تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 27

نام تاپيک: اورکلاک Intel core 2 duo e4500

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

پرایم لینکش خرابه واسه من دانلود نمیشه لطفا یه لینک دیگه بدین این صفحه میاد و بعدشم دانلود نمیشه :

hw رو دانلود کردم
    Last edited by bar333lona; 18-09-2011 at 18:18.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران،عباس آباد! فعالیت فعلی: Moderating Profile

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم لینک
    در ضمن
    من هم همین سی پی یو را دارم ولی دوستان گفتند مادربورد اینتل dg33fb اصلا تو بایوسش چیزی برای اور نداره من هم گشتم نبود یعنی باید بیخیال اور بشم؟ یعنی همه چی به مین بستگی داره؟ مثل گراف نمیشه با برنامه اور کرد؟
    اگه اینطوری باشه شما اول توی بایاس مادربرد وارد بشید ببینید چیزی تو مایه های Jumper Free Conf. یا CPU option یا overclock چیزی نداره؟
    اگه نداشت باید بی خیال بشید ولی اگه بود همون نیم ساعت تس رو بگیرید اگه دما مناسب بود اور کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

حالا هر دو برنامه رو دانلود کردم و نصب کردم باید چیکار کنم
    لطفا کلی نگید و مرحله به مرحله بگید

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت

پيش فرض

خوب حالا برنامه ی Prime95 رو باز کن
    بعد Blend Test رو بزن
    صبر کن بعد از 30 دقیقه یه عکس از کل HW monitor بزار
    بعدش از منوی Test دکمه ی Stop رو بزن و لینک عکس رو بزار اینجا تا ببینیم دما چطوره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

خوب حالا برنامه ی Prime95 رو باز کن
    بعد Blend Test رو بزن
    صبر کن بعد از 30 دقیقه یه عکس از کل HW monitor بزار
    بعدش از منوی Test دکمه ی Stop رو بزن و لینک عکس رو بزار اینجا تا ببینیم دما چطوره
    اینم بعد 30 دقیقه

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

بنظر من وضع پاورت اصلاً خوب نیست شاخه ی 12 ولت رو چرا زده 8 ولت؟!! بقیه ی ولتاژها هم میزون نیستن.اگه تشخیصم درست باشه باید عوضش کنی. یه پاور گرین 535 کارت رو راه میندازه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت

پيش فرض

برای من که عکسی نیومده ولی اگه چنینه پاوری که hector عزیز گفتن کافیه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با این وضع اورکلاک نکنم بهتره آخه هر کی یه نظری داره در مورد سیستمم میترسم یه قطعش بسوزه از همینم بیافتم
    ممنون بابت همه چیز و تشکر ویژه از کاربر b.j.u و hektor که تو این مدت منو کمک کردن

فعلا که بیخیال شدم .
    Last edited by bar333lona; 19-09-2011 at 13:26.

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

مثل اینه که باک بنزین ماشین شما سوراخ باشه بجای رفع مشکل بگین من میترسم مسافرت بیرون شهر برم و به همین دلیل بداخل شهر اکتفا میکنم!!! شما پاورتون مسأله داره دوست عزیز.با این پاور که بجای 12 ولت داره 8 ولت تولید میکنه همین قطعات فعلیتون بشکلی بسیار جدی در معرض آسیب هستند و باور نکردنیه که سیستمون هنوز داره کار میکنه.مثل اثر کاهش ولتاژ روی تلویزیون و یخچاله که باعث سوختن موتورشون میشه در مورد سیستم شما حتی وضعیت از اون بدتره. و باید در اسرع وقت پاور رو عوض کنین.با گرفتن پاور خوب و قوی اونوقت با استفاده از اورکلاک میتونین از حداکثر توان سخت افزارتون استفاده کنین.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

مثل اینه که باک بنزین ماشین شما سوراخ باشه بجای رفع مشکل بگین من میترسم مسافرت بیرون شهر برم و به همین دلیل بداخل شهر اکتفا میکنم!!! شما پاورتون مسأله داره دوست عزیز.با این پاور که بجای 12 ولت داره 8 ولت تولید میکنه همین قطعات فعلیتون بشکلی بسیار جدی در معرض آسیب هستند و باور نکردنیه که سیستمون هنوز داره کار میکنه.مثل اثر کاهش ولتاژ روی تلویزیون و یخچاله که باعث سوختن موتورشون میشه در مورد سیستم شما حتی وضعیت از اون بدتره. و باید در اسرع وقت پاور رو عوض کنین.با گرفتن پاور خوب و قوی اونوقت با استفاده از اورکلاک میتونین از حداکثر توان سخت افزارتون استفاده کنین.
    از کجا معلوم من این کارا رو درست انجام داده باشم و از کجا معلوم نرم افزار درست نشون بده ؟

من الان این سیستم خودمو 3 ساله دارم عین ساعت کار میکنه و هیچ مشکلی تا حالا نداشته یک دفعه به فکر اورکلاک افتادم که الان بیخیال شدم چون ممکنه آسیب بزنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •