تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 36

نام تاپيک: خرید کیس تا 700

اگه نباشه جاش خالی می مونه high-end's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

میدونم اسپم دارم میدم ولی واقعا بعضی از کاربران باید ادب و متانت رو از جناب MERSOFT (محمد خان گل) یاد بگیرن!

2. 4 کاربر از high-end بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jonerex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

1090 پردازنده ی کاراییست اما به نظر من در شرایط حاظر 220 هزار تومان ارزش ندارد، هم اکنون اگر به گارانتی توجه نکنیم این پردازنده را به قیمت 190 هزار تومان هم میتوان تهیه کرد.

جناب محمد عزیز 6 هسته ای amd پردازنده ی کاراییست در بعضی برنامه ها و بازی ها ولی به نظر من ارزش خرید نداره چون 6 هسته ای ها amd در بیشتر برنامه ها و بازی ها مشکل دارن و حتی نمیتونن به چهار هسته ای خود amd هم برسن و کلا جالب نیست 220 هزار هزینه کنی ولی بعضی موقعه ها اندازه یک چهار هسته ای قدرت نداشته باشه

4. 3 کاربر از jonerex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن سخت افزار mersoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران| نام: محمد

پيش فرض

میدونم اسپم دارم میدم ولی واقعا بعضی از کاربران باید ادب و متانت رو از جناب MERSOFT (محمد خان گل) یاد بگیرن!
    برادر دور از هرگونه تواضع عرض کنم لیاقت این نگاه پر از لطف را ندارم، انسان بیش از همه به داشته ها و نداشته های خود آگاه است و منی که به روشنی میدانم چه در زمینه اخلاق چه سخت افزار هیچ نیستم و کوچکترین عضو شما هم به حساب نمی آیم از عنایتان شرمنده میگردم؛ سپاس گذارم.

جناب محمد عزیز 6 هسته ای amd پردازنده ی کاراییست در بعضی برنامه ها و بازی ها ولی به نظر من ارزش خرید نداره چون 6 هسته ای ها amd در بیشتر برنامه ها و بازی ها مشکل دارن و حتی نمیتونن به چهار هسته ای خود amd هم برسن و کلا جالب نیست 220 هزار هزینه کنی ولی بعضی موقعه ها اندازه یک چهار هسته ای قدرت نداشته باشه
    قبول دارم که این پردازنده ها گاه نا امید کننده هستند اما در مواقعی که عملکر 4 هسته ای های فنوم2 بهتر از آنها بوده به نظرم ضعف از نرم افزار و وابستگی رشته ی پردازشی جاری به فرکانس و ناتوانی در شکستن به پردازش موازی است.

6. 2 کاربر از mersoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه عزیز این حرف رو نزن برای کسایی که کار رندر دارن واقعا x6 ها با ارزشن و کارایی خیلی خوبی دارن....

و نسبت به قیمت کارایی خیلی خوبی میدن توی رندر حتی از 2500 اینتل هم قویتره...

پس میبینی که ارزش خرید داره منتها هر کسی باید ببینه کاربردش چیه/...

8. این کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

BZ7

پروفشنال jonerex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

نه عزیز این حرف رو نزن برای کسایی که کار رندر دارن واقعا x6 ها با ارزشن و کارایی خیلی خوبی دارن....

و نسبت به قیمت کارایی خیلی خوبی میدن توی رندر حتی از 2500 اینتل هم قویتره...

پس میبینی که ارزش خرید داره منتها هر کسی باید ببینه کاربردش چیه/...

نه دوست عزیز بازم میگم 6 هسته ای amd ارزش خرید ندارن چون به نظر من باید cpu همه جا عملکرد و قدرت یکسانی داشته باشه و اصلا جالب نیست حدودا 240 به 1100 بدی بعد در بعضی کارها خیلی ضعیف عمل کنه حتی از چهار هسته amd کمتر یا حتی 2 هسته ای 2100 اینتل بهش برسه( البته دوستان نگن خوب برنامه ها و بازی ها 2 هسته ای هستند خوب اگر هستند چرا 4 هسته اینتل قدرت 2 برابر 2100 هست ) بعدم در رندر در همه ضمینه ها و برنامه ها 6 هسته ای از 2500k بهتر نبوده در بعضی برنامه ها بهتره که اگر 2500k اورکلاک بشه عمرا 6 هسته ای بهش برسه بس چه یهتر 2500k بگیری که بعد اورکلاک قدرت فوق العاده ی داره و بعد از 2600 بهترین cpu دنیا باشه که در همه بازی ها و برنامه ها بهترین هست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بنده متوجه نمیشم
    شما اینجوری میبینی ؟

450 > 460 ؟!
    درستش اینه : 460 > 450 !
    دوست عزیز بنده اصلآ حرفی از گرافیک زدم؟
    460 مسلمآ از 450 قویتره
    ولی برای کاربرد ایشون که گهگاهی میخوان بازی کنن همون 450 کافی هست
    و نیاز به هزینه ی اضافی برای خرید کارت گرافیک گرون قیمت نیست چون برای ایشون کاربردی نداره
    وقتی 1090 تا 210 تومن با 3 سال گارانتی پیدا میشه چرا باید بیاد 255 تومن بده به 2500 و مین برد گرون تر ؟
    میشه اینو توضیح بدی ؟
    ببینید همونطور که دوستان هم گفتن گارانتی برای پردزانده یک موضوع بی معنی هست
    چون احتمال خرابی پردزانده ها بسیار پایینه و گارانتی مسئه زیاد مهمی نیست که بخوایم روش تاکید کنیم و عامل برتری بدونیمش ولی مسئله مهمتر کارایی بسیار بالاتر 2300 نسبت 1090 در کاربردهای ایشون هست

11. 2 کاربر از H.A.M.E.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

کلا پردازنده خرابی نداره پس نیازی هم به گارانتی نداره!
    پردازنده خرابی نداشت گارانتی هم نمیداشت !! شما تا حالا خرابی ندیدی عزیزم

خیلی وقته قیمت قطعات مخصوصا کارت گرافیک پایین اومده.قیمت کف 6850 هم حدود 200 تومن هست.
    بدون گارانتی شاید اما کسی با قیمت 200 تومن پیدا نمیکنه .

احتمالا کم فروش داشته تو انبارش مونده.من هم 460 768mb رو خیلی وقته بازار پیدا نمیکنم
    لیون جز بازار حساب میشه ! بازار آنلاین !

---------- Post added at 02:04 AM ---------- Previous post was at 02:03 AM ----------

شما تموم نکردی این طرز فکر رو ؟! اینتل فن ها دارن مشخص میشن ...

---------- Post added at 02:06 AM ---------- Previous post was at 02:04 AM ----------

نه دوست عزیز بازم میگم 6 هسته ای amd ارزش خرید ندارن چون به نظر من باید cpu همه جا عملکرد و قدرت یکسانی داشته باشه و اصلا جالب نیست حدودا 240 به 1100 بدی بعد در بعضی کارها خیلی ضعیف عمل کنه حتی از چهار هسته amd کمتر یا حتی 2 هسته ای 2100 اینتل بهش برسه( البته دوستان نگن خوب برنامه ها و بازی ها 2 هسته ای هستند خوب اگر هستند چرا 4 هسته اینتل قدرت 2 برابر 2100 هست ) بعدم در رندر در همه ضمینه ها و برنامه ها 6 هسته ای از 2500k بهتر نبوده در بعضی برنامه ها بهتره که اگر 2500k اورکلاک بشه عمرا 6 هسته ای بهش برسه بس چه یهتر 2500k بگیری که بعد اورکلاک قدرت فوق العاده ی داره و بعد از 2600 بهترین cpu دنیا باشه که در همه بازی ها و برنامه ها بهترین هست
    باشه ! اصلا شما راست میگی ! خواهش میکنم بیخیال شو ! من یا بقیه هرچی بگم شما بازم حرف قدیمی خودت 2 هسته اینتل = 4 هسته AMD رو میزنی ! خواهش میکنم بیخیال شو . خسته شدم اینقدر جواب این حرف رو دادم و شما بازم تکرار کردی ...

---------- Post added at 02:11 AM ---------- Previous post was at 02:06 AM ----------

دوست عزیز بنده اصلآ حرفی از گرافیک زدم؟
    460 مسلمآ از 450 قویتره
    ولی برای کاربرد ایشون که گهگاهی میخوان بازی کنن همون 450 کافی هست
    و نیاز به هزینه ی اضافی برای خرید کارت گرافیک گرون قیمت نیست چون برای ایشون کاربردی نداره

ببینید همونطور که دوستان هم گفتن گارانتی برای پردزانده یک موضوع بی معنی هست
    چون احتمال خرابی پردزانده ها بسیار پایینه و گارانتی مسئه زیاد مهمی نیست که بخوایم روش تاکید کنیم و عامل برتری بدونیمش ولی مسئله مهمتر کارایی بسیار بالاتر 2300 نسبت 1090 در کاربردهای ایشون هست
    شما کاربرد رو چی میبینی ؟! بازی که 1090 ممکنه بعضی جاها از 2100 کمتر فریم بده اما شما دیدی تو بازی کم بیاره و فریم خیلی پایین بیاد ؟! لطفا روراست باشین !
    Autocad و SolidWork به نظر من برنامه های سنگینی هستن . 1090 نسبت به قیمتش و همچنین بلک بودنش ارزش خرید بیشتری داره ! من خودم با گارانتی رو ترجیه میدم چون یه موقع اگه خراب شه نمیتونم برم 200 تومن بدم پردازنده ! اما اگه بدون گارانتی 190 تومن هم پیدا میشه ارزش خرید بیشتری پیدا نمیکنه ؟!
    من که 2300 رو به هیچ عنوان توصیه نمیکنم
    در مورد کارت گرافیک . ایشون گفتن میخوان بازی کنن ! منم کارت بهتری پیشنهاد دادم که با خریدنش ضرری نمیکنن ! پردازنده هم اینقدری قوی هست تا شاید 1 سال و نیم احتیاج ایشون رو به همه چی برطرف کنه با توجه به اینکه کم کم همه نرم افزار ها دارن به طرف 6 و 8 هسته میرن ....

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

پردازنده خرابی نداشت گارانتی هم نمیداشت !! شما تا حالا خرابی ندیدی عزیزم
    دوست عزیز اون گارانتی برای سود بیشتر فروشنده هست چون اکثر مردم نمیدونن که پردازنده خرابی نداره و حدود 20 30 تومن بیشتر برای گارانتی میدن.

همونطور که دوستمون جناب MERSOFT هم گفتن خیلی وقته پردازنده های اینتل بدون گارانتی به فروش میرسن.اگه قرار بود پردازنده خرابی داشته باشه که بازار اینتل تو ایران کلا باید تخته میشد!

14. 2 کاربر از high-end بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای دوستداران اینتل که اینقدر میگن رندر رندر ! 1090 از 2500 قویتر هست و 1100 خیلی نزدیک به 2600 هست که نسبت به قیمت ها ارزش 1100 یا حتی 1090 خیلی خیلی از 2600 بیشتره !
    این رو همه جا بذارین همه ببینن اینقدر نگن 2500 فلانه 1090 به درد نمیخوره .

---------- Post added at 02:55 AM ---------- Previous post was at 02:53 AM ----------

دوست عزیز اون گارانتی برای سود بیشتر فروشنده هست چون اکثر مردم نمیدونن که پردازنده خرابی نداره و حدود 20 30 تومن بیشتر برای گارانتی میدن.

همونطور که دوستمون جناب MERSOFT هم گفتن خیلی وقته پردازنده های اینتل بدون گارانتی به فروش میرسن.اگه قرار بود پردازنده خرابی داشته باشه که بازار اینتل تو ایران کلا باید تخته میشد!
    مگه من میگم خیلی خرابی داره ؟ شانسیه . از هر 500 تا یکی خراب میشه ! یه بد شانسی این وسط پدرش در میاد .
    اما با توجه به قیمت اینقدر ارزون !!! نمیشه ازش گذشت واقعا . اگه واسه تا 20 تومن بود حاضر بودم با گارانتی رو بگیرم ولی 190 تومن ؟!! اولین و آخرین انتخاب 1090 هست !

در ضمن آقای jonerex شما چرا کیبردتو درست نمیکنی ؟
    Last edited by BZ7; 22-09-2011 at 01:58.

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

مگه من میگم خیلی خرابی داره ؟ شانسیه . از هر 500 تا یکی خراب میشه ! یه بد شانسی این وسط پدرش در میاد .
    یا از همون اول اصلا کار نمیکنه که اکثر فروشنده ها یه گارانتی استرداد حداقل یه روزه دارن.میری پسش میدی یکی دیگه میگیری.

یا از همون اول کار میکنه.......دیگه تا آخرش کار میکنه!!

البته این تجربه شخصی خودم هست چون تا حالا با N پردازنده کار کردم تا حالا مشکلی نداشتم.

مگر اینکه آسیب فیریکی ببینه (مثلا چند تا پین بشکنه یا هسته خرد بشه) که در صورت وجود گارانتی هم کسی جوابگو نیست برای این مورد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •