در این رنج قیمت از مدلهای حرفه ای workstation نمیشه خرید
این مدلها با پردازنده corei7
asus n53sn
hp dv6 6177
lenovo y570
در این رنج قیمت از مدلهای حرفه ای workstation نمیشه خرید
این مدلها با پردازنده corei7
asus n53sn
hp dv6 6177
lenovo y570
دوستان ، پیشنهادتون برای کسی که بخواد با نرم افزارهای AUTO CAD،ARCHICAD،۳D MAX،PHOTO SHOP و این مایه ها حرفه ای کار کنه و بتونه تا 2 و 200 هزینه کنه ، چیه ؟
.
.
..
سری Workstation بخر از Lenovo مدل Lenovo ThinkPad W520 یا مدل HP EliteBook 8560w ..........اگه خیلی هم سنگین کار نمیکنی یه Lenovo Y570 بخر یا Asus N55SF
باسلام .دوست عزیز جناب jjman از راهنماییت ممنون وسپاسگذارم .موفق باشی
خرید الان هم باید برچسب new revision داشته باشه؟؟؟n53sv
من که با 7 کار نکردم ولی xp مدام مشکل جنیون داشت!!!!! این لودر کار جنیونو درست میکنه؟؟؟
پارتیشن بندی چطور ؟ اونو که باید بدم بیرون خیالم راحتتره ....
وای این ویندوز اصل شده برام آرزوباید یه بار در عمرم امتحانش کنم ! چقدر درمیاد بیرون بریزن؟؟؟؟
یه بار که به آرزوت برسی میفهمی هیچ فرقی نداره
xp معمولی ها نصب کن کلا همچین مشکلی نداره
لودر و چند مورد دیگه واسه 7 خیلی خوب کار میکنن
از 60 تومن چیزی که من خبر دارم هست تا 110 تومن
ولی اصلا اصلا اصلا به صرف نیست
.
.
.
.
نه دیگه نداره اما تو سعی کن با گارانتی خوب بخری که مطمئن باشه......آره لودر تو 7 خوبه هر چند وقت یه بار جدیدش میاد تو این سایت های ایرانی دانلود کن قبلی رو پاک کن جدید رو نصب کن اکی میشه...یا Remove WAT هم خوبه......اونم با نرم افزار پارتیشن منیجر و اکرونیس و .....
.
.
اصل میخوای چیکار؟؟؟؟ خوب خوبی اصل اینه میشه راحت Update و Upgarde کردش.....
asus خوبه ولی اگه با 1200 میخوای لپ تاپ بالایی بخری من dell5110 core i7/6gb ram/hdd 640/vga:geforce 525m قیمتشم با گارانتی اصلی شرکت زیگورات 1150 هزار تومانه.من خودم الان این مدل رو دارم .ازش راضیم
اینو شنیده بودم ولی ازش بد میگفتن دیگه بیخیالش شدم....
حالا هم که میبینم در بازار دیگه n53sv نیستوآخرای این مدله
بهم میگن n55بگیر که جدیده و 1490000 در میاد!!!!
شما باشید چه میکنید؟؟ کسی این اواخر تونسته n53sv بگیره؟ از کجا؟
راستی k53sv هم هنوز هست تو بازار با این چه فرقی داره؟؟ اونو بگیرم می ارزه؟؟1190000تومان!
.
.
.
.
تو بازار هستش کی میگه نیست تو پارسیان برو پره مدل N53SV هستش.....اگه بتونی N55SF بخری که خیلی بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)