تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: درخواست راهنمایی برای خرید بین 4 مدل tv

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اینا که گفتی 40 اینچ بودن همه ؟ با گارانتی؟ قیمتا که تو نت بالاتره!

من که از دوستان تو نت و تو وبسایت های مختلف شنیدم همگی از 585 تعریف میکردن . ندیدم کسی u30 بگیره.
    اره اینایی که گفتم 40 هستن و بدون گارانتی

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تصاویر پلاسما یک کم نرمتر از بقیه شون هست.
    در مورد LED نمیدونم چطوره ولی دور C575 رو خط بکش
    D585 گزینه مناسبیه مخصوصا اگه با این قیمت باشه.گارانتی دارش حدود 1050 هست
    با این وضع حالا من led d5000 بگیرم یا lcd d585 ?
    تو سامسونگ ال ای دی با ال سی دی خیلی تفاوت داره؟
    شما که میگی 585 خوبه ایا ارزش داره ال ای دی 5000 رو بیخیال بشم و 585 بگیرم؟
    تصویرش خوبه؟

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

نگاه این LED های زیر 1.5 میلیون هیچ فرقی از نظر کیفیت با ccfl lcd ها ندارن. خودت برو مغازه تصویر 585 رو نگاه کن بینم خوشت میاد یا نه. در ضمن 910 بدون گارانتی گرونه. همین مدل بدون گارانتیش اسمش 550 هستش و 740 قیمتشه.

4. این کاربر از ali gamma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نگاه این LED های زیر 1.5 میلیون هیچ فرقی از نظر کیفیت با ccfl lcd ها ندارن. خودت برو مغازه تصویر 585 رو نگاه کن بینم خوشت میاد یا نه. در ضمن 910 بدون گارانتی گرونه. همین مدل بدون گارانتیش اسمش 550 هستش و 740 قیمتشه.
    یعنی مدل 585 همون 550 هست؟
    اگه اینطور باشه مدل d5000 همون کدوم مدله؟ که تو ایرن این بلا سر مدلا میاد؟

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یعنی مدل 585 همون 550 هست؟
    اگه اینطور باشه مدل d5000 همون کدوم مدله؟ که تو ایرن این بلا سر مدلا میاد؟
    دوست عزيز panasonic تلويزيون 40 اينچ توليد نمي كنه مدلي كه ذكر كرديد پلاسماست يا ال سي دي در ضمن من هيچ رويويي از سامسونگ D585 نديدم و بيش از اين هم انتظار نداشتم چون سري LA براي ايران ساخته شده و سري LE هم براي تركيه. سامسونگ و ال جي مدلهاي متوسط و ارزون قيمت رو اختصاصي براي ايران و كشورهاي ديگه طراحي مي كنن پس رو ريوهاي اونها به زياد حساب نكنيد اگر ابزاري براي سنجش كيفيت تصاويرشون داريد كه هيچ وگرنه بهتره به چشماي خودتون اعتماد كنيد و تصاوير TV هاي مورد نظرتون رو در شرايط يكسان مقايسه كنيد هر كدوم رو دوست داشتيد انتخاب كنيد در ضمن امكانات ديگه تعداد پورتهاي ورودي و خروجي كيفيت تصاوير SD به ويژه كيفيت صدا هم در نظر داشته باشيد. با كمي افزايش بودجه مي تونيد Sony EX500 كه 40" هست تهيه كنيد كه فكر مي كنم انتخاب مناسب تري از لحاظ كيفيت تصوير باشه ولي در هر حال اول تصاوير و صدا هاي TV هاي مختلف رو بررسي كنيد بعد خريد كنيد.
    Last edited by naamre; 18-09-2011 at 14:53.

7. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

led با این قیمت چیز جالبی در نمیاد.چون فول LED نیستند و به قول بچه ها بعضی وقتها تصویر ابری میشه
    d585 نسخه جدید C585 یا همون C550 تو بازار جهانی هست که گیرنده دیجیتال بهش اضافه شده.یک تی وی 60 هرتز.بعضی وقتها تو تصاویر متحرک کم میاره ولی نه یه صورتی که زیاد تو چشم بیار.من C585 دارم و راضیم ازش.
    USB قوی هم داره

9. این کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

led با این قیمت چیز جالبی در نمیاد.چون فول LED نیستند و به قول بچه ها بعضی وقتها تصویر ابری میشه
    d585 نسخه جدید C585 یا همون C550 تو بازار جهانی هست که گیرنده دیجیتال بهش اضافه شده.یک تی وی 60 هرتز.بعضی وقتها تو تصاویر متحرک کم میاره ولی نه یه صورتی که زیاد تو چشم بیار.من C585 دارم و راضیم ازش.
    USB قوی هم داره
    فعلا بجز شارپ و پاناسونيك كه پنلهاي اصلي ساخت خودشون يعني ژاپن رو استفاده مي كنن بقيه شركتها پنلهاي متفاوت با كيفيتهاي متفاوت رو استفاده مي كنن بنابر اين درست كه ‍C585 و ‍C550 از نظر مشخصات يكي هستن ولي مي تونن كيفيت تصاوير متفاوتي داشته باشن و كسب اطلاعات در مورد كيفيت اين محصولات كار آسوني نيست مگر اينكه كسي بتونه تمامي تستهاي حرفه اي سنجش كيفيت تصوير رو بر روي محصولات عرضه شده در ايران هم انجام بده.

در ضمن از اينكه فول ال اي دي نيستن و تصوير ابري مي شه منظورتون چي بود؟ چون نوع لامپ بك لايت كه LED يا CCFL باشه تاثير زيادي تو كيفيت تصوير نداره حتي فول LED بودن. چرا اگر فول باشه و از تكنلوژي دايمينگ هم استفاده كنه كيفيت تصوير بالا تر ميره. اگر كيفيت تصاوير بعضي از تلويزيونهاي ال اي دي نسبت به سلف خودشون بهتر شده باشه بيشتر از تعويض لامپ بك استفاده از پردازشگر هاي پيشرفته تر تاثير گذار بوده.

11. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همین جهنم

پيش فرض

من بین d585 و d5000 و cx520 می حواستم انتخاب کنم که cx520 را انتحاب کردم،در فیلمهای hd سامسونگ d5000 رنگ بهتری نسبت به d585 داشت.

13. این کاربر از brilliant1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •