتر بر كارگرداني و حتي تدوين تمركز كنم كه همه اين تجربيات قطعا در آينده به كمكم خواهد آمد.
    يعني وقتي دستيار كارگردان بوديد، اين فرصت را نداشتيد؟
    به آن شكل خير. چون بايد به مسائل پشت صحنه و هماهنگي‌هاي مربوط به آن فكر مي‌كردم، ولي بازيگري به من كمك كرد با فراغي آسوده به مسائل ديگر نگاه كنم و بياموزم. حالا مي‌توانم با تمام گروه هم‌صحبت شوم و از تك تك آنها چيزهايي بياموزم.
    هدف نهايي‌تان دربازيگري چيست؟
    الان دوست دارم در اين حرفه به مرحله‌اي برسم و به نوعي جايگاه خودم را تثبيت كنم. آدمي نيستم كه بتوانم و دوست داشته باشم از اين شاخه به آن شاخه بپرم. ترجيح مي‌دهم فعلا روي اين كار تمركز كنم و فقط بياموزم.
    پس هدف اصلي‌تان ،يعني فيلمسازي، چه مي‌شود؟
    وقتي در بازيگري توانستم به يك موقعيت ثابتي برسم حتما پس از اين به دنبال فيلمسازي خواهم رفت و با فراغ بال اين كار را دنبال خواهم كرد.
    دوست ندارم خيلي با عجله به سمت اين كار بروم و در نهايت هم كاري را انجام دهم كه خيلي باب ميلم نيست و جذابيتي ندارد. دوست دارم با تجربه زياد و آموخته‌هاي فراوان كارم را در اين زمينه كليد بزنم.
    و اما بازي در سريال سايه روشن چگونه برايتان اتفاق افتاد؟
    از طرف دوستم محمد سلطاني كه نويسنده اين كار بود، براي بازي به همكاري دعوت شدم. آقاي افضلي تهيه‌كننده «سايه روشن» را هم از قبل مي‌شناختم، اما آرش معيريان را به عنوان كارگردان دورادور مي‌شناختم و تا به حال ايشان را از نزديك نديده بودم. به هر حال در زمان پيش‌توليد كار روزي به دفتر آقاي افضلي رفتم و آنجا با هم صحبت‌‌هاي اوليه را داشتيم كه پس از خواندن فيلمنامه بازي‌ام در اين سريال آغاز شد.
    از ابتدا هم قرار بود نقش فرشاد را بازي كنيد؟
    خير. كارگردان و تهيه‌كننده كار، نقش ديگري برايم در نظر گرفته بودند كه اتفاقا حضورش در قصه بيشتر از نقش فرشاد بود، اما خودم اصرار داشتم اين نقش را بازي كنم كه خدا را شكر كارگردان و تهيه‌كننده هم اين اعتماد را به من كردند و نقش فرشاد را در نهايت به من سپردند.
    حالا چرا اصرار داشتيد نقش فرشاد را بازي كنيد؟
    چون چنين نقشي را تا به حال تجربه نكرده بودم و خيلي دوست داشتم در قالب او فرو بروم و آن را بازي كنم. اين كاراكتر برايم جذابيت‌هاي زيادي داشت.
    آيا براي اجراي اين نقش، تمرين خاصي هم داشتيد؟
    خير، چون بلافاصله پس از عقد قرارداد كارم در اين مجموعه شروع شد. البته فرشاد خيلي آدم پيچيده‌اي نبود كه به تمرين خاصي نياز داشته باشد. او نه لهجه خاصي داشت و نه رفتار عجيبي. فقط ظرافت‌هايي با اين نقش همراه بود كه با كمك گرفتن از فيلمنامه و راهنمايي‌هاي كارگردان توانستم خيلي زود او را پيدا و مال خود كنم.
    چقدر دستتان براي اجراي اين نقش از طرف كارگردان و نويسنده باز بود؟
    خيلي زياد. اصلا فضاي بسته‌اي در اين كار وجود نداشت و خيلي راحت مي‌توانستيم مسائلي را كه به ذهنمان مي‌رسيد، بازگو كنيم. به هر حال من هم هر چيزي را كه به نقشم اضافه مي‌كردم در راستاي خود قصه و بهتر شدن آن بود.
    نقش فرشاد چقدر به شما تعلق داشت و چقدر به كارگردان و نويسنده؟
    اگر به طور دقيق بخواهم بگويم پنجاه ـ پنجاه بود و همه چيز با همفكري پيش مي‌رفت.
    از نتيجه كار راضي هستيد؟
    بله. خوشبختانه در اين كار اتفاقات خوبي برايم افتاده، بخصوص اين كه من تا به حال تجربه سريال يك شب در ميان را نداشتم.
    خودتان فرشاد را چگونه تعريف مي‌كنيد؟
    به نظرم فرشاد فضاي فانتزي‌تري نسبت به ديگر نقش‌ها در اين كار داشت، از اين رو بيشتر به چشم مي‌آيد. من او را خيلي دوست داشتم.
    فكر مي‌كنيد آدم‌هايي مثل فرشاد چقدر در جامعه ما وجود دارند؟
    كم نيستند. در جامعه آدم‌هاي زيادي را مي‌بينيم كه به قوانين احترام نمي‌گذارند و هنجارهاي اجتماعي را مي‌شكنند. به هر حال فرشاد هم خيلي آدم اتو كشيده‌اي نيست و دوست دارد راحت زندگي كند و اهل سختي كشيدن نيست.
    فرشاد يك تيپ است يا شخصيت؟
    به نظرم بيشتر يك شخصيت است تا تيپ. در ضمن خودم هم دوست نداشتم او را يك تيپ نشان بدهم.
    بازي در مقابل رويا نونهالي، نسرين مقانلو و... كه تجربه بيشتري نسبت به شما در زمينه بازيگري داشتند، چطور بود؟
    تجربه خوبي بود. توانستم از تك‌تك آنها چيزهاي زيادي بياموزم و بازي مقابل آنها برايم فوق‌العاده جذاب بود.
    پس دلهره خاصي نداشتيد؟
    خير. ديگر از زمان دلهره داشتنم گذشته است. خوشبختانه در اين سريال بازيگران تعامل خوبي با هم داشتند.
    بازي مقابل كدام يك از بازيگران سايه روشن برايتان دشوارتر بود؟
    راستش را بخواهيد ابتدا فكر مي‌كردم بازي مقابل فتحعلي اويسي بسيار دشوار خواهد بود؛ چون گمان مي‌كردم ايشان آدم جدي‌‌ای هستند، اما خدا را شكر رابطه خوبي در طول كار با هم داشتيم و براي همين آن حسي كه نسبت به ايشان داشتم از بين رفت.
    در حال حاضر مشغول چه كاري هستيد؟
    مشغول بازي در سريال عمليات 125 (سري سوم) آن هستم. در اين سريال باز هم نقش يكي از ماموران آتش‌نشاني را ايفا مي‌كنم.
    سايه روشن...
    تجربه‌اي شيرين و جذاب كه براي هميشه در ذهنم باقي خواهد ماند.
    فرشاد....
    آدمي كه خيلي به قوانين و مسائل مهم زندگي اهميت نمي‌دهد و راحت زندگي كردن را به هر چيز ديگري ترجيح مي‌دهد.

محبوبه رياستي
    ضمیمه قاب کوچک روزنامه جام جم - شنبه 7 آبان 1390

4. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pulp_fiction's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    توی آسمون ها

پيش فرض

مدير شبكه تهران درباره‌ي سريال «سايه‌ روشن» كه اين روزها روي آنتن است، ابراز عقيده كرد: سريال «سايه روشن»، سريال موفق و پرمخاطب شبكه‌ تهران است؛ نظرسنجي‌ها در تهران نشان مي‌دهد كه اين سريال، جايگاه اول را در بين مخاطبان دارد.

مسعود احمدي افزادي در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، درباره‌ي انتقاداتي كه به اين سريال مي‌شود، عنوان كرد:‌ طبيعي است كه درباره‌ي هر سريال پرمخاطبي با حجم بيننده‌ي بسيار بالا، نظرات مختلفي وجود داشته باشد؛ ضمن اينكه مراكز استان‌ها هم اين سريال را ضبط و بازپخش مي‌كنند. به عبارتي براي سريالي در سطح ملي، طبيعتا بايد اين حق را به منتقدان داد كه برخي موافق و برخي مخالف باشند.
    وي تاكيد كرد:‌ اين حق مسلم منتقد است و در عرصه‌ي سيما نمي‌توان به آن‌ها خرده‌اي گرفت. اين حقشان است كه يك سريال را تحليل كنند. در پرتوي اين تحليل‌ها و نقادي‌هاست كه چرخ سريال ما از نظر كيفي و محتوايي رشد مي‌كند؛ اين يك نكته‌ي مهمي است كه غالبا فراموش مي‌شود.

وي با بيان اين كه نبايد از نقدها و انتقادات برآشفت، گفت: معمولا اين ‌طور فكر مي‌شود كه به محض اين كه به يك سريال، انتقاد يا نقدي وارد مي‌شود، حتما بايد برآشفت. منتقدان اين حق را دارند كه نقادي كنند. سلول‌هاي منتقد و هسته‌هاي ارزيابي هنرمند در عرصه‌ي رسانه‌هاي مكتوب، هستند كه با نقادي‌هاي خود ما را جلو مي‌برند؛ بنابراين ما استقبال مي‌كنيم.
    مدير شبكه تهران ادامه داد:‌ نكته‌ي ديگر اين است كه از زماني كه تحقيق و نگارش يك سريال انجام و ايده آن طراحي مي‌شود، تا پايان زمان توليد و پخش، گاهي دو سال طول مي‌كشد. بنابراين بسياري از مقتضيات زماني و مكاني و حتي سوژه‌ها دست‌خوش تغيير مي‌شوند. ممكن است يك سريال دو سال پيش كليد زده شده باشد، اما شرايط در زمان پخش به گونه‌اي ديگر شود؛ بنابراين تمام تيم توليد آمادگي و انعطاف دارند كه در تدوين، طراحي، لوكشين‌ها و چينش‌ها تغييراتي داشته باشند.

احمدي خاطرنشان كرد: اين مسائل با بحث‌هاي طلبگي خيلي صميمانه اما جدي شكل مي‌گيرد. طبيعي هم است كه بعضي از اين بحث‌ها به فضاي رسانه‌يي هم راه پيدا مي‌كند. به نظر من ايرادي ندارد. خوب است كه مخاطبان خاص و هنرمندان هم بدانند براي پخش يك سريال، چقدر دغدغه وجود دارد. يعني ممكن است ما برحسب دغدغه‌هاي اجتماعي، فرهنگي، سوژه‌ها و موضوعات مبتلا به دو سال پيش به مساله‌اي پرداخته باشيم كه امروز مشكل اول نيست.
    وي تاكيد كرد:‌ بنابراين، اين كاملا طبيعي است و نشان‌دهنده‌ي بالندگي رسانه‌هاي ماست كه به راحتي اظهارنظري گفته مي‌شود. ما معمولا هر چند شب با تهيه‌كننده و كارگردان سريال جلسه داريم و آن را ارزيابي مي‌كنيم. به نظرم اين سريال نگاهي آسيب شناسانه به مقوله‌هاي مختلف زندگي شهري و مدرن دارد و آسيب‌هايي كه در زندگي مدرن تهران وجود دارد.

مدير شبكه تهران در پايان با بيان اين كه از سريال «سايه‌روشن» راضي است، افزود: خود من هم از اين سريال راضي هستم و سريال بسيار خوبي است.

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •