.
.
.
یکی از دوستان با گارانتی خریده 1600 .............سایت که بگردی هست.کافیه سرچ کنی
.
.
.
یکی از دوستان با گارانتی خریده 1600 .............سایت که بگردی هست.کافیه سرچ کنی
یه مدل دل پیدا کردم هم از لحاظ کانفیگ و هم از لحاظ ظاهر خوشم اومده! نظر شما چیه؟
می تونه جایگزین مک بوک پرو برام باشه
بررسی Dell XPS 15Z :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این 15z جدیده و کیفیتش از هر لحاظ خوبه قیمت هفته گذشته حدود 1.700
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by F R E E M A N; 18-09-2011 at 18:26.
یعنی این Dell XPS 15Z ارزش خرید رو داره؟ کلاً لپ تاپ های دل قابل اعتماد هستند؟
15zدر این هفته باز هم بالا رفته فکر کنم بالای 1.800 باشه باید با خودت فکر کنی که آیا میارزه یا نه
ولی سری xps از لپ تاپهای با کیفیته و اصلا با سری اینسپایرون قابل مقایسه نیست
.
.
.
مدل خوبی هست اما گرافیک جالبی نداره
مهم گرافیکه! اگه اینطور باشه بی خیالش پس!
حالا چیکار کنم که! هیچ مدل با پدر مادری تو ایران موجود نیست! از هر کدوم تو سایت اصلی برندها خوشم میاد بعد میام سرچ می کنم ببینم تو ایران هست می بینم نه! هنوز موحود نشده!
کلاً گیج دارم میزنم ...
اگر برای کارهای فتوشاپ و گرافیکی که در پست 1 گفتی میخوای لپ تاپ بخری گرافیک gt525 با gt555 هیچ تفاوتی نداره
البته در گیمها حداقل تفاوتی حدود 30% دارند ، پس شما باید اولویتت را به سرعت پردازنده، رم و کیفیت نمایشگر بدی
نگفتی چه مدلی را در سایت اصلی پیدا کردی که در ایران نیست؟
مدلها رو ذخیره نکردم اما یه مدل سونی بود که خوشم اومده بود VPCF22M1E () هر چی گشتم پیدا نکردم تو سایت های ایرانیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمیدونم مشابه این مدل هست یا نه!
انقدر هم بررسی ها رو خوندم یه خورده گیج شدم! یه جای میگن دل خوبه! یه جا میگن سونی خوبه! یه جا دیگه از ایسوز تعریف می کنند! آخر هم میرسم به مک بوک پرو، که اونم آمار می گیرم به کارم نمیاد و اگر بیاد با قیمت بالا که اگر ویندوز هم روش نصب کنم برخی جا دیدم به مشکل بر خوردن گرم شدن و کند شدن و ...
کلاً موندم چه مدلی انتخاب کنم!
مدلها رو ذخیره نکردم اما یه مدل سونی بود که خوشم اومده بود VPCF22M1E () هر چی گشتم پیدا نکردم تو سایت های ایرانیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمیدونم مشابه این مدل هست یا نه!
در پست شماره 2 که اول زدم f227 را پیشنهاد کردم که بعدش گفتی طراحی سونی را نمیپسندم
حالا رفتی یک مدل که در بازار اروپا فروش رفته (پارت اروپائی) پیدا کردی میگی در ایران نیست
چیزی که ریخته تو بازار f22 ولی اصلا زیبا نیست در سایت زیر عکسها و ریویو را ببین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
انقدر هم بررسی ها رو خوندم یه خورده گیج شدم! یه جای میگن دل خوبه! یه جا میگن سونی خوبه! یه جا دیگه از ایسوز تعریف می کنند! آخر هم میرسم به مک بوک پرو، که اونم آمار می گیرم به کارم نمیاد و اگر بیاد با قیمت بالا که اگر ویندوز هم روش نصب کنم برخی جا دیدم به مشکل بر خوردن گرم شدن و کند شدن و ...
کلاً موندم چه مدلی انتخاب کنم!
این حرف که میگن را ول کن! سه مسئله در انتخاب لپ تاپ بگذار کنار هم تا بتونی خوب انتخاب کنی
یکی ظاهر که باید بپسندی، یکی کیفیت که باید تحقیق کنی، یکی هم کانفیگ که باید نیازت را مشخص کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)