حداكثر چقدر بايد صبر كنم ؟
اگه ميشه يه كيس AMD هم معرفي كنيد![]()
حداكثر چقدر بايد صبر كنم ؟
اگه ميشه يه كيس AMD هم معرفي كنيد![]()
خیلی مین برد خوبی هست نسبت به بقیه مین های 1155 هم قیمت خوبی نسبت به امکانات داره
با تشكر از شما بله مادربرد خوبي هست كه PCI Express 3 رو ساپرت مي كنهدوست عزیز اگر برای آینده میخوای به نظر من بهترین انتخاب این مادربرد هست ASRock Z68 Extreme3 Gen3=275 که نسل آینده کارت گرافیک هارو سابورت میکنه( بازار رضا طبقه همکف داره)
اگر بتوني يه كيس خوب جمع كني ممنونت مي شم
دوستان هم كمك كنند
ما هم سر كيسه رو شل مي كنيم يكم هم بالاتر شد اشكال نداره با ASRock Z68 Extreme3 Gen3=275 چه كيسي رو ميشه جمع كرد![]()
گفتن تا چند روز دیگه معرفی میشن . کمی طول میکشه قیمت هاش تو ایران پایین بیاد . اما ارزش صبر رو برای روشن شدن قضیه داره ...
سیستم الان نگیری بهتره 2 هفته صبر کن ببینیم بلدوزر چی میشه
دو هفته OK هست
چون حداقل يك هفته طول ميكشه برم پايه معامله
يك هفته هم به خاطر شما
فقط حتما برام پيام شخصي بفرست
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------
الان هم وضعيت بازار خيلي خرابه
خيلي شير توشيره
يه سئوال دارم هميشه بازار اينجوريه يا نه ؟![]()
آقا اشتباه شد دوباره ساتا 3 هم داره!!!!!ویرایش شد
این ASRock Z68 Extreme3 Gen3 که دوستان گفتن خیلی عالیه اگه با قیمتش مشکلی نداری همینو بگیر.
Last edited by high-end; 19-09-2011 at 01:13.
- 2 x SATA3 6.0 Gb/s connectors, support RAID (RAID 0, RAID 1, RAID 10, RAID 5, Intel® Rapid Storage and Intel® Smart Response Technology), NCQ, AHCI and "Hot Plug" functions
این برای ASRock Z68 Pro 3 هست...
---------- Post added at 02:00 AM ---------- Previous post was at 01:59 AM ----------
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره اين مادره كه دوستمون jonerex معرفي كرده هم خيلي عاليه مثله خوره رفته تو فكرم
---------- Post added at 01:07 AM ---------- Previous post was at 01:04 AM ----------
دوستان يه سوال ديگه داشتم رم 4 كافيه چون من با برنامه هاي مختلفي و سنگيني مثل VMWare Workstation كار مي كنم ؟
---------- Post added at 01:10 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------
اااااااااااااااااه چرا من اينو نديدم
![]()
دوستان يه سوال ديگه داشتم رم 4 كافيه تا3، 4 سال ديگه چون من با برنامه هاي مختلفي و سنگيني مثل VMWare Workstation كار مي كنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)