من خودم به شخصه نداشتم 2050
ولی کیفیتشو تو مغازه دیدم واقعا کیف کردم. به نظرم ممکنه مانیتورت ایراد داشته باشه دوست عزیز
از این قاچاقی ها که نیست
من خودم به شخصه نداشتم 2050
ولی کیفیتشو تو مغازه دیدم واقعا کیف کردم. به نظرم ممکنه مانیتورت ایراد داشته باشه دوست عزیز
از این قاچاقی ها که نیست
من سه سال پیش یک مانیتور سامسونگ خریدم بعد از اون هم پشت دستم داغ کردم که دیگه سامسونگ نخرم طی سال های اخیر هم هر چی مانیتور خریدم ال جی و واقعا هیج وقت مشکلی باهاش نداشتم این موردی هم که شما می گی مشخصا به خاطر تنظیمات اشتباهی که روی روشنایی تصویر اعمال کردی
آره ال جي به در نميخوره. الان من يك ال.اي.دي ال جي دارم وقتي پلي استيشن را به آن وصل مي كنم 5 ثانيه تاخير در نشان دادن تصوير داره!
جناب مسعود
دوست ندارم جو رو سامسونگی و الجی کنم. ولی متاسفانه من هم از این تجربیات داشتم. ایشالا که خدا مانیتور خراب را برای هیچ بنده ای نخواد
من کاری با جو ندارم نظر و تجربه چندین ساله امو گفتم من حداقل 30 تا مانیتور lg خریدم تجربه شخصی مو گفتم
من الان دو تا مانیتور دارم یه سامسونگ و یه lg البته هر دوشون قدیمیه زمان ورود core 2 due خریدم الان زرت سامسونگ پیکسلاش سوخت و lg هنوز عین ساعت کار میکنه گذاشتم کنار برا بلدوزر اون موقع 300 تومنی خریدم
من ال جی 19 اینچی LED خریدم یعنی بده؟ هیچ فرقی با LCD نداره؟![]()
دوست عزیز البته کلیت نداره و ممکنه در هر برندی جنس بد پیدا بشه.
این دلیل بر بد بودن برند نیست.
من هم LGدارم و هم Sumsung و تا حالا به هیچ مشکلی برنخوردم.
منم دقیقا تجربه شخصیم رو گفتم
شما بهتره یه سری به اینجا بزنی.
فکر میکنم خیلی چیزها برات روشن بشه!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
LG E2050T یـا Samsung BX2085N
کدوم مدل پیشنهاد میشه؟
تقریبا مشخصات یکیسانی دارن.
ولی کنتراست LG E2050T بهتره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)